Mājsaimnieču olimpiādē 2015 būs telpa, kur pārģērbties un pabarot mazuli!

25. Apr 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mājsaimnieču olimpiāde nav aiz kalniem! Jau 16.maijā tiksimies  t/c „Spice Home” 2.stāvā un tam reģistrēties varēsi jau no plkst. 10:30, bet Mājsaimnieču olimpiādes aktivitātes sāksim plkst. 12.00. Mēs zinam, arī šogad jūs mūs pamatīgi pārsteigsiet ar saviem tērpiem! Bet - kā nokļūt līdz pasākuma norises vietai - ar tērpu mugurā, vai maisiņā? Un - vai tur būs, kur pārģērbties un atstāt mantas? Tev arī ir šādi jautājumi? Neuztraucies, par visu padomāts!

Ierodies jau no 10:30, un gatavojies pasākumam, kas sāksies jau 12:00! Šo stundu varēsi izmantot arī, lai sapostos savā īpašajā Sportiskās mājsaimnieces tērpā!

Jā, jā, tepat t/c „Spice Home” 2.stāvā, kur pēcāk notiks daždažādas aktivitātes, tieši līdzās pasākuma galvenajai norises vietai būs ierīkota atsevišķa telpa, kur pārģērbties un atstāt savas mantas!

Tātad - nu atrisinājusies problēma, kā pārvietoties sabiedriskajā transportlīdzeklī ar pārlieku kupliem un plāna auduma svārkiem, priekšautu, augstpapēžu kurpēm vai parūku galvā. Jauki, vai ne?!

Tāpat Mājsaimnieču olimpiādē būs padomāts arī par jaunajām māmiņām un viņu mazuļiem! Arī speciāli viņu vajadzībām būs ierīkota atsevišķa telpa, kurā visu pasākuma laiku būs iespēja pabarot un pārģērbt savu bērniņu.

Uz Mājsaimnieču olimpiādi ir aicināti pilnīgi visi! Vai tu jau esi tai pieteikusies? Ja nē, vari to izdarīt, spiežot šeit>> 

20150420144843-63195.jpg