Lielā svinēšana Baltic Beach Hotel & Spa!

Lielā svinēšana Baltic Beach Hotel & Spa!

25. Nov 2015, 11:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Drīz atnāks ziema - baltā sniega, kuplo egļu un svinību laiks. Baltic Beach Hotel & Spa sagatavoja priekš jums veselu svinību sēriju, lai svētku noskaņojums būtu jums līdzās visas ziemas garumā. 

Baltic Beach Hotel & Spa sāks Ziemassvētku svinības jau no decembra vidus! No 17. līdz 19. decembrim jums uzlabosim Ziemassvētku noskaņojumu ar vienu no trim burvīgām 4 ēdienu pusdienām restorānos Caviar Club un New Year Club Pērle kopā ar ģimeni un draugiem. Jums būs iespēja ne tikai izbaudīt gardas pusdienas, bet arī uzlādēties ar svētku noskaņojumu. Baltic Beach Hotel & Spa teritorijā šajās dienās norisināsies Ziemassvētku tirdziņš, kur jūs atradīsiet daudz interesantu sīkumiņu, garšīgus mielastus un patīkamus pārsteigumus. Par galveno tirdziņa rotājumu kļūs lielākā Jūrmalas krastā Ziemassvētku eglīte. Skanēs Ziemassvētku melodijas, dzīvā mūzika Light Music Band izpildījumā, ciemiņus iepriecinās akrobātiskais un uguns šovs, kā arī labākais Baltijas valstīs bārmeņu šovs „Martandi”. 

Svētku atmosfēra valdīs arī BalticBeach SPA. Tur īpaši tiem, kuriem patīk palutināt sevi svētku laikā, 18. decembrī norisināsies īpašs Ziemassvētku tirdziņš, kur interesenti varēs izbaudīt Spa procedūras un iegādāties dāvanu kartes par pievilcīgām cenām. Un protams, ka Ziemassvētku tirdziņu nevar iedomāties bez īsta Ziemassvētku vecīša un dāvanām!

24. un 25. decembrī Baltic Beach Hotel & Spa plāno priekš jums svinīgas 5 ēdienu vakariņas, Ziemassvētku pusdienas visai ģimenei nākamajā dienā un aizraujošu programmu, kas būs piemērota gan pieaugušiem, gan bērniem. Iespēja nosvinēt Ziemassvētkus vienā no burvīgiem Baltic Beach Hotel & Spa restorāniem būs arī tiem, kas svin šos svētkus pēc Pareizticīgo kalendāra. 6. janvārī restorāni Caviar Club un New Year Club Pērle atkal klās galdā svinīgas vakariņas un gaidīs visus, kas vēlas nosvinēt šos siltos svētkus ar vistuvākajiem cilvēkiem burvīgās prieka noskaņās.

Par svētku sezonas kulmināciju kļūs grandiozas Jaunā gada svinības ar nosaukumu „Alegria”. Tādas Jaunā gada svinības jums vēl nav bijis! Nakts būs pārpilna ar maģiju un jautrību, vakara vadītāji Jelena Tonova un Deniss Tumakovs nedos skumt nevienam no klātesošiem, uz katra stūra jūs pārsteigs ar akrobātiskiem priekšnesumiem, uguns šoviem un daudz ko citu. Būs arī dzīvā mūzika Light Music Band un Dāvida Kalandajas izpildījumā, unikāli priekšnesumi un protams, grandioza muzikāla uguņošana!

Bērniem arī nebūs garlaicīgi. Viņiem ir sagatavots vesels ceļojums uz jautrības un maģijas valstību. Un protams, kādi Jaunā gada svētki bez svinīgām vakariņām? Restorānu Caviar Club un New Year Club Pērle šefpavāri sagatavoja jums izsmalcinātas 8 ēdienu vakariņas.

Izbaudiet svētku maģijas noskaņas kopā ar Baltic Beach Hotel & Spa! 

Kontakti: 

+371 67771438

www.balticbeach.lv

20151109105658-11796.jpg