LIERAC un PHYTO jaunumu prezentācija

LIERAC un PHYTO jaunumu prezentācija

08. Oct 2015, 13:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saulainā, pozitīvas atmosfēras un ziedu piepildītā deju studijā Padejosim?(Rīgā, Mūkusalas ielā 51) franču kosmētikas uzņēmuma ALÈS GROUPEpārstāvji prezentēja LIERAC un PHYTO zīmola jaunumus.

20151006150238-46768.jpg

LIERAC - izskatīties skaistai nenozīmē tikai izskatīties jaunai

Franču sejas kosmētikas zīmolam LIERAC ir izcila erudīcija kosmētikas jomā, jo 40 darbības gadu laikā ar rūpību un atbildību produkcijā tiek apvienoti dabas noslēpumi un zinātnes sasniegumi estētiskajā medicīnā un bioloģijā.

20151006150303-45192.jpg

LIERAC piedāvā produktu līnijas dažāda vecuma grupām - pēc 30, 40, 50 un produkti jebkuram vecumam.

20151006150330-17060.jpg

LIERAC HYDRAGENIST (no 30 gadu vecuma) - mitrina, piesaistot skābekli un atjaunojot ādas apjomu. Bez pretnovecošanās kosmētikai raksturīgās stimulācijas.

Skābeklis ir ādas svaiguma avots. Laika gaitā ādai sāk pietrūkt skābekļa. Āda kļūst sausāka, zaudē svaigo izskatu.

LIERAC inovācija radīta, iedvesmojoties no audu oksigenācija tehnikas - komplekss ar biomimētisku skābekli, vernonijas lapām, hialuronskābi, vitamīniem un minerālvielām - āda tiek dziļi mitrināta, atjaunojas tās apjoms, samazinās grumbas un sīkās rieviņas, sejas āda izskatās svaigāka.

Ādas virsmā skābeklis stimulē keratinocītu šūnas, dziļākajos slāņos - stimulē fibroblastu šūnas. Saglabā optimālu mitruma daudzumu un atjauno ādas apjomu.

20151006150356-92423.jpg

LIERAC MAGNIFICENCE (no 40 gadu vecuma) - novērš grumbas un ādas kvalitātes pārmaiņas.

Glikoksidācijas ietekmē āda ar laiku kļūst tumšāka, mainās tās struktūra, samazinās šūnu atjaunošanās, kā rezultātā rodas grumbas, zūd tvirtums, mirdzums un vienmērīga ādas tekstūra.

LIERAC inovācija radīta, iedvesmojoties no medicīniskajiem pētījumiem par diabētu. LIERAC patentētais D-GLYOX komplekss (granātkoka ziedu ekstrakts, zīdkoka ekstrakts, liposomu peptīdi, hialuronskābe, C un E vitamīns) iedarbojas visos glikoksidācijas līmeņos - samazinās grumbas, āda kļūst stingrāka un mirdzošāka, atjaunojas smalkāka ādas tekstūra.

20151006150420-96677.jpg

LIERAC LIFTISSIME (no 50 gadu vecuma) - kosmētika trīsdimensiju liftingam, lai novērstu sejas apveidu atslābumu, ādas apjoma zudumu un grumbas.

Laika gaitā vājinās ādas šūnu saistīšanās, ko veic perlekāna molekulas. Perlekāna daudzums samazinās, un āda zaudē tvirtumu un apjomu. Perlekāns stiprina epidermas un dermas saistīšanos, palīdzot atjaunot ādas stingrību. Šīs molekulas satur ādas augšanas faktorus, atbrīvojot tos pēc nepieciešamības - stimulē keratinocītu, fibroblastu un adipocītu šūnas, atjaunojot ādas apjomu.

LIERAC inovācija radīta, iedvesmojoties no sejas liftinga tehnikas. LIERACpatentētais CELL-JUNCTION komplekss (sfingolipīdi keramīdi-BT, krokusa aktīvās frakcijas, augu peptīdi) palīdz stimulēt perlekāna sintēzi, lai atjaunotu šūnu saistīšanos trīsdimensiju liftinga efektam - atjaunojas ādas stingrība, nostiprinās sejas ovāls, atjaunojas sejas ādas apjoms, tiek aizpildītas grumbas.

20151006150516-48191.jpg

LIERAC PREMIUM (jebkurā vecumā) - ekskluzīva pretnovecošanās kosmētika ar maksimālu iedarbību, lai novērstu visas redzamās novecošanās pazīmes - dziļas grumbas, ādas blīvuma zudumu, nevienmērīgu sejas krāsu, pigmentācijas plankumus un izteiktu sejas ādas sausumu.

LIERAC inovācijas radītas, iedvesmojoties no dermatoloģijas un ģenētiskajiem pētījumiem par telomerāzi un sirtuīniem. LIERAC patentētais B-RELAXORkomplekss ar botulīnam un filleram līdzīgu iedarbību, augu mikrolodītes (Baikāla ķiverene, ferulīnskābe, stīgu saksifrāga), kas aizsargā un atjauno šūnu DNS, un SIRT6 atjaunojošais komplekss ar vērtīgām eļļām pilnīgai ādas atjaunošanai.

20151006150711-35291.jpg

PHYTO zīmola radītājs ir Patriks Alē - "augstās modes frizūru" veidotājs, kas aizraujas ar augu valsts izpēti. PHYTO savos produktos koncentrē augos ieslēpto spēku, lai izceltu matu skaistumu.

Zinātniska pieeja augiem - apvienota pētnieciskā laboratorija un partnerība arCNRS un Saburo CentruPHYTO ir izveidojis savu Fitotēku - netālu no Šatorū Francijā gandrīz 1000 akru plašā dendrārijā aug simtiem dažādu augu, kas tiek izmantoti atsauces datu iegūšanai vai paraugu ņemšanai.

Vienmēr autentiskas dabas veltes bez pārveidojumiem. Klīniski noteikta to efektivitāte.

PHYTO produkcija satur spēcīgus augu koncentrātus. Tiek izmantota unikālas ekstrakcijas metodes. Sastāvam netiek pievienots ūdens. 100% augu izcelsmes sastāvdaļas. Ierobežots konservantu lietojums.

Krēmīgas un jutekliskas tekstūras ar maigu aromātu (dabiskas izcelsmes) matu kopšanas rituālu pārvērš baudpilnos mirkļos.

20151006150749-54380.jpg

PHYTOKÉRATINE Extrême - īpaša kopšana, lai pilnībā atjaunotu stipri bojātus, trauslus un sausus matus.

Matu struktūru atjauno augu keratīns. Biomimētiska atjaunināšana - no kviešiem, kukurūzas un sojas pupiņām iegūtu 18 aminoskābju kombinācija pilnībā līdzinās matos esošajam dabiskajam keratīnam. Mazās molekulas nodrošina optimālu iesūkšanos mata šķiedrā, kur aizstāj trūkstošās aminoskābes.

Lipīdu daudzumu atjauno sapotes sviests (satur ārkārtīgi daudz neaizstājamo taukskābju, atjaunina un mīkstina matus) un baobaba eļļa (atjaunina un mīkstina matus, novērš mitruma zudumu), veicot dziļu barošanu.

Juteklisks šampūns, kas neticami maigi attīra matus, vienlaikus to dziļi barojot un atjauninot, lai mati iegūtu zīdainu gludumu, elastību un nepārspējamu spīdumu.

Izteikti krēmīgā un bagātīgā matu maska apņem katru matu un acumirklī piepilda matu šķiedras ar savu atjaunojošo un barojošo spēku, nepadarot matus smagus. Unikāla konsistence, kurā perfekti sabalansēts bagātīgs sastāvs un viegla tekstūra.

Ekskluzīvais krēms matiem ar hikamas ekstraktu un melnās vīnogas procianidīniem ir viegls, barojošs un daudzfunkcionāls matu kopšanas līdzeklis, kas atjauno bojātus matus un acumirklī izceļ to skaistumu. Uzlabo matu struktūru, padara tos pakļāvīgus un spožus. Novērš matu galu šķelšanos un lūšanu. Padara matus zīdainus. Aizsargā pret karstumu līdz 220 grādu temperatūrai, apkārtējās vides piesārņojumu un UV stariem.

20151006150903-10775.jpg

LIERAC un PHYTO zīmolu skaistumkopšanas produkti ir nopērkami aptiekās un veikalā Debenhams.