Mājsaimnieču olimpiādes apmeklētājas: ikvienai sievietei sevi ir jālutina!

Mājsaimnieču olimpiādes apmeklētājas: ikvienai sievietei sevi ir jālutina!

29. Mar 2014, 07:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan Mājsaimnieču olimpiāde notika pirms nedēļas, gaisā un portālā valdošās emocijas liecina, ka šis pasākums radījis prieku ne tikai pašās sievietēs, bet arī mājās palicējos un līdzjutējos! Uzrunājām pasākuma dalībnieces, lai uzzinātu,kāpēc šāda veida pasākumi ir tik nozīmīgi pašām sievietēm!

Luīze, Emīla un Elzas māmiņa: Katra sieviete ar katru gadu paliek arvien skaistāka un mans vīrs ir mans dārzenieks, kurš aplaista, uzpucē mani.

Arta, Eleonoras Patrīcijas māmiņa: Katrai sievietei jāzina, kā kopt ne tikai māju, bet arī pašai sevi, jo esam mājas sastāvdaļa, kas jāpalutina.

Amanda, Paulas māmiņa: Es uzskatu,ka no rīta piecelties tās 5 minūtes ātrāk, uzkrāsot skropstas, lūpas, tas uzlabos garastāvokli pašai un apkārtējiem.

Elīna, Olīvijas māmiņa:  Sievietei pašai ir jāsaprot, ka ir ne tikai mamma, ne tikai sieva, bet droši vien ir svarīgs atbalsts arī no apkārtējiem, jo mēs esam sievas.

Pēteris, Olīvijas tētis:  Sievietēm jānes ziedi ne tikai dzimšanas dienā! Tāpat uzskatu, ka jāpagatavo pusdienas savai mīļotajai, jānovac aiz sevis trauki un jāpalutina arī ikdienišķos veidos.

Dainis, trīs bērnu tētis: Mūsu ģimenē tā ir ierasta prakse, ka jāpieskata bērni vakaros, naktīs, lai arī mamma spētu atpūsties!

Paldies visām 150 mājsaimniecēm, kuras visas ir pelnījušas titulu Sievišķīgākā mājsaimniece! Uz tikšanos nākamajā gadā! 

Ieskaties, kā mums gāja Mājsaimnieču olimpiādē 2014->>>