Ceļojumu soma ir gatava. Laiks doties ceļā!

Ceļojumu soma ir gatava. Laiks doties ceļā!

16. Nov 2018, 09:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūs zināt satraukuma sajūtu, kāda pārņem, kad gatavojamies kādam ceļojumam? Ko ņemt līdzi, ko neņemt, kas mūs tur sagaida un kāds būs lidojums. Parasti ir daudz sadzīvisku jautājumu, kurus tā vai citādi mēģinām atrisināt. 

18. novembris, būs dzīves lielākais ceļojums mazajam Leonīdam. Svētdienas rīts iesāksies ar ceļu uz lidostu, vēlāk bagāžas nodošanu, tad drošības kontrole, tad lielā gaidīšana, līdz Leonīds pirmo reizi dosies tik tālā ceļā. 

Tāda pavisam vienkārša un saprotama kārtība, vai ne? Bet kā ir patiesībā? Visām šīs ierastajām lidojumu procedūŗām, šoreiz līdzi nāk ārkārtīgi lielas cerības un ticība. Par to vai šis ceļojums nesīs vēlamo!  

Priekšā divi lieli pārlidojumi, kas būs liels pārbaudījums visai ģimenei. Ceļot - tā ir viena lieta, bet ceļot tad, kad Tavās rokās visu ceļojuma laiku ir bērniņš, kurš prasa īpašas rūpes.

Vairāk nekā 10 stundas, Leonīds ar vecākiem pavadīs gaisā! Bet tad - kad mēs visi Latvijā baudīsim valsts piešķirto 19. novembra brīvdienu, Leonīds jau būs nokļuvis pie dakteriem un sāksies liels un ilgs ārstēšanas un rehabilitācijas darbs, mēneša garumā! 

Uz Ziemassvētkiem! Tieši uz Ziemassvētkiem gaidīsim lielo brīnumu, gaidīsim šī darba augļus, gaidīsim mazo Leonīdu mājās! 

Īsumā:

  • Leonīds Ērglis. (Vairāk info atradīsi ŠEIT>>>
  • 1.5 gadus vecs, kurš pasaulē nāca priekšlaicīgi 25. grūtniecības nedēļā!
  • Ārsti bija ļoti skeptiski! Gatavoja Leonīda vecākus ļaunākajam.
  • Vecāki nepadevās! Ziedojumos šogad, vairāku mēnešu garumā, tika saziedoti nepieciešamie 52 000 eiro, Leonīda ārstēšanas un rehabilitācijas izdevumu segšanai, Taizemē. 
  • Un galvenais - Leonīdam IR iespēja

Svētdien, 18. novembrī, esiet kopā ar mazo Leonīda un viņa vecākiem, Māmiņu kluba Facebook tiešraidē. Vien mirkli pirms izlidošanas, būsim kopā, aizsūtīsim viņam pašus labākos ceļa vārdus un novēlēsim veiksmi! 

#NomodāParLeonīdu