Maija mēneša tēma MĀMIŅAS CENA: kas sievietēm jāupurē mātes lomas labā?

Maija mēneša tēma MĀMIŅAS CENA: kas sievietēm jāupurē mātes lomas labā?

01. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

8.maijā, maija otrajā svētdienā Latvijā atzīmē Mātes dienu, par godu šiem skaistajiem un nozīmīgajiem svētkiem,kad mēs ikviens varam pateikt PALDIES savām mammām, Māmiņu Klubs TV3 piedāvās noskatīties speciālizlaidumu par tēmu "Māmiņas cena".

Šis būs īpašs stāsts, lai atcerētos, cik daudz tomēr prasa mātes loma- ne tikai materiālā ziņā, audzinot bērniņus,bet ejot daudz dziļāk šajā tēmā. Nenoliedzami, ģimenē ienākot bērniņiem, tas ietekmē partnerattiecības, sievietes ķermeņa aprises, veselības stāvokli, pašapziņu, sievietes "ES" un līdzsvara meklējumus, kas nebeidzas nekad.

Zem šīs lomas MAMMA apakšā slēpjas tik dažādas lomas, tik dažādi pienākumi un pirmajos dzīves gados sievietēm jākļūst teju par varonēm, atliekot uz laiku nostāk savas vēlmes un vajadzības. 

Šajā mēnesī Māmiņu Klubs aicina aizdomāties par mātes cenu, lomu sabiedrībā, lai vēl vairāk spētu novērtēt to lielisko un cēlo darbu,ko darām bērnu labā 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

20160425163045-13047.jpg

Parakstot izaicinājumu kļūt par māti, šī ir vienīgā maiņa, kura tiek piedāvāta


Šajā mēnesī slavināsim sevi, nenoniecināsim sevi,jo mēs ikviena esam LIELISKA mamma saviem bērniņiem!

Gaidīsim Tavus pieredzes stāstus un lieku reizi piezvanīsim savām mammām un apciemosim viņas, pasakot, cik viņas mums ir svarīgas!

Lai skaists Mātes dienas gaidīšanas laiks!

Māmiņu Klubs