Mājsaimnieču olimpiādes 2014 uzvarētāja Elīna Briģe: Es zināju, ka piedalīšos olimpiādē jau gadu pirms olimpiādes

Mājsaimnieču olimpiādes 2014 uzvarētāja Elīna Briģe: Es zināju, ka piedalīšos olimpiādē jau gadu pirms olimpiādes

25. Mar 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

22.martā tirdzniecības centrā "Spice"noritēja grandiozs pasākums mūsu latvju mājsaimniecēm! Mājsaimnieču olimpiāde 2014, un, grozies, kā gribi, arī te ir zināma jau uzvarētāja!. Šogad uzvarētājas godā tikusi jaunā māmiņa Elīne Briģe. Māmiņu Klubs sazinājās ar Elīnu, lai uzzinātu viņas iespaidus pēc olimpiādes un sveiktu viņu ar uzvaru!

- Labdien, Elīna. Pirmkārt, gribas jūs sveikt ar uzvaru!

- Liels paldies, tas tiešām man bija kaut kas negaidīts!

- Kāpēc nolēmāt piedalīties Mājsaimnieču olimpiādē? Tas bija spontāns lēmums?

- Piereģistrējos Māmiņu Klubā pagājušajā gadā, un jau tad redzēju paziņojumu par iepriekšējo olimpiādi, diemžēl es uz to brīdi strādāju, un man nebija iespējas piedalīties. Bet jau tad es zināju, ka nākošajā gadā obligāti būšu dalībnieču vidū. Tāpēc, tiklīdz reģistrācija sākās, es nešauboties, piereģistrēju sevi dalībai.

- Ja jau plāns par dalību bija spēkā tik ilgi, noteikti arī tēls jau bija zināms iepriekš?

- Ar tēlu man sanāca interesants stāsts. Es pat nopirku audumu, lai uzšūtu sev skaistu kleitu, bet tā kā man bija pārvākšanās process, darīšanas, kas ar to saistās, paņēma daudz spēka un laika. Pēc tam es nolēmu uzšūt priekšautu, bet atkal uz pārvākšanos nespēju atrast visu nepieciešamo šūšanai. Tāpēc beigās nācās izvēlēties tērpu praktiski pēdējā brīdī, piemeklējot tam piestāvošos aksesuārus.

- Kas vislabāk paliks atmiņā no šīs sestdienas? Ir kaut kas, ko gribas īpaši uzsvērt?

- Pirmkārt, es biju sajūsmā par to, ka viss bija tik spilgts un pozitīvs. Bija jauki satikt tik daudz sabiedrībā atpazīstamus cilvēkus, kas izrādījās tik jauki un laipni. Pasākuma organizācija bija augstā līmenī, par visu bija padomāts, un, galvenais, ka nekas neievilkās, man tas bija svarīgi, jo atnācām visa ģimene ar mazo bērniņu.

Gribas uzsvērt arī faktu, ka uzvarētājs tika noteikts ar loterijas palīdzību, tāpēc sajūtas, ka dalībnieces ir konkurentes vispār nebija.

20140324171356-15297.jpg

- Vai ticējāt, ka veiksme uzsmaidīs tieši jums?

- Es vispār necerēju uz to, ka varētu iegūt šo balvu. Es braucu uz olimpiādi, lai izrautos no mājas, lai iegūtu patīkamus iespaidus. Es piedalījos piedalīšanās pēc, nevis dēļ balvas. Un, iespējams, ka tieši tāpēc veiksme uzsmaidīja man. Jo mazāk gaidi, jo vairāk iespēju!

- Vai jau izdomājāt, ko iegādāsieties par laimēto dāvanu karti?

- Oo, plāni man ir lieli. Kā jau teicu, nesen pārvācāmies, tāpēc šī dāvana man ir tieši laikā. Tā nu ir sanācis, ka, lai iekārtotos jaunajā mājvietā, vajag daudz sīkumu, ko uzreiz tīri finansiāli nevarējām atļauties. Tad nu dāvana ir tieši man kā radīta!

- Vai plānojat piedalīties arī pagājušajā gadā? Ko ieteiktu tām meitenēm, kas šaubās, vai piedalīties olimpiādē vai nē?

- Nākošajā gadā man atsāksies darba gaitas, un, ja man izdosies panākt, ka sestdiena, kurā būs pasākums, būs mana brīvdiena, es noteikti piedalīšos. Ja runājam par tām, kas šaubās, piedalīties vai nē, teikšu viennozīmīgi - jāpiedalās! Nebaidieties, ņemiet līdzi vīrus, bērnus, tas ir tik jautri! Iespējams, olimpiādē atradīsiet kādu draudzeni vai vienkārši iepazīsities ar brīnišķīgiem cilvēkiem! Veiksmi!

Māmiņu Klubs

annijalise annijalise 24. Mar 2014, 18:40

🌷🌷🌷