Make-up padomi: kā gatavoties darba pārrunām

Make-up padomi: kā gatavoties darba pārrunām

12. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādi padomi tev varētu noderēt, ja jādodas uz darba pārrunām un gribas izskatīties glīti, bet nepārspīlēti, lai atstātu īsto iespaidu par sevi?  Tūliņ uzzināsi!

Mitrais tonālais krēms

Tāda krēma izmantošana ir piemērota arī darījuma sarunām, jo kvalitatīvs tonālais krēms neizsmērēsies, nenosmērēs apģērbu, lai arī kādā situācijā tu nokļūtu, tava sejas āda būs ideālā tonī! Atceries arī par dabīgi rozā vaidziņiem!

Neitrāla lūpu krāsa

Kad dodamies uz darba pārrunām, nevajadzētu pārspīlēt ar savu ārējo izskatu, pat, ja gribas izskatīties stilīgai un modernai. Lūpu krāsa vai spīdums, kas būs neitrālā krāsā, būs vislabākais variants, kā uzsvērt savu stilu un tēlu kopumā. Lieliska izvēle būs miesaskrāsas lūpu krāsa vai lūpu spīdums bez mirdzumiņiem.

Saskanīgums toņos

Pirms izej no mājas, noteikti jāpārliecinās par to, vai tavs tēls ir saskanīgs un vai tas, kā esi krāsojusies, piestāv arī apģērbam. Tieši tāpēc darba pārrunam ideālākais ir dabīgo toņu klājums, un tai pat laikā, tu nedrīksti izskatīties nekrāsojusies. Mīļās sievietes, īpaši jāizturas arī pret kvalitātes kritērijiem attiecībā uz kosmētiku, lai nekam nevarētu "piesieties"! Neaizmirsti arī par lūpu kontūrzīmuli!

Nepārspīlē ar pūderi

Viena no izplatītākajām kļūdām, ko pieļauj daudzas sievietes, ir  - pārāk daudz pūdera! Pūderim jābūt kā pamatam zem tava grima, un tas vairāk paredzēts, lai uz tavas ādas nebūtu nevēlama spīduma, tāpēc pārspīlēt nevajadzētu. Pretējā gadījumā, pūderis būs uzkrītoši pamanāms, šķitīs, ka esi apbērusies ar miltiem, un tas par tevi labu iespaidu neatstās. Vien pāris otas vilcieni, un pūderis būs pietiekošā daudzumā.

Tieši tāpat - ar tonālo krēmu

Ko mēs lietojam kopā ar pūderi? Pārāk daudz tonālā krēma! Ir jāiemācās tas, ka pietiek vien kāda lāsīte tonālā krēma, lai atsvaidzinātu sejas ādas krāsu un saglabātu dabīgumu kopīgajā sejas izskatā. Tieši tāpēc arī šķidrais tonālais krēms ir deālais variants, kā jau augstāk minējām.

Dabīgā gaisma

Vai zini, ka labākais veids, kā saprast, vai tavs tēls tev piedien un ir saskanīgs ir izmantot dabīgo apgaismojumu? Tieši tāpēc pirms dodies uz darba pārrunām, paņem kādu spogulīti un izej ārā, lai novērtētu savu izskatu. Ieraudzīsi milzīgu atšķirību starp attēlu spogulī mājās un tagad! Ja vajadzīgs, šo to vari pagūt pielabot.

Matētās, vienreizlietojamās salvetes

Un visbeidzot, pat katrā mazākajā dāmas somiņā, jābūt ir salvetēm. Īpaši, ja jādodas uz darba pārrunām. Tas var, pārnestā nozīmē, būt tavas dzīvības glābējas, kas palīdzēs saglabāt skaistu izskatu vislabākajā tā formā. Tā ir neaizvietojama lieta, ja sāc svīst uztraukumā.

Māmiņu Klubs

20160909105411-53401.jpg