Mājsaimnieču olimpiāde vēl nav beigusies.

Mājsaimnieču olimpiāde vēl nav beigusies.

24. Mar 2014, 11:37 čabule čabule

Sveikas.

Jā, arī es piedalījos šajā lieliskajā pasākumā- Mājsainieču olimpiādē. Šis bija mans pirmais Māmiņu Kluba pasākums, neskaitot to, ka augustā satikos ar Septembra 2013' māmiņām Katrīnbādē. Nestāstīšu daudz par uzdevumiem, jo to visu varat atrast citu meiteņu blogos, pastāstīšu par savām emocijām.

Sestdienas rītā pieceļoties bija tāda dzimšanas dienas sajūta- prieks, satraukums, lielā pucēšanās.. Un aiziet- uz spici. :) Ierados jau ļoti laicīgi un saņēmu 170 kārtas numuru :) ... Tad nu izpētīju apkārtni, vai nav kāda pazīstama Septembra mammīte arī ieradusies, diemžēl nevienu tā arī nesatiku. Tad nu centos iepazīties ar kādu, bet diezgan neveiksmīgi- vairumam meiteņu jau bija savi bariņi un visu laiku jutos nedaudz lieka, bija arī nelielas problēmas ar tērpu- kleita visu laiku cēlās uz augšu un rādīja visu, kas zem tās :D , bet tas man netraucēja izbaudīt pasākumu. Staigāju pa visiem uzdevumiem un pildīju tos pēc iespējas ātrāk- nākošgad tā neskriešu- palika pāri vesela pusstunda.. Ik pa brīdim ieraudzīju arī kādu pazīstamu māmiņu kluba seju, gribējās jau iet klāt un teikt- čau!, jo liekas, ka šīs meitenes ir savējās, bet patiesībā taču nevienu nepazīstu. Dobeles dzirnavnieka uzdevumu vadīja Roberto :) , izcila personība, ko lai saka, no šī cilvēka nāca arī tāds pozitīvisms, jokoja vienā jokošanā, katrai meitenei tika individuāla pieeja :) super- ja nebūtu jau precējusies, gribētu viņu aicināt par kāzu vadītāju- jautrība garantēta. Pirmo reizi biju pasākumā, kurā ir tik daudz bērnu, tik daudz prieka.. Manu mazo meitiņu pieskatīja mana māsa- bija iegriezusies mani atbalstīt, bet sapratām, ka Laimai šis pasākums ir par trokšņainu, tāpēc viņas drīz vien arī aizgāja. Ļoti patika pasākums, štrunts par to, ka nevienu titulu neieguvu, priecājos par citām un šis prieks tiešām bija neviltots.. smaids no manas sejas nepazuda visas dienas garumā... Paldies Māmiņu Klubam par lielisko dienu.

Nākošgad es arī tur būšu un savākšu veselu draudzeņu bariņu, jo kopā ir jautrāk..

Bet Mājsaimnieču olimpiāde ar to arī nebeidzas. RITO uzdevumā tika sabildētas ļoti jaukas bildes, par kurām var nobalsot facebook mājaslapā.. Nelielas pašreklāmas pēc ielikšu te savu saitu, nospiediet "Like", ja patīk bilde... Arī tām, kas olimpiādē nepiedalijās ir iespēja, ko laimēt, viens no tiek, kas uzspiedīs "patīk" un dalīsies ar bildi arī laimēs dāvanas no Rito :)

https://www.facebook.com/RITO.LV/photos/a.621209884616835.1073742005.116660895071739/621213307949826/?type=1&theater

 

 

Tiekamies nākošgad.

Čabule :)

Uzraksti atsauksmi par Mājsaimnieču Olimpiādi un laimē

čabule čabule 24. Mar 2014, 18:28 mamma27

😀

mamma27 mamma27 24. Mar 2014, 16:23

Bija prieks ar tevi nedaudz papljápát.😉