Mājas, mīļās mājas

Mājas, mīļās mājas

18. Mar 2014, 16:17 Agnese A. Agnese A.

Vispirms jau jāsaka, ka liels prieks beidzot tā pa īstam pievienoties Māmiņu kluba jaukajai kompānijai! Kopš mūsu mazā dāma ieradās mūsu ģimenē, protams, šad un tad te ielūkojos pēc padoma vai noskatījos kādu Māmiņu kluba raidījumu, bet īpaši neiedziļinājos, kas te īsti notiek. Tagad, kad pamazām jau sāku "atgriezties dzīvē" un, šķiet, ka parādījies nedaudz laika vēl kaut kam (uzsvars uz "šķiet"), ieraugot rakstu par MK klubiņiem, nespēju vienaldzīgi noskatīties, ka Interjera un dizaina klubiņš ir tukšs, jo tā ir mana aizraušanās un mīļa joma, liekas, ka jau kopš pamatskolas. Uzreiz brīdinu - neesmu profesionālis, tikai amatieris/ eksperimentētājs! Tā nu, lai dzīvē nebūtu par maz pienākumu un stresa, noriskēju un pieteicos par klubiņa saimnieci. Tā kā šajā ziņā esmu iesācēja un, godīgi sakot, droši vien vēl īsti neaptveru, kas tagad ietilpst manos jaunajos pienākumos :) Kas attiecas uz blogošanu - esmu nelielu pieredzi iekrājusi kopš šī gada sākuma, kad abi ar vīru uzsākām rakstīt blogu par savas mājas celtniecības un labiekārtošanas gaitām. Vēl viens faktors, kas mani pamudināja mēģināt rakstiski izpausties arī šeit, ir sastapšanās pārsvarā tikai ar pozitīvu attieksmi gan rakstos, gan komentāros un, tā kā visbiežāk kopā ar mazuli bez lielajiem priekiem arī uztraukumu un raižu ir pietiekami, tad ārpus mājām gribas meklēt tikai pozitīvas emocijas.
Bet nu, ķeroties pie lietas par interjera un dizaina jautājumiem, droši vien lielākajai daļai māmiņu vairāk interesē, piemēram, mazuļu audzināšanas vai ēdināšanas jautājumi, taču, padomājot un parūpējoties par savu ikdienas vidi, mēs arī varam smelties iedvesmu, prieku un gūt gandarījumu par kādu paveiktu darbu vai sen gribētām pārmaiņām. Jau simtiem reižu dzirdēts, bet nekad nav par ļaunu sev atgādināt - ja priecīga māmiņa, priecīga arī visa ģimene. Un man jau nu noteikti prieku rada kārtība mājās, skaistas lietas, no kurām daudzas saistās arī ar kādu patīkamu notikumu vai cilvēku, un galu galā mājas ir arī tā vieta, kur uzturamies visvairāk, it sevišķi, kamēr rūpējamies par pašiem mazākajiem, tāpat arī atpūšamies vai mēģinām atjaunot enerģiju ikdienas gaitām, tāpēc, manuprāt, ļoti svarīgi, lai vide mums apkārt ir mājīga, iedvesmojoša un patīkama, kā arī mājas ir tā vieta, kur ikvienai ir iespēja radoši izpausties un izmēģināt ko jaunu radīt pašas spēkiem vai iejusties interjera dizaineres lomā.
Citiem vārdiem: "Mājas ir vieta, kur sākas Tavs stāsts.."

20140318092815-92315.jpg

Šajā klubiņā plānoju rakstīt visvairāk jau, protams, par idejām bērnistabām, tāpat arī man (un droši vien ne tikai man) pavisam drīz kļūs aktuālāks jauājums par bērnu drošību mājās, kad mana mazā dāma sāks pārvietoties un vēlēsies visu izpētīt aizvien aktīvāk. Vēl lieliski būtu padalīties ar mazajiem mājsaimnieču trikiem un viltībiņām, kā uzturēt māju kārtībā un padarīt mājīgu, ņemot vērā, ka ikvienai no mums vēl kaudzēm citu pienākumu netrūkst. Protams, ļoti, ļoti gaidīšu arī Jūsu ieteikumus un vēlmes, par ko vēlaties uzzināt saistībā ar interjera un dizaina jautājumiem un ļoti priecāšos, ja varēsim padalīties ar idejām un palielīties ar rezultātiem, ko katrai ir izdevies īstenot tieši savā mājoklī.

Ar saulainiem sveicieniem līdz nākamajai reizei!

A.A.
P.S. Saules gaisma logos ir viens no lieliskākajiem interjera papildinājumiem, vai ne? :)

Agnese A. Agnese A. 18. Mar 2014, 12:37 runcistobis

Oho! Tas nu tiešām ir viens varens aksesuārs! 😀 Bet starp citu lielisks sākums, no kā vadīties gan krāsu gammai, gan tēmai, lai izveidotu super jauku bērnistabu, piemēram, kā šeit - http://www.stylemepretty.com/living/gallery/picture/1083718/
Ļoti ceru, ka padalīsies ar rezultātu, gaidīsim 😉