Lutināt sevi un ķermeni!

Lutināt sevi un ķermeni!

15. Nov 2018, 16:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Jau kādu laiku jūtu, ka nejūtos vairs savā ādā!

Mani biežākie simptomi:
*nogurums
*bezmiegs, uhhh, šis pēdējas divas nedēļas nenormāli mani nomoka, ātrāk par 2:30 iemigt nevaru
*sēdošais darba laiks arī devis savu artavu- sāpoša mugura un sprands
*arī biežākas galvas sāpes bija manā “nevēlamo ciemiņu” sarakstā

Protams, ikdienas rutīna, darbs, mājas, visa samenedžēšana un rudens, liek par sevi manīt! Stress protams arī ir manā ikdienā, jo šobrīd mums priekšā ļoti lielas pārmaiņas, kuras pamatīgi mēdz pakutināt mūsu nervu stīdziņas, tāpēc smēlos interneta dzīlēs padomus, kas varētu uzlabot manu pašsajūtu! 
Meklēju.., lasīju.. , sazinājos ar ģā- vajagot padzert vitamīnus, atpūsties, apmeklēt varbūt kādas sporta nodarbības vai masāžas lai izslēgtos no ikdienas burzmas un justos labāk! Un ziniet ko es uzgāju?!- Pranamat Eco!

Jautāsi- kur tad ir tas ģā nosauktais sports un masāža? Sajūtās! Sajūtās kādas ir pēc sporta nodarbības apmeklēšanas vai masāžas seansa, ir identiskas kādas ikdienas mājas solī sniedz Pranamt Eco paklājiņš! Paklājiņa izmantošana manuprāt ir daudz ērtāka, jo nav jāiziet no mājas, jāpārplāno atkal katra minūte no jauna un vari lietot cik vien bieži gribi! kas svarīgi  - arī darbā! :)
Pranamat Eco izvēlējos pēc labajām atsauksmēm- ļoti gribējās pamēģināt! Tākā lielāko daļu dienas es tomēr pavadu pie darba galda, tad nebija divu domu, ka mans jaunais masieris un treneris dosies man līdzi arī uz darbu! Šonedēļ mans darba krēsls izskatās varen saposies! Neviens kolēģis nav pagājis garām nepajautājot-

-Ev! Tas pranamat? Varu pamēģināt?

-Un kāpēc nē? Protams! 

Sajūtas sākumā uzjautrinošas- bailīgi, protams,  sēžoties virsū uz durstošajām adatiņām! Laigan, iepriekš likās , ka, varētu būt trakāk, nav nemaz tik sāpīgi, ar DRĒBĒM!!

Jā, BEZ!!  Manam sāpju slieksnim vēl jāpierod, taču, mans mazais divgadnieks un mūsu izturīgais tētis vakaros mēdz taisīt pat akrobātu cienīgus trikus uz tā! Brr.. un nav jau arī tā, ka kurš katrs tā uzreiz varētu , es nu tiešām nē! Nu labi, vēl nē, gan jau pienāks brīdis kad pieradīšu un varēšu arī plika apgulties ilgāk par 10sekundēm :)

Tēti! Izmetam vēlvienu kūleni! es parādīšu cik augstu varu palēgties..

Bet rezultāts pēc lietošanas..- fantastisks! Sākumā ,protams , es jūtu,  ka tieku kņudināta no visām pusēm, jo adatiņas tiešām izraisa siltas kņudinošas sajūtas- tātad asinsrite darbojas ! Pēc nedaudz ilgāka laika pavadīšanas uz pranamat Eco , ķermenis jau ir pieradis un ierokoties darba uzdevumos jau ir izkritis no prāta,  ka nesēžu savā iemīļotajā, mīkstajā darba krēslā ,kurš nomoka manu muguru un sprandu no ilgstošas sēdēšanas, bet tieku masēta, relaksēta un visādi citādi lutināta no Pranamat Eco puses!

Manā komplektiņā ir paklājiņš un spilvens! LIELISKA KOMBINĀCIJA! Tieši tas kas vajadzīgs pēc grūtas darba dienas. Pietiek vien ar 20-30min vakarā, lai justos atpūtusies!

Vai Jūtu uzlabojumus? Protams! Un nav pat jāgaida dienas, nedēļas un mēneši lai sajustu ķermeni sakot PALDIES! Tas notiek jau pēc pirmajām 20 min !

Vai arī Tev ir gadījies, ka darba dienas vidū uznāk “besis”?! Negribas vairs strādāt, gribas mājās tikai gulēt un domas- kaut ātrāk pienāktu plkst.17!

MAN JĀ!! Bet ne tagad! Tagad es jūtos mundra visas dienas garumā! Pranamat Eco paklājiņš ir tik ērts un kompakts, ka to droši vari paņemt līdzi ikdienā uz darbu, un droši nest mājās, ja uztraucies, ka tam varētu pieaugt kājas, jo kolēģiem taču arī patīk! :)

Kādas tad ir lieliskā Pranamat produkta priekšrocības tavam ķermenim?!

Pranamat ECO paklāja un PranPillow spilvena efektivitātes pamatā ir akupresūras un refleksoloģijas pamatprincipi. Pranamat masāžas elementi, kas ir izveidoti lotosa ziediņu formā, masē ķermeni un iedarbojas uz bioloģiski aktīvajiem punktiem un meridiāniem. Masāža stimulē nervu centrus, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, organisms tiek intensīvi bagātināts ar skābekli. Regulāra masāža palīdz nostiprināt imunitāti un samazināt iekaisuma procesus, kas saistīti ar sāpēm mugurā.Tas ir spēcīgs instruments, lai uzlabotu mūsu labklājību. Tikai dažu minūšu masāža dienā ar Pranamat ECO var radikāli mainīt mūsu garīgo un fizisko veselību.

Tieši šie nospiedumi pēc 30min atpūtas uz Pranamat sniedza man :

*mazākas muguras sāpes - jo visu taču uzreiz vienā reizē nevar, palīdz gluž tāpat kā muguras masāža pie speciālista..

*mazina galvassāpes - Samazina muskuļu spriedzi kaklā, uzlabo asins mikrocirkulāciju..

*uzveic stresu - Masāža veicina muskuļu atslābināšanu plecu daļā - galveno stresa cēloni..

*uzlabo miega kvalitāti - Palīdz ķermenim atslābināties un nonākt miera stāvoklī. Padara miegu dziļāku un pamošanos viegāku..Par šo es jau pārliecinājos pēc pirmās lietošanas reizes! Pagulēju uz paklājiņa veicot pāris darbus nākamaji darba dienai, tieši pirms gulētiešanas, jo mani pamatīgi nomocīja bezmiegs.. - un kāda bija mana nakts? Gāju gulēt skeptiski. Taču, pēdējo reizi ieguļoties gultā plkstenī paskatījos 3h agrāk , kā iepriekšējās divas nedēļas! Pamodos atpūtusies un pārsteigta! Kā arī Pranamat palīdz cīnīties pret hronisku nogurumu.Palielina enerģijas līmeni organismā un nostiprina imunitāti.

*uzlabo ādas struktūru - Darbojas uz dziļajiem ādas slāņiem, uzlabo limfas plūsmu un vielmaiņu, kā arī veicina toksīnu izvadi no organisma. Novērš sāpes ikru muskuļos Uzlabo asinsriti un papildus skābekļa piegādi muskuļiem, mazina pienskābi, tādējādi mazinot saspringumu.

NU, kā tev patīk? Vai jūti ka Pranamat iederētos arī tavā mājā vai pie darba galda? Tas vēl nav viss! Svarīgi taču ir arī paklājiņa kopšana..

Arī tas ir ļoti ērti un pārdomāti.Pārvalki ir mazgājami ar rokām. Tajos ir iestrādāti rāvējslēdzīši, lai ērti varētu izņemt "pildījumu" to iekšpusē. 

Pranamat Eco ir izgatavots tepat Latvijā! Tikai no visaugstākās kvalitātes ekoloģiskajiem materiāliem  - lina, kokvilnas , kokosa škiedrām. Arī lotosa ziedi izgatavoti no ekoloģiskās plastikas. 

Ja arī Tu vēlies lutināt sevi darbā, un parūpēties mājas apstākļos ietaupot savu dārgo laiku, iesaku Tev tieši šo - Lielisko Pranamat Eco! Apsolu, nenožēlosi ne mirkli!