Jaukajā LIDO pasākumā arī mēs nobaudījām visus trīs gardos kokteiļus. Atnākot mājās, Adrians par labāko atzina zaļo kokteili,kaut arī tur uz vietas to dzēra vismazāk:)
Kad nu beidzot izlēmām kādu pagatavot, tad pēc abpusējas vienošanās nolēmām,gatavosim ar rabarberiem.
Pirmā lieta,kas tika izdarīta bija kondensētā piena vārīšana.
Vārīju divas stundas,bet rezultātā secināju,ka vajadzēja vēl ilgāk,lai sanāktu tāds pavisam tumšs. Mums sanāca tāds kā pilda riekstiņos.Ciets, gards ,bet pagaišs.
Nākamais solis bija sagatavot produktus.
Mēs gatavojām divas kokteiļa glāzes un likām vienu palielu rabarberu,ko sagriezām gabaliņos,lai labāk samaļas(tā arī Lido ieteica darīt).
aptuvenio 250ml kefīra, 1/3 daļu iebiezinātā piena, tējkaroti kanēļa.
Kad visas sastāvdaļas saliktas, blenderējām.
Sablenderējām,nogaršojām un izrādījās,ka viss ir labi- ne par daudz ,ne par maz.
Lai arī kad garšoju Lido šo kokteili, sākumā likās ka garša ir kā rabarberu plātsmaizei un man uzreiz neiepatikās, tad tagad pagatavojot mājās, un varbūt pieliekot nedaudz mazāk kanēļa, man pat ļoti iegaršojās.
Manuprāt veselīgs rīta kokteilis ,kas piepilda vēderu un atspirdzina karstā laikā.
Noteikti iesaku izmēģināt! Arī mazā Denīze šo dzer labprāt!
gardumiņš😀
Man šķita ,ka tur bija par daudz kanēlis,bet mājās pieliku atbilstoši savai gaumei un sanāca labs😀
man arī garšoja, bet Katrīnei nē
Jums īsta ballīte pirmdienas rītā 😀)))