Lai mamma izskatītos lieliski – GMT Beauty nomierinoša želeja tūskas mazināšanai

Lai mamma izskatītos lieliski – GMT Beauty nomierinoša želeja tūskas mazināšanai

04. Feb 2018, 13:46 FejuFeja FejuFeja

Laikam tikai citas mammas mani spēs saprast, kā tas ir, ka no rīta pamostoties ap acīm ir loki, jo neesi kārtīgi izgulējusies. It kā jau mammai esot tik viegla dzīve- pabaro bērnu, pagatavo ēst, izej pastaigā un viss... visu dienu varot neko nedarīt. Lika pagaidīt.

Labi ir tad, ja bērniņš dodas gulēt 21.00 un ceļas no rīta ap 8.00 vai 9.00. Mammas sapnis. Mana Fejiņa gan ir īsta nakts uzdzīves baudītāja, tāpēc par iespēju aiziet gulēt un kārtīgi izgulēties varu pat nesapņot. Izslēgt gaismu un jau 22.00 mammai iet gulēt? Tas nav par mani! Tāpēc pavisam normāla parādība ir no rīta nedaudz aizpampušas acis vai noguruma radīti loki.

Tieši tādēļ ar lielu interesi izmēģināju Latvijā ražoto GMT Beauty  nomierinošo želeju tūskas mazināšanai. To no rīta pēc pamošanās ar viegliem, masējošiem pieskārieniem uzklāju uz ādas zem acīm un pēc brīža jau varēju atkal izskatīties kā cilvēks.

Želejas sastāvā nav parabēnu, minerāleļļu, silikonu, pievienotu smaržvielu, krāsvielu. Uzklājot to uz ādas, sajutīsiet vieglu, patīkamu vēsumu, tā ir praktiski bez aromāta un ātri uzsūcas ādā. Tiesa, ja gribētu pie kaut kā piesieties, tad tā būtu nedaudz lipīgā sajūta, kas paliek uz ādas līdz brīdim, kad želeja ir 100% uzsūkusies. Taču tā kā tas notiek ļoti ātri, tad šī blakus parādība nemaz netraucē.

Man ļoti patīk un domāju, ka arī citas sievietes novērtēs ērto želejas iepakojumu ar dozatoru, jo tas nodrošina ne tikai ērtu produkta lietošanu, bet arī iespēju želejai pēc iespējas ilgāk saglabāt savas labās īpašības, kuras garantē ražotājs, jo tā nesaskaras ar gaisu, kā arī nenonāk saskarsmē ar baktērijām.

Tagad, kad esmu kļuvusi par mammu, daudz vairāk novērtēju kvalitāti un sen aiz muguras skolnieces un studentes gadi, kad man bija svarīgi, lai kosmētikai būtu saldas smaržas, patīkamas krāsiņas. Tagad esmu nobriedusi līdz vecumam, kad primārā ir kvalitāte un produkta sastāvs. Un, ja runājam par šiem abiem faktoriem, tad GMT produkcija ir laba izvēle, jo varu būt pārliecināta, ka tā sasniegs vēlamo rezultātu un sastāvs ir maksimāli dabisks.