Maģiskas 12.dienas - 12 mēneši

Maģiskas 12.dienas - 12 mēneši

28. Dec 2016, 11:48 nosiguldas nosiguldas

Laiks, kas tuvina mūs gada beigām vienmēr ir maģisks. Ir sācies brīnumu laiks un pat tad, ja mēs neticam brīnumiem ir vērts apstāties un nedaudz padomāt. Pabūt kopā ar sevi, nospraust mērķus jaunajam gadam.

12.dienas 12 mēneši un katrai dienai sava nozīme. Vakar bija veselības diena un janvāris, bet šodien naudas diena. Ir vērts pasapņot, iespējams nākošgad  pirksiet dzīvokli, tad šodien to ir vērts vizualizēt.

27. decembris – pirmā diena, janvāris

Pēc senslāvu zintnieku tradīcijām šajā dienā jāparūpējas par veselību un imunitāti. Ieteicamas ūdens procedūras, dziedniecisku zāļu un atjauninošu ziedu vannas. Dzer zāļu tēju ar medu un citronu. Vizualizē sevi kā pilnīgi veselu cilvēku. Arī pirts procedūrām šī esot īstā diena.

Saglabā mieru un rāmu garu, lai šī enerģija būtu ar tevi visu janvāri. Šī diena palīdzēs atklāt būtiskas kļūdas, kuras iepriekš nepamanīji.

28. decembris – otrā diena, februāris

Februāra mēnesim piederas karjeras, biznesa un bagātības tēmas sakārtošana. Šajā dienā var prasīt algas paaugstinājumu (ja tas ir iespējams), februārī nauda varētu nonākt līdz kontam. Ja jūties nopelnījis paaugstinājumu, riskē un piesaki savas tiesības!

Visu dienu centies justies veiksmīgs, bagāts un laimīgs, lai februārī šī enerģija tiktu iedzīvināta. Arī naudas maģijai šī diena derot (piebildīsim, ka šogad lielāko dienas daļu ir čika laiks, tas gan jāņem vērā!).

Lolo mīlestību, ieliec to visos risināmajos jautājumos un šodien iztiec bez viltus.