Lai lūpas būtu kā topmodelei

Lai lūpas būtu kā topmodelei

24. Nov 2015, 09:01 Banija Banija

Regulāri braucot uz darbu ar velosipēdu (jā, arī tad, kad laukā nav virs +20 grādiem un saulīte nestaigā pa zemes virsu) un dodoties skriet savus 5+km un vairāk, parasti manas lūpas sačokurojas kā vecam tantukam, kļūstot sausas un galīgi neatgādinot topmodeles skatu. Tādēļ izlēmu pieteikties Blistex testam.

Testēšanai saņēmu Blistex Daily Lip Conditioner lūpu balzamu, kas satur olīveļļu un vīnogu kauliņu eļļu, savukārt kā otru  izvēlējos Blistex Raspberry Lemonade Blast atsvaidzinošo lūpu balzamu ar augļu garšu sausām lūpām.

Izejot no Māmiņu kluba biroja sevi sāku strostēt, kādēļ gan esmu izvējusies aveņu limonādes lūpu balzāmu, jo, cik zinu no pieredzes, parasti šādi lūpu balzāmi ir ar tonīti, līdz ar to, lūpas labāk krāsot pie spoguļa, ja negribi izskatīties pēc klauna. Tomēr, atverot iepakojumu, atviegloti uzelpoju. Lūpu balzāms ir caurspīdīgs, līdz ar to, varu to ņemt līdzi arī savus velo pārbraucienos vai skrējienos, nesatraucoties, ka būšu pārkrāsota kā lelle. Lūpu balzāmam ir patīkama garša/samarža. Ja ne kā limonādei, tad kā ledenēm noteikti. Tiesa gan, dažkārt, mirklī, kad aizmirsos un aplaizīju lūpas, uz mēles nonākot šai garšai, nedaudz noskurinājos. Ēdama īsti nav :D Kas man patika Blistex Raspberry Lemonade Blast lūpu balzāmā?

  • Tam nav toņa, līdz ar to, varu nepieciešamības gadījumā aizdot to arī savam vīra kungam;
  • Ir patīkama konsistence, proti, pēc uzklāšanas uz lūpām nerodas sajūta, ka esmu tām uzsmērējusi pāris cm biezu tauku kārtu.

Otrs mans testējamais produkts bija mini bundžiņā iepildītais Blistex Daily Lip Conditioner, kas solās dabiski mitrināt un mīkstināt lūpu sauso ādu. Iesākumā biju skeptiska pret mazo bundžiņu, jo tas nozīmē, ka būs ķēpāšanās, balzāms izkusīs, pārvērtīsies zupā (negatīva pieredze ar citu ražotāju produktiem). Tomēr, sākot lietot, mans skeptiskums pazuda. Bija forši. Lūpu balzāms ir ļoti vieglas konsistences, bet garšām, smaržām, bet, kas patika īpaši, uzklājot to uz lūpām, lūpas nedaudz kņudināja. Kas tam par iemeslu, nav ne jausmas, jo no sastāvā esošajām sastāvdaļām – alveja, kakao sviests, vīnogu kauliņu eļļā, olīveļļa – neredzu, kas varētu būt galvenais „kņudinātājs”. Līdzīgi kā otrs testētais Blistex brālis, arī šis var lepoties ar patīkamo konsistenci – nebūs nepatīkamās tauku sajūtas uz lūpām. Un, kas būtiski, lūpas rada koptu iespaidu, ievērojami samazinās sausums.

Ja man no abiem testētajiem lūpu balzāmiem būtu jāizvēlās viens, kuru ieteikt savā draudzenēm, es noteikti ieteiktu Blistex Daily Lip Conditioner mazajā bundziņā. Manām lūpām patīk.