Lūk, bezmaksas pulciņš ar bezmaksas nodarbībām, nometnēm, ēdināšanu un ekskursijām!

26. Oct 2014, 12:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tikko noskatījos MK sižētu, kur daudzbērnu mammas saka, ka pulciņi izmaksā ievērojamas summas. Es varu ieteikt alternatīvu.

Ir iespēja VISĀ LATVIJĀ(NE TIKAI RĪGĀ) apmeklēt jaunsargu nodarbības. Specifikas dēļ pagaidām laikam no 10 gadu vecuma, bet tomēr:)

http://www.jaunsargi.lv/vesture

Jaunsargi ir bezmaksas plciņš, kur bērniem māca ierindas mācību, fizisko sagatavošanu, orientēšanos mežā, pirmo medicīnisko palīdzību. Papildus katru mēnesi vidēji tiek rīkotas ekskursijas, kuras ir bezmaksas. Piemēram, bija ekskursija uz Liepājas kara ostas cietumu, mežakaķis Siguldā, motormuzejs Biķerniekos,Līgatnes PSRS īpaši slepenais bunkurs, uz Ādažu militāro bāzi, Ziemassvētku kaujas vietas apskate un muzejs, tiek piedāvāti pārgājieni, šaušanas nodarbības, vasaras un ziemas nometnes. Rīgā ir iespēja pulciņa vadītāja vadībā apmeklēt baseinu, ir bijuši izbraucieni uz alpīnisma sienu, ir bijis peintbols. Plašas iespējas. Jaunsargi piedalījās LNB grāmatu ķēdē, skrējienā apkārt Latvijai. Ekskursijās gandrīz vienmēr tiek nodrošināta bezmaksas ēdināšana. Tiek izsniegti formas tērpi.

Būtībā ir bezmaksas iespējas.

 

http://www.draugiem.lv/jaunsardze/

26. Oct 2014, 21:49 Sarkangalvīte

😀

26. Oct 2014, 21:48

Piekrītu par konkursiem! Bardaks. Pati piedalos dienas komentaru konk., un nemaz nezinu vai esmu laimējusi vai nē, jo grūti atrast izziņotos rezultātus!