Laiks uzplaukt līdz ar pavasari

Laiks uzplaukt līdz ar pavasari

26. Mar 2016, 23:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

ANKETA

1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto - obligāti!

  Sveiki! Mani sauc Rudīte. Es esmu no Rīgas. Esmu 36 gadus jauna sieviete, ka arī mamma savām  princesēm: vienai ir 8 gadi, otrai gadiņš. Patreiz esmu bērna kopšanas atvaļinājumā, bet drīz atsākšu darba gaitas. Aizraujos ar ceļošanu, grāmatām, rokdarbiem, ļoti patīk garas pastaigas gar jūru vai pa mežu.


2. Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.

   Rozīnīte iespējams ir, bet, to parasti labāk redz no malas, pašai šoreiz ir grūti spriest par to. Trakums bija, ir un būs... Patreiz uz 8 ballēm trakums, bet ir bijis uz visām 10.

   Trakākais, ko paveicu bija: doties strādāt ārzemju flotē uz kravas kuģa, man bija 20 gadi, kad mammai pateicu, ka viena dodos uz Singapūru, lai pievienotos kuģa komandai un prom būšu 6 mēnešus. Lieki piebilst, ka tas bija šoks, jo nekad dzīvē nebiju bijusi ārpus Latvijas.

   Uz vienu Jaungada balli nokrāsoju sarkanus matus – toreiz rezultāts šokēja arī mani.

   Džakartā devos ar motociklu un mazpazīstamu pavadoni izzināt pilsētu, darba kolēģi bija laimīgi mani redzēt vakarā atpakaļ, jo tas esot bijis visai bīstams pasākums, bet bija to vērts.

3. Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

   Pārmaiņas manā gadījumā vairāk skāra matus: tie ir bijuši visvisādi  - gari un īsi, ar ilgviļņiem visādās versijās, baklažānu krāsā kā omēm, un spilgti rudi, sarkani un gandrīz blondi, arī šķipsnas un karē. Pēdējā laikā bijusi arī sava īstā krāsa, bet ne ilgi.

   Stila ziņā, viss mainījās līdz ar darbu un ikdienas soli, darbā casual stils, mājās sportiskais stils. Esmu diezgan konservatīva apģērba ziņā. Tagad esmu nonākusi līdz tam, ka vēlos apģērba minimumu skapī, taču pārdomātu minimumu – kas nav visai viegls solis, jo lielākā daļa apģērba ir jālikvidē.

4. Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?

   Teiktu „JĀ”, klusībā cerot, ka tas nebūs „ezītis” vai skūta galva. Šādā gadījumā uztrauktu arī ikrīta matu veidošana, jo atceros ko nozīmēja karē manos smalkajos matos.

5. Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

   Hmm, tā kā visādi ir bijuši un man nav vairs 18 gadi ... grūti iedomāties. Bet sevi ofisā ar ziliem vai zaļiem matiem nespēju iedomāties, baidos, ka arī vīrs nesaprastu galējības. Protams, ticu, ka var būt visai skaists izpildījums jebkurai krāsai.

6. Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.

   Esmu parasta manikīra, maksimums franču manikīra – piekritēja. Dažreiz nokrāsoju spilgtākus nagus, bet parasti ilgi krāsas neturās, jo mājas solis prasa savu.

 

7. "Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka..  - lakotu tādus?

   Nagu lakas var būt visās varavīksnes krāsās, kaut vai tādas, kas maina krāsu. Trakākais priekš manis vienmēr būs mākslīgie nagi, gari un spici, kā kaķim. Vispār nekad neesmu likusi mākslīgos nagus, ne akrila, ne gēla, ne arī izmantojusi šellakas.

8. Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?

   Neesmu speciāli eksperimentējusi, tikai steigā šad tad gadījās uzvilkt pilnīgi nesaskaņotas krāsas, vai nejaušības pēc – klasiski svārki, blūze un krosenes, jo vakarā vairs nederēja kurpes. Iespējams, ka apģērba izvēlē esmu diezgan konservatīva, un ir grūti pāriet uz pilnīgi savādāku stilu vai totāli samiksēt visu, vai, vienkārši nav vēlmes izcelties.

9. Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?

   Man šķiet, ka klasiskais, iespējams arī romantiskais un casual. Lai gan, patreiz es novērtēju arī  kaut ko ērtu ikdienai, kamēr pavadu laiku ar savu mazo "bosu".

10. Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?

   Tradicionālais ir neuzkrītošs, dabīgs make-up: tonālais krēms, skropstu tuša un lūpu spīdums. Drosmīgakais ir viss, kas ir uzkrītošāks par dabīgu izskatu, kā arī sarkanās lūpas.

11. Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?

Nulle sekundes. Tikko ieraudzīju FB, uzreiz padomāju, ka japiedalās. JĀ, jo ir pienācis laiks pārmaiņām, jau kādu laiku domāju par to, ka vēlos pārmaiņās stilā un izskatā. Un man patīk riskēt, jo kas neriskē – tas...

Novēlu veiksmi visām drosmīgajām, kas piedalās un tiks izvēlētas dalībai.

Rudīte.