Lutinu savu ādu ar EUCERIN kopjošo eļļu

Lutinu savu ādu ar EUCERIN kopjošo eļļu

30. Jun 2020, 12:29 Melānija Melānija

Paldies par iespēju izmēģināt EUCERIN kopjošo eļļu sausākai un jūtīgākai ādai. 

Nēsājot zem sirds Kārlīti, es ļoti piedomāju par savas ādas stāvokli, tādēļ īpaši rūpējos par to. Smērēju visādas eļļas un testēju dažādāko firmu krēmus. Un beigās tā pat tiku pie strijām vēdera lejasdaļā un uz krūtīm. Visticamāk, nebiju rūpējusies pietiekami. Striju, protams, nav daudz, bet ir pamanāmas. 

Iestājoties otrajai grūtniecībai, krēmu sāku lietot uzreiz pēc tam, kad uzzinājām par mazo punča iemītnieku. Šis tas bija iekrājies no lielā brāļa laikiem, tādēļ izlietoju vispirms tos. Taču šo eļļu sāku lietot pavisam nesen un jau esmu stāvā sajūsmā par rezultātu un patīkamo smaržu. Āda ir elastīga, mīksta un  acīmredzami barota.
Lietoju to divas reizes dienā. No rīta pirms došanās lielajos dienas darbos un vakarā pirms miedziņa. Ļauju savu punci lutināt vīram un bērnam. Abi ar lielāko prieku iesaistās un priecājās par mazajām kustībiņām vēderā. Šķiet, ka arī mazā māsa cītīgi palīdz lai mammai nebūtu problēmas ar stijām. Pie reizes sasveicinoties ar tēti un  lielo brālīti. Ieziežu ne tikai punci,  bet arī krūtis un gurnus, jo arī tur tā ādiņa tiek pastiepta. ( To gan daru pati un palīdzību neprasu.) Tā viegli uzklājas un pārsteidzoši ātri uzsūcas. Nepaliek nepatīkama un taukaina āda ko ir vēlēšanās pēc lietošanas noslaucīt. 

Eucerin ķermeņa eļļa tiešām ir fantastisks produkts, jo tā ir īpaši dabīga un izstrādāta īpaši jūtīgas ādas vajadzībām. To drīkst lietot ne tikai sausas ādas īpašnieki, bet arī grūtnieces un bērni. Tādēļ nebaidos un nesteidzos nomazgāt rociņas savam mazajam palīgam pēc vēdera ieziešanas un samīļošanas. 
Eļļa satur E vitamīnu un augstas kvalitātes tīras augu eļļas, kas ir bagātas ar linolēnskābi. 

Iespējams, mazliet sagrēkoju ar pirmo grūtniecību, jo krēmu beidzu lietot uzreiz pēc mazulīša nākšanas pasaulē, tādēļ ādai savelkoties izveidojās strijas. Līdz dzemdībām tādu nebija. Ar šo grūtniecību būšu gudrāka. Turpināšu barot un mitrināt ādiņu arī pēc tam. Noteikti ar šo pašu eļļu, jo tās tilpums ir ļoti pateicīgs un nekaitēs arī mazulītim.