Lai svētkos mirdzētu kā zvaigzne

Lai svētkos mirdzētu kā zvaigzne

11. Dec 2013, 15:49 nosiguldas nosiguldas

Tuvojās svētki un mēs visas esam pelnījušas labi izskatīties. Kāda noteikti iebildīs un teiks, ka nekad nekrāsojas, jo tāpat labi izskatās, noteikti atbalstu, bet lai izskatītos vēl labāk, nepieciešams pavisam nedaudz. Nedaudz atsvaidzināt seju ar pūderi, lai mirdzums, ko tas dod liek sejai mirdzēt, pavisam nedaudz akcentēt acis, lai tās ir dziļākas un noslēpumainākas un lai glezna būtu pilnīga, neaizmirst par lūpām, neviens jau nav teicis, ka lūpu krāsas vietā nevar būt spīdums ar maigu pavisam nemanāmu tonīti.

Sāksim no paša sākuma. ATCERĒSIMIES, ka neviens meikaps uz sejas nebūs ideāls, ja tas tiks uzklāts uz nekoptas ādas, tāpēc vispirms sejas ādu sakopsim.

 http://www.sieviesuklubs.lv/skaistums-un-mode/mazi-noslepumi-sievietes-skaistumam-uzkopsanas-darbi-255499/

Iedomāsimies, pēkšņi zvana vīrs, draugs vai draudzene, pasākums pēc pāris stundām. Jūs man neiestāstīsiet, ka novilksiet mājas čības un dosieties uz pasākumu. Tāpēc, ko darīt:

Lai sejas āda būtu ideāla, te noteiti noderēs profesionālie skrubji vai spa procedūras. Mary Kay kompānija piedāvā procedūru "Dimanta slīpēšana".

Mikrodermabrāzijas Komplekts TimeWise

vai mikrodermabrāzija. Procedūra sastāv no divim soļiem, sejas ādas slīpēšana un vitamīnu kompleks pēc procedūras. Tādas pudelītes sevī satur 38 procedūras, kas izmaksā nepilnu latu, salonos šīs procedūras cenas sākas ar ciparu 25. un uz augšu.

Bet ir arī kāds ļoti vecs, bet pārbaudīts sejas skrubis, kas nedos protams tādu rezultātu, kā profesionāli līdzekļi, bet būs izmantojams, ja citu iespēju uz sitiena nav- auzu pārslas samaļ kafijas dzirnaviņās pievieno pustējkaroti sodas, sajauc un varam ķerties pie sagatavošanas darba. 

Kapēc skrubis, vai maska?

Ar skrubi sejas āda tiek izlīdzināta, bet ar masku tā izskatīsies atpūtusies.

Pēc attīrīšanas izmantojam mitrinošu kremu. Kad sejas āda nožuvusi, vēlreiz to pārbaudam ar sausu salveti, kuru piespiežam pie sejas. Tas nepieciešams, lai uzklājot pūderi, nekur nerastos nevajadzīgi pleķīši no tonējuma, ja nu gadījumā kāda vietiņa būs nedaudz mitra.

20131211114826-81913.jpg20131211114841-98268.jpg

 Es parasti izmantoju minerālpūderi, bet nekur nav teikts, ka nevar izmantot tonālo kremu, kas labāk izskatīsies, ja tiks lietots ar bāzes kremu, kuru uzklāj pirms tonālā, vai sajauc kopā un tad uzklāj. Iesaku izmantot noteikti speciālo otiņu, kas domāta tonālā krēma uzklāšanai.

Kapēc? ekonomiskāk, uzklāj tikai tik daudz cik nepieciešams un rezultāts ir perfektāks.

Man atradums ir Bronzātors, tas sastāv no diviem tonīšiem gaišāka brūna un tumšāka. Tā kā esmu brūnās krāsas cienītāja un acis arī man ir brūnas, tad bronzātoru izmantoju ne tikai, lai izceltu vaigu galus, bet arī kā acu ēnas. Bronzātoram ir spīdums, kas vizuāli seju padara mirdzošu un atpūtušos. Gaišo toni es izmantoju vietās, kuras met ēnu, gar degunu un zoda bedrītē, bet tumšāko kā vaigu tonētāju. Runājot par ēnām, nekad nekļūdīsieties, ja izmantosiet tādas krāsas ēnu, kādā ir Jūsu acis. 

Tagad parādīšu kādu briesmīgu ierīci, bet ticiet man, tas ir tikai pirmajā reizē. Ir jāsaprot, kā pareizi pielikt pie actiņas un iestiprināt skropstiņas.

Šis skropstu ieveidotājs pacels skropstiņas, vizuāli atvērs jūsu actiņas un krāsojot skropstas tās izskatīsies garāka.

Kad skropstiņas ir gatavas krāsošanai, izvēlamies skropstu tušu, te es ieteiktu pieiet šim jautājumam ļoti nopietni. No tā, cik kvalitatīva ir Jūsu skropstu tuša ir atkarīgs, cik dabīgi izskatīsies Jūsu skropstas pēc krāsošanas. 

Vēl kāds mans atradums ir bāze zem tušas, pēc tās uzklāšanas skropstas iegūst zīdainu izskatu, kļūst spīdīgas gludas un uz šīs bāzes skropstu tuša klājās vienmērīgi, skropstiņas nesalīp.

Es līnijas, acu izcelšanai zīmēju ar pelēkajām acu ēnām, es nekad neesmu mācējusi krāsoties ar laineri, tapēc mani ļoti apmierināja tieši šī pieeja, jo tad nav tik svarīgi ļoti taisni un precīzi uzvilkt līniju.

Pēdējais akcents- lūpas

Ir jāatcerās, ka ja mēs krāsojam acis, tad nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst lūpas. Izvēlaties sev tīkamu lūpu krāsu vai spīdumu ar tonīti.

Kopsavilkumam: 

Minerālpūderis, laba ota, bronzātors, 1-2 ēnas, tuša, skropstu veidotājs, bāze zem tušas, lūpu krāsa vai spīdums pēc izvēles. 

Nav daudz un patiesi labs ieguldījums vismaz uz pusgadu.

Sirsnīgi sveicot ziemassvētkos ar vēlējumu, lai Jūs būtu pašas skaistākās.

no siguldas