VIDEO: Mājsaimnieču olimpiāde: Kā gatavojas Labāko sievu komanda, un kādus pārsteigumus sola Liene Bērziņa?

22. Mar 2014, 10:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tieši tā, tikāmies šodien, lai uzzinātu, kā tad gatavojas Labāko sievu komanda ar aktīvo māmiņu Renāti priekšgalā, kas arī priecēs mūs Mājsaimnieču olimpiādē, un ko sola pasākuma vadītāja Liene Bērziņa, kas pasākumu vadīs kopā ar atraktīvo jauno tēti Māri Grigali!

Ko sagaidīt no pasākuma?

Paldies dievam, ka ir civēki, kas ir sapratuši, ka tās sievietes, kas mājās rūpējas par mazajiem draiskuļiem, ir jāceļ godā!

Un man ir liels prieks, ka kopā ar jauno tēti Māri Grigali kopā šo pasākumu vadīsim

Visas tās lietas, ko mājās daram ikdienā, varēsim darīt publiski un pie viena sevi iepriecināt ar jaukām balvām. Bet vislabākais ir tas, ka tur varēs sastapt ļoti daudz citu cilvēku, māmiņu, ko iespējams, ikdienā nesatiekam.

Palīdzēsim māmiņām izdarīt visu, un, galu galā tikt pie tās lielās balvas jeb dāvanas, par kuru ir tomēr vērts pacīnīties!

Ne tajā summā ir tas spēks, bet tajā burvestībā, kad kāds mums palīdzēs, pateiks priekšā, kā izmainīt savu mājokli un padarīt to skaistāku ar šīs balvas palīdzību.

Renāte stāsta par gatavošanos!

Saorganizējāmies visas kopā, lai mums nebūtu garlaicīgi, un nebūtu jāstaigā vienām pa visiem kontrolpunktiem.

Varēsiet atpazīt mūs pēc vienotas atpazīšanās zīmes, un visas mēs ļoti cenšamies, esam noslēpumainas! Man neizdevās no komandas biedrenēm izvilināt informāciju par to, kā izskatīsies viņas. Tas lai paliek noslēpums.

Šis ir pasākums, kurā mēs varam izcelties ar savu sievišķību, un šis ir pasākums, urā mēs iespējams, varam izdarīt kaut ko tādu, ko ikdienā mēs varbūt neizdarītu.

20140321143437-21500.jpg

Tieši tā es arī gatavojos – uzsverot, ka esmu mājsaimniece, meklējot virtuvē pasākumam noderīgas lietas, un atceroties, ka tomēr varu izskatīties stilīga.

Kā saglabāt sevī sievišķību? Man īstenībā ir divi lieli noslēpumi! NAGU laka – es krāsoju dažādās krāsās nagus, un otrais – grāmatu pasaule, kas man liek izsapņot visādas lomas un ļauties brīdim sev.

Liene mums atklāj dažus noslēpumus..

Mēs ļoti bieži aizmirstam, ka esam sievietes, kājās ir treniņbikses, čības, kāds džemperis.. Tādas aizskrienam uz veikalu, pastaigā. Un te noder tāds knipis no malas, kāds ir uz rītdienu – rīt ir kārtīga svētku diena, kad ir jāsapucējas, jānolako nagi un jāzskatās īpaši skaistām!

Ko darīsim? Dāmas, kas bijušas iepriekšējos gados, jau daudzmaz var nojaust, kā tas viss notiks. Bet, protams, būs arī zināma sacensība, būs jāzin arī cenas, jāprot rēķināt. Rīt šīs spējas un arī veiklību pārbaudīsim, galu galā, arī mājās ar slotu rokās un bērnu padusē jāpagūst daudz kas.

Būs arī ēst gatavošana, radošās prasmes  - stilīgas, modīgas lietas, manekenu ģērbšana.. Nē, bet patiesībā, negribas visu tagad izstāstīt! To būs vērts redzēt! Iesaku mammām, kas šogad nedomā piedalīties, atnākt tomēr un visu pavērot. Nav par ko uztraukties, uzdevumi būs interesanti, jautri un pasākums košs!

Pieteikušās ir vairāk kā 200 mammas, un pasākums būs īsts krāšņums!

Mēs atļaujamies būt nedaudz vairāk kā uz to brīdi jūtamies, šobrīd arī man tā ir sarkana nagu laka, bet, protams, tas ir arī kāds svinīgāks apģērbs, matu lenta. Katrai dāmai ir jābūt saviem mazajiem sīkumiņiem, kas viņu iepriecina.

Bet atgriežoties pie pasākuma - būs balvas, būs žūrija – sabiedrībā pazīstami cilvēki. Un, ja gribas cīnīties par galveno balvu, jāpiedalās pa īstam, līdz galam, izpildot visas disciplīnas un savācot visus 8 zīmodziņus kartītē!

Katrai atnācējai būs kāds nieciņš un arī titulu būs vairāk, kā jūs domājat!

Uz Mājsaimnieču olimpiādi ir aicināti pilnīgi visi! Vai tu jau esi tai pieteikusies? Ja nē, vari to izdarīt, spiežot šeit>>

Esi gatava Mājsaimnieču olimpiādei?

Māmiņu Klubs

20140318164714-25367.jpg