Gatavojam ar Stollar multivāres katlu: Lēcu un zivju sautējums

Gatavojam ar Stollar multivāres katlu: Lēcu un zivju sautējums

02. Sep 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SASTĀVDAĻAS

150 g zaļo lēcu

200 g mizotu kartupeļu, kubiņos

160 g nomizotu burkānu, ļoti mazos kubiņos

20 g nomizotu ķiploku daivu, smalki sakapātas

1/2 tējk. kaltēta rozmarīna

1 tējk. Provansas garšvielu

200 g baltās zivs, gabaliņos

200 g laša, gabaliņos

30 g Indijas riekstu

1/2 citrona miza

1/2 čili, smalki sakapāts

PAGATAVOŠANA

Multivārāmā katla BMC600 traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi, liec iekšā aparātā, aiztaisi ciet un uzstādi programmu „Multi”. Iestati 100 grādu temperatūru un laiku 1 stunda un 10 minūtes. Ļauj, lai gatavojas. Izņem ārā un pasniedz.