Maigas rūpes par tavu apģērbu- veļas mīkstinātājs Dūna

Maigas rūpes par tavu apģērbu- veļas mīkstinātājs Dūna

09. Feb 2015, 16:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai vēlies, lai pēc mazgāšanas veļa kļūtu maiga un mīksta, lai tai būtu patīkams aromāts? Iepaīsties ar jaunumu- pašmāju ražotos veļas mīkstinātājus Dūna!

Paplašinot sortimentu, AS “Spodrība” šosezon saviem patērētājiem līdztekus veļas mazgāšanas līdzekļiem “Kastanis”, piedāvā iespēju iegādāties veļas mīkstināšanas līdzekli Dūna. Dūna veidota uz dabai draudzīga materiāla pamata. Lietojot Dūnu veļa kļūst maiga, auduma šķiedras mīkstākas un pats apģērbs ādai daudz patīkamāks. Veļa vairs neelektrizējas  un to ir viegli gludināt. Īpaši jāatzīmē, ka produkts neitralizē sviedru aromātu un saglabā apģērba svaiguma sajūtu ilgstošā laika periodā.

Veikalos pieejami divu veidu veļas mīkstinātāji ar patīkamiem, neuzkrītošiem aromātiem. Dūna green spring aromātā sajūtamas pavasara ziedu un augļu notis, savukārt,  Dūna alpine life aromātā sajūtamas svaigās citrusu un baltā jasmīna notis.

20150204154352-55021.jpg

Dūna Alpine life – veļas mīkstinātājs

Veļas mīkstināšanas līdzeklis DŪNA. Lietojot DŪNU veļa kļūs maiga, mīksta, viegli gludināma, neelektrizēsies un saglabās svaigumu ilgstošā laika periodā. Neitralizē sviedru aromātu. Veļas mīkstinātāja aromātā sajūtamas svaigās citrusu un baltā jasmīna notis. DŪNA ir paredzēta 28 veļas mazgāšanas cikliem.

20150204154406-54358.jpg 

 

Dūna Green spring – veļas mīkstinātājs

Veļas mīkstināšanas līdzeklis DŪNA. Lietojot DŪNU veļa kļūs maiga, mīksta, viegli gludināma, neelektrizēsies un saglabās svaigumu ilgstošā laika periodā. Neitralizē sviedru aromātu. Veļas mīkstinātāja aromātā sajūtamas dzirkstošās citrona, pavasara ziedu un augļu notis. DŪNA ir paredzēta 28 veļas mazgāšanas cikliem.

Māmiņu Klubs

ingad ingad 01. Mar 2015, 13:48

Izmēģinājusi esmu abus šos veļas mīkstinātājus. Man ļoti patīk aromāts un auduma mīkstums, nav tās ķīmiskās sajūtas un smaržas kā tas ir lielākajam vairumam citu veļas mīkstinātāju, ko līdz šim lietoju. Paldies par jaunu atklājumu un ādai draudzīgu līdzekli.