Latvijas skaistuma industrijā- jauna dabīgā kosmētika no Ķemeru dūņām

Latvijas skaistuma industrijā- jauna dabīgā kosmētika no Ķemeru dūņām

11. Mar 2020, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas tirgū ienācis jauns skaistumkopšanas zīmols KEMMERN. Tā produkcijas pamatsastāva izstrādē ir izmantotas Ķemeru dūņas, kas ir unikāls dabas veidots produkts, kuru sastāvā ietilpst sērūdeņradis un broma minerālūdens. KEMMERN zīmola produkti -  dūņu ziepes, ķermeņa skrubis un maska būs piemēroti ikviena ikdienas lietošanai un labsajūtas uzlabošanai.

KEMMERN ir jauna, Latvijā ražota dabīgā kosmētika ķermenim, kuras sastāvā izmantotas Ķemeru dūņas un sērūdeņraža minerālūdens.  Produktiem raksturīgs augsts humīno vielu  sastāvs, kas ir viens no spēcīgākajiem dabiskajiem antioksidantiem. Tas sniedz ādas šūnām aizsardzību no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes un UV staru kaitīgās iedarbības. Uzlabo vielmaiņu ādas šūnās, mazina ādas šūnu stresu, aktivizē šūnu enerģētisko un olbaltumvielu resursu izmantošanu. Aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās. Kemmern produkti parūpēsies par ķermeni visos Latvijas gadalaikos.

Ķemeru dūņas vērtīgumu raksturo izcelsmes vieta - jūras tuvums, maigais klimats un tīrais bagātīgi jonizētais gaiss.  Ķemeru dūņas veidojas ilgstošā laika posmā anaerobos jeb bezgaisa apstākļos. Dūņās ir liela minerālvielu un mikroorganismu koncentrācija, tas arī nosaka to plašās dziednieciskās īpašības. Īpašais dabas veidots dūņu sastāvs rada virkni pozitīvu procesu cilvēka organismā, tādēļ dūņas tiek izmantotas visas cilvēces vēstures laikā ne tikai profilaktiskos, bet arī dziednieciskos nolūkos.

Dūņu ziepes ir antibakteriālas, ādu barojošas,  ar Ķemeru dūņām un citrusaugļu ēteriskās eļļas aromātu.  Ķermeņa skrubis ir ādas virskārtas jeb raga šūnu kārtiņas noņemšanas līdzeklis, kurš, neskatoties uz salīdzinoši maigu tekstūru, dziļi attīra ādu, palīdz uzlabot ādas toni un paātrina šūnu atjaunošanās procesus. Pēc skrubja lietošanas āda kļūst tīra, gluda, samtaina. Tiek uzlabota ādas apgāde ar skābekli un paātrināti šūnu atjaunošanās procesi. Ķermeņa maska sniedz reģenerējošu, antioksidanta un antiseptisku iedarbību. Atbrīvo ādu no brīvajiem radikāļiem, aktivizē ādas metabolisma procesus, aizkavē ādas novecošanās procesus.

 

KEMMERN produkcija pārdošanā pieejama no 24. februāra.