Gribi zināt, kas ir maigas rūpes par tavu apģērbu? Piesakies PRODUKTU testiem!

Gribi zināt, kas ir maigas rūpes par tavu apģērbu? Piesakies PRODUKTU testiem!

06. Feb 2015, 11:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā par saviem apģērbiem ikdienā rūpējies tu? Vai vēlies, lai pēc mazgāšanas veļa kļūtu maiga un mīksta, lai tai būtu patīkams aromāts? Piesakies testam un izmēģini jaunos pašmāju ražotos veļas mīkstinātājus Dūna!

Testējamais produkts

Paplašinot sortimentu, AS “Spodrība” šosezon saviem patērētājiem līdztekus veļas mazgāšanas līdzekļiem “Kastanis”, piedāvā iespēju iegādāties veļas mīkstināšanas līdzekli Dūna. Dūna veidota uz dabai draudzīga materiāla pamata. Lietojot Dūnu veļa kļūst maiga, auduma šķiedras mīkstākas un pats apģērbs ādai daudz patīkamāks. Veļa vairs neelektrizējas  un to ir viegli gludināt. Īpaši jāatzīmē, ka produkts neitralizē sviedru aromātu un saglabā apģērba svaiguma sajūtu ilgstošā laika periodā.

Veikalos pieejami divu veidu veļas mīkstinātāji ar patīkamiem, neuzkrītošiem aromātiem. Dūna green spring aromātā sajūtamas pavasara ziedu un augļu notis, savukārt,  Dūna alpine life aromātā sajūtamas svaigās citrusu un baltā jasmīna notis.

20150204154352-55021.jpg

Dūna Alpine life – veļas mīkstinātājs

Veļas mīkstināšanas līdzeklis DŪNA. Lietojot DŪNU veļa kļūs maiga, mīksta, viegli gludināma, neelektrizēsies un saglabās svaigumu ilgstošā laika periodā. Neitralizē sviedru aromātu. Veļas mīkstinātāja aromātā sajūtamas svaigās citrusu un baltā jasmīna notis. DŪNA ir paredzēta 28 veļas mazgāšanas cikliem.

20150204154406-54358.jpg 

 

Dūna Green spring – veļas mīkstinātājs

Veļas mīkstināšanas līdzeklis DŪNA. Lietojot DŪNU veļa kļūs maiga, mīksta, viegli gludināma, neelektrizēsies un saglabās svaigumu ilgstošā laika periodā. Neitralizē sviedru aromātu. Veļas mīkstinātāja aromātā sajūtamas dzirkstošās citrona, pavasara ziedu un augļu notis. DŪNA ir paredzēta 28 veļas mazgāšanas cikliem.

Ieinteresējām tevi?

Piesakies testiem, rakstot uz ina@maminuklubs.lv

Kopumā izvēlēsimies 5 māmiņas, kam sniegt šo brīnišķīgo iespēju!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu Klubs un tagu - "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Māmiņu Klubs

mamma27 mamma27 04. Feb 2015, 21:29

O ,izklausās labs. Es tagad jau ilgu laiku tikai kastani lietoju,jo man patīk,ka nav tās smakas. Nopirkām pamēģināt Ariel + lenor kapsulas. Fui. Es nespēju to mīkstinātāja smaržu izturēt.Man par stipru.

Ja sanāk, iesūtiet atsauksmi 😀?