Lai pati sev patiktu. Bet vīriešiem, vīriešiem pēc tam ...

Lai pati sev patiktu. Bet vīriešiem, vīriešiem pēc tam ...

11. Jun 2014, 23:53 meiva meiva

Jā, te nu jāsaka, ka šis man ir ne tikai aktuāls,bet sāpīgs jautājums. :) Aktuāls tā iemesla dēļ, ka pēc dēla dzimšanas nācās savu apakšveļas atvilktni izrevidēt pēc programmas maksimums, atstājot tajā vien pāris vienības. Izrevidēt nācās ne tikai tādēļ, ka gribas atvilktnes saturu atjaunot, bet gan tādēļ, ka daudzas lietas nu bija kļuvušas par šaurām un mazām. :) Tā sakot, esmu kuplo formu īpašniece, kas vienmēr ir sagādājis zināmas grūtības, jo ... cienītie apakšveļas ražotāji (un netikai apakšveļas) uzskata, ka tikai Bārbij tipa sievietes ir pelnījušas skaistu apakšveļu, mums atstājot vecmāmiņu modeļus. Visu cieņu protams vecmāmiņām, bet es savos 20 un 30 gados arī vēlos izskatīties skaisti, eleganti un seksīgi. :) Un vai tas kāds noziegums, ka manas formas ir nedaudz apaļākas? Jā, pēdējā laikā iespējas iegādāties sev atbilstoša izmēra un pat glītu apakšveļu rodas arvien vairāk, bet ... šī veļa ir gandrīz jaunas automašīnas vērtē. :) Un ja man ir jāizvēlas apakšveļa kura ir visas manas algas vērtē, tad protams ... priekšroka atkal tiek dota "vecmāmiņu" modeļiem. Diemžēl, arī krāsu gammā esam ierobežotas. Pārsvarā balts/melns vai miesas krāsā. Retas ir tās laimīgās reizes, kad par saprātīgu cenu iespējams iegādāties ko patiesi skaistu un seksīgu. Vienmēr ir gribējies uzdot jautājumu veļas ražotājiem - mīļie, par ko jūs mūs tā nemīliet? :)

Apakšveļu galvenokārt iegādājos dēļ sevis, lai justos ērti. Lai patiktu pati sev.  Jo, ja sieviete patīk pati sev, sevi mīl viņu mīl arī citi. Pērkot apakšveļu labprāt izvēlos iegādāties komplektus, tas man liekas skaitāk. Noteicošais faktors protams ir ērtums, lai gan, melošu ja teikšu ka izskatam nav pilnīgi nekādas nozīmes. :) Ir! Un kā vēl ir! Mēs sievietes zinām un mākam valkāt mazāka izmēra apavus, apģērbus un ja nepieciešams, arī apakšveļu. :) Un tas viss lai iepatiktos, atstātu neizdzēšanu iespaidu uz pretējo dzimumu. :) 

Kad es pēdējo reiz atjaunoju savu apakšveļas arsenālu? Hmm ... ja neskaita to ka šobrīd pamazām ar to nodarbojos, tad pēdējoreiz tas bija pirms dēla dzimšanas, kad bija nepieciešamība savā garderobē ieviest barojošo mammu krūšturus un biksītes parastās, jo līdz tam biju iecienījusi stringus. Tagad sanāk, ka virsrakstā par vīriešm esmu melojusi, jo pēdējo reizi apakšveļu pirku tieši vīrieša - sava dēla -dēļ. :) 

Ļoti sen atpakaļ lasīju, ka, lai sieviete justos labi, viņai ik mēnesi jānopērk jauns apakšveļas komplekts. Un ja tā padomā, tad zināma taisnība vien ir. :) 

Kristīne

cecii cecii 12. Jun 2014, 12:07

Lasu un smaidu - esmu otrā galējībā, nespēju atrast maza izmēra barošanas krūšturus. Nu nav man Pamelas Andersones formas😃. Latvijā nopirkt ir bezcerīgi un īsti jau nav arī laiks pa veikaliem staigāt. Šo to tik esmu UK atradusi.

12. Jun 2014, 11:02

Pilnigi piekritu par lielajiem izmeriem!!!to veikala praktiski nav. Tagad ir peldesanas sezona,bet es koprpjam spileeju savas krutis vecaja peldkostima,jo visur gandriz tirgo mazos izmerus...