Latvijas skaistāko kāju īpašnieces ceļos uz Parīzi

Latvijas skaistāko kāju īpašnieces ceļos uz Parīzi

25. Apr 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Konkursa “Latvijas skaistākās kājas” finālā noskaidroti visstilīgāko, visgludāko, visstabilāko kāju īpašnieki, kā arī galvenās balvas- dāvanu kartes ceļojuma iegādei 2000 EUR vērtībā- ieguvējas.

22. aprīļa rītā t/c Spice gaisā virmoja pavasaris un viegls satraukums, saviem uznācieniem gatavojās konkursa “Latvijas skaistākās kājas” dalībnieki, kas vairāk nekā 200 pieteikumu konkurencē bija ieguvuši iespēju piedalīties finālā.  

,,Pasākuma mērķis ir ne tikai noskaidrot Latvijas skaistāko kāju īpašnieku, bet arī vērst uzmanību uz to, cik svarīgi ir ikdienā rūpēties par savu veselību. Stils, mode un lielisks koptēls iet roku rokā ar lielisku pašsajūtu. Skaistas kājas ir veselas kājas un ikdienas skrējienā nedrīkst aizmirst tās atpūtināt un palutināt,” teic t/k Spice direktore Iveta Lāce. 

20180425113806-39789.jpg

Finālā par galveno balvu cīnījās kā latvju daiļavas, tā maskulīni kungi, ritmiskas mūzikas pavadībā, fotoaparātu zibšņu un starmešu gaismā defilējot pa mēli. Daudzi no finālistiem atzina, ka šī bija pirmā uzstāšanās tik plašas publikas priekšā, un sirds esot dauzījusies kā negudra, tomēr skatītāju uzmundrinājums un žūrijas sirsnīgie skatieni iedrošināja un ļāva izbaudīt ikvienu uz skatuves pavadīto mirkli. Priekšnesumus vērtēja kompetenta un daudzpusīga žūrija - t/k “Spice” direktore Iveta Lāce, asinsvadu ķirurgs, flebologs, “Baltijas Vēnu klīnika” vadošais speciālists Dr. Ints Ūdris, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, “Latvijas Modes palātas” vadītāja un veikalu “Taste Latvia” īpašniece Dita Danosa, pieredzējusi modele Anna Lisenko un Žurnāla “Klubs” galvenais redaktors Aivars Pastalnieks.

Atbalstītājus priecēja gan sportiski uznācieni skrituļslidās, gan latviski deju soļi, gan romantiska pāru saspēle. Netrūka arī sievišķīgas elegances, seksapīla un draiska flirta. Nominācijas ,,Skaistākās sieviešu kājas” ieguvēja, kas icīnīja arī otro vietu un dāvanu karti 1000 EUR vērtībā, ar savu uznācienu pārspēja pat Victoria's Secret modeles. Uzstājoties ar pseidonīmu Angel, meitene žūriju apbūra ne tikai ar garām un slaidām kājām, bet arī izsmalcinātu un pārdomātu skatuves tērpu, kuru īpaši konkursam darīnājusi lielākā atbalstītāja- māsa. 

20180425113819-12473.jpg

Konkursa galveno balvu - dāvanu karti ceļojuma iegādei 2000 EUR vērtībā, izcīnīja dāmu kolektīvs ,,Latvju meitas rotājās”. Kā atzīst pašas uzvarētājas: ,, Ar saknēm esam Jēkabpilī, bet ar kājām Rīgā. Gatavošanās konkursam mums deva iespēju biežāk satikties un jautri pavadīt laiku. Šis noteikti ir līdz šim lielākais mūsu kopīgais piedzīvojums. Dāvanu karti izmantosim, lai piepildītu sen lolotu sapni- dotos ceļojumā uz Parīzi.” 

,,Jau 10. gadu ,,Baltijas Vēnu klīnika” uztur tradīciju rīkot vēnu pavasari, kad aicinām sabiedrību pievērst uzmanību savu kāju veselībai. Šodien esam liecinieki jaunas tradīcijas sākumam un nākamgad tiksimies atkal,” tā konkursa iniciatoru ,,Veselības centrs 4” filiāles ,,Baltijas Vēnu klīnika” vadītāja Zane Rēvalde.