Mākslinieki aicina uz sirsnīgo Mātes dienas koncertu „Mans stāsts” Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”

Mākslinieki aicina uz sirsnīgo Mātes dienas koncertu „Mans stāsts” Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”

08. May 2017, 12:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mātes dienā – 14.maijā – Kultūras pilī „Ziemeļblāzma” izskanēs sirsnīgais Mātes dienas koncerts "Mans stāsts". Koncerta sākums – plkst.17. 

Koncertā piedalīsies aktieri Rēzija Kalniņa un Gints Andžāns, dziedātāji Marts Kristiāns Kalniņš, Ieva Akuratere, Olga Rajecka un Ginta Krievkalna, dziedošais aktieris Varis Vētra, kā arī Latvijas Radio bērnu ansamblis “Dzeguzīte”. Par koncerta muzikālo noformējumu rūpēsies grupa “Vintāža”.

Īpašais svētku koncerts, kas būs kā emocionāls un personisks stāsts par mūsu mīļajām mammām, iemīļotie mākslinieki ne tikai dziedās, bet arī atklās stāstus un atmiņas par savām mīļajām un īpašajām mammām, un programmā iekļauta gan Vara Vētras dziesma „Māmiņai”, kas jau kļuvusi par Mātes dienas himnu un tituldziesmu, gan  māsas un brāļa – Rēzijas Kalniņas un Marta Kristiāna Kalniņa – sirsnīgs apsveikums visām Latvijas mammām; Olga Rajecka dziedās dziesmu „Saullēkts”, kas tapusi laikā, kad viņa gaidīja savu meitu Mariju, savukārt Ieva Akuratere izpildīs dziesmu, ko ir sarakstījusi, kad bija sava dēla Matīsa gaidībās.

Koncertā skanēs arī Imanta Kalniņa dziesma „Princesīte un trubadūrs”, Raimonda Paula dziesma „Circenīša Ziemassvētki”, Adriana Kukuvasa dziesma „Atgriežoties”, Raimonda Paula dziesma „Upei pāri”, Guntara Rača (mūzika un vārdi) dziesma „Kur dzīvo laime”, Raimonda Paula dziesma „Rausis” un daudzas citi pazīstami un mīļi skaņdarbi. Programmā gaidāmas arī citas sirsnīgas tikšanās, apsveikumi un pārsteigumi!

Ielūgumi uz koncertu pirms pasākuma būs pieejami Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā. Viena persona varēs saņemt 4 ielūgumus.

Koncertu atbalsta Rīgas dome.