Lai vairojas labais!

Lai vairojas labais!

03. Mar 2017, 13:58 FejuFeja FejuFeja

Pēdējās dienās noskaņojums tiešām pavasarīgs, jo lutina saulīte, arī mūsu trīs mēnešus jaunā peciņa kļuvusi daudzkārt omulīgāka nekā iepriekš, apveltot mūs ar sirsnīgiem bezzobu smaidiem. Tomēr vislielāko prieku rada tas, ka arī līdzcilvēkos arvien vairāk manāms pozitīvisms. Tā teikt, saulīte silta degungalu, un visiem labāks prāts.

Šodien mans uzdevums bija sagādāt dāvanas vecmāmiņai, tāpēc, lai kā arī negribētos, neiztikt arī bez veikalu apmeklēšanas. Veikalos, kā ierasts, rindas, bet ļaudis abos veikalos, uz kuriem bijām devušies, mūs laida rindā pa priekšu, uzsmaidot un sakot, lai droši eju ar saviem pirkumiem pa priekšu. Tas ir mans dienas kaut kas labs! Un ne šajos veikalos ģimeņu, rindu, ne pārdevēju lūgumi mani ar ratiem palaist pa priekšu, vienkārši cilvēku labā griba.

Tas pats arī atgriežoties mājās, kad kā parasti cīnījos, lai tiktu iekšā mūsu mājā. Ar vienu kāju pieturot pirmās durvis, ar vienu roku uz priekšu stūmu iekšā kāpņu telpā ratus, ar otru roku cenšoties atvērt otrās durvis, jo iekļūt iespējams vien tad, ja atvērtas vienlaikus abas durvis. Pretējā gadījumā kāpņu telpa priekš mums par mazu. Īsta akrobātiskā vingrošana! To redzot, kāds garāmgājējs vienkārši pienāca mums klāt, lai pieturētu durvis.

Ļaudis, paldies jums par pozitīvisma devu un trīskāršo dienas „kaut kas labs”. Esmu pārliecināta, ka mums visapkārt ir tik daudz foršu, izpalīdzīgu un iejūtīgu cilvēku. Vajag tikai vairot labo.

Lai visiem jauka šī saulainā piektdiena un arī nedēļas nogale!