Lieldienu recepšu konkurss: iesūti recepti un laimē gardumu grozu!

Lieldienu recepšu konkurss: iesūti recepti un laimē gardumu grozu!

05. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētkos ierasts celt galdā dažādus gardumus – gan saldus našķus, gan arī sāļos ēdienus. Šis gads, par spīti tam, ka viesi šogad izpaliks, noteikti arī nebūs izņēmums, jo svētki ir domāti tāpēc, lai pirmām kārtām jau iepriecinātu paši sevi.

Ko šogad celsi galdā Lieldienās? Vai tie būs kādi jau sen labi zināmi gardumi, kurus visi ģimenes locekļi gaida ar nepacietību, jo tie tiek gatavoti tikai svētkos, vai arī šoreiz metīsies avantūrā un izmēģināsi kādu jaunu recepti?

Lai arī kā, mēs priecāsimies, ja tu padalīsies savās receptēs arī ar mums! Iesūti blogu ar savu Lieldienu recepti un piedalies konkursā par balvu, kuru novērtēs ikviena saimniece.

Atceries – Tu vari iesūtīt neierobežotu skaitu recepšu!

Kā pievienot recepti?

  • Ienāc maminuklubs.lv un klikšķini uz lapas augšējā labajā stūrī esošās pogas “Ienāc”. Reģistrējies vai arī ielogojies ar savu Facebook profilu, vai arī ienāc ar savām piekļuvēm, ja jau iepriekš esi reģistrējusies Māmiņu Klubā.
  • Spied uz oranžās pogas “+Iesūti Rakstu”.
  • Izvēlies raksta kategoriju “Sievietēm” un atslēgvārdu “Gardas receptes”.
  • Pievieno recepti, neaizmirstot arī par fotogrāfijām, ēdiena sastāvdaļām. Recepšu bloga galvenajam attēlam izmanto horizontālu fotogrāfiju!
  • Kad esi visu izdarījusi, klikšķini uz pogas “Saglabāt Rakstu” un jau pēc īsa mirkļa tava recepte būs skatāma visiem Māmiņu Kluba portāla apmeklētājiem.

Starp visām iesūtītajām receptēm 15.aprīlī izlozēsim vienu, kuras autoram dāvināsim

BALVU

Aloja produktu grozs

Dāvanu grozā ir atrodama Aloja Starkelsen ražotā produkcija: Alojas kartupeļu ciete, ķīseļi, želejas, vaniļas cukurs, cepamais pulveris.

 

Alojas želejas ir viegli pagatavojams saldais ēdiens.

Lai pagatavotu želeju ir nepieciešams tikai ūdens, bet par pārējo ir pārupējušies Alojas želeju ražotāji.

Alojas želejas satur daudzas cilvēka organismam nepieciešamās aminoskābes un tās nesatur sintētiskās krāsvielas, tāpēc Alojas želejas var droši piedāvāt bērniem.

Alojas kartupeļu ciete from Māmiņu Klubs on Vimeo.