Lielo māmiņu mazo princesīšu sindroms

Lielo māmiņu mazo princesīšu sindroms

09. Jul 2013, 12:19 nosiguldas nosiguldas

Arī līdz mums ir atnācis Amerikāņu māmiņu trakums- mazo princesīšu sindroms. Kas tas ir- pieaugušo nepiepildītie sapņi. Sajūta, ka esi nenovērtēta, tapēc par katru cenu jāpārspēj pārējās, parādot, ka mana meitiņa ir skaistāka un var iegūt vairāk balvas. Mazie bērniņi uzvedās kā zvēreļi, it kā parādot, ka vismaz tā viņi var protestēt pret pieaugušo patvaļu.

Šoreiz atkal gribās pieskārties morālei, kas notiek ar cilvēci, tas ir skaisti, kad uz skatuves uznāk maza meitenīte ar cigareti rokā, viņa par to saņem balvu.

Vienā laidā tiek runāts par bērnu emociālo vardarbību, kā gan var nosaukt šo pieaugušo sieviešu izdarības. Tā pavisam noteikti ir vardarbība, tikai par to nesoda. 

Kur ir tā robeža, kuru nevar pārkāpt un par kuru būtu jāsoda. Lai apmierinātu savas ambīcijas, bērniem veic plastiskās operācijas, no mazas mīļas meitenītes veido minisievieti, tā vietā, lai ļautu bērnam izbaudīt bērnību.

Es uzskatu, ka katrs bērniņš ir skaists, katram ir sava odziņa un noteikti šādiem pasākumiem būtu jābūt ļoti nopietnai cenzēšanai.

Nebūs ilgi jāgaida, kad arī pie mums šādi konkursi būs ļoti populāri, cik tālu esat gatavas iet Jūs, mazo meiteņu māmiņas? 

gucci123 gucci123 09. Jul 2013, 14:43

Šis ir perverss un amorāls raidījums! Perverss, jo pārvērš mazas meitenes sievietēs, un tad nav brīnums, ka notiek dažādi pedofīlijas skandāli, jo tā taču šādiem cilvēkiem ir kā saldais ēdiens. Amorāls, jo ar bērniem tiek darīts viss, ko nedrīkst darīt - vaksāciju veikt, likt mākslīgos nagus, smiņķēt, ģērbt kā mazas padaudzas un tāpat uzvesties, likt sauļoties solārijā, balināt zobus utt.

nosiguldas nosiguldas 09. Jul 2013, 13:04 valmora

es domāju, ka tas ir tikai mans viedoklis, arī man radās tieši tādas pašas domas