2. novembra Labdarības izsoles NOTEIKUMI

2. novembra Labdarības izsoles NOTEIKUMI

02. Nov 2018, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau rīt, 2. novembrī, plkst. 18:00, Māmiņu kluba Facebook lapā, tiešraidē, ikvienam būs iespēja piedalīties Māmiņu kluba Labdarības fonda izsolē:

Lai palīdzētu Māmiņu kluba Labdarības fonda māmiņām un mazuļiem.
Lai palīdzētu kāda dzīvei kļūt nedaudz vieglākai.
Lai būtu kopā un rakstītu stāstus ar laimīgām beigām! 

Lai dalība izsolē būtu saprotama un vienkārša, esam sagatavojuši noteikumus, ar kuriem iesakām iepazīties, pirms izsoles sākuma, sevišķi pievēršot uzmanību, noteikumu 10., 11. un 12. punktam! 

Ja vēl neesi apskatījis, tad te būs - dāvanas, ko varēsi iegūt Labdarības izsolē!

Labdarības izsoles NOTEIKUMI

  • 1. Labdarības izsolē varēs piedalīties ikviens, kurš tiešraidē pieslēgsies Māmiņu kluba Labdarības fonda izsolei, Māmiņu kluba Facebook profilā.
  • 2. Labdarības izsoles dāvanu skaits ir ierobežots
  • 3. Labdarības izsoles  solīšanas laiks ir  5. minūtes. (Solīšanas laiks var mainīties, ja izsolei nepiesakās vairāk nekā trīs solītāji).
  • 4. Labdarības izsoles solīšana notiek Video tiešraides komentāru sadaļā, kur izsoles dalībnieki, komentāra veidā norāda ziedojumu summu, kuru ir gatavi ziedot, par izsolāmo priekšmetu, līdz beidzas konkrētās izsoles laiks. 
  • 5. Labdarības izsoles uzvarētājs ir tas izsoles dalībnieks, kura solītā summa, mirklī, kad beidzas atvēlētais laiks, ir bijusi pēdējā.
  • 6. Labdarības izsoles uzvarētājam, ziedotā summa jāpārskaita uz Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojumu kontu, ar norādi "Labdarības izsole_iegādātās lietas nosaukums", trīs dienu laikā pēc izsoles noslēguma.

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS
Reģ.Nr. 40008273324
norēķinu konts LV27UNLA0055000548342

  • 7. Ja Labdarības izsoles dalībnieks 3 (trīs) dienu laikā neveic ziedojumu uz norādīto ziedojumu kontu, dāvana paliek Labdarības fondā līdz nākamajai izsolei, kad tā atkal tiek piedāvāta ziedotājiem, kas vēlas piedalīties Labdarības izsolē. (Pavisam liela izņēmuma gadījumā ziedojumu varēs veikt arī ziedojot ziedojumu kastītē, Māmiņu klubā, Vīlandes ielā 1-2, ierodoties saņemt dāvanu)
  • 8. Labdarības izsolē iegādāto varēs saņemt Māmiņu klubā, Vīlandes ielā 1-2, LV – 1010 vai sūtot pa pastu (par sūtīšanu maksā sūtījuma saņēmējs)
  • 9. Viens cilvēks Labdarības izsolē var piedalīties neierobežotu reižu skaitu
  • 10. Labdarības izsoles dalībnieks apzinās, ka ar savu rīcību un dalību izsolē parāda, ka ir ārkārtīgi rūpīgs, jo vēlas laicīgi sarūpēt dāvanas saviem tuvajiem un mīļajiem, Ziemassvētkos.
  • 11. Labdarības Izsoles dalībnieks apzinās, ka ar savu rīcību palīdz un atbalsta grūtībās nonākušas māmiņas, mazuļus un ir pelnījis milzīgu pateicību, par Māmiņu kluba Labdarības fonda mērķu  atbalstīšanu.
  • 12. Labdarības izsoles vadītājas, Kristīne Damškalne un Liene Bērziņa. Viņas parūpēsies par izsoles norisi, laika un izsoles dalībnieku fiksēšanu, strīdu, starp izsoles dalībniekiem (smaidām) risināšanu tiešraidē.

Visa Labdarības izsoles laikā iegūtā naudas summa tiks izlietota TIKAI Māmiņu kluba Labdarības fonda mērķu sasniegšanai – proti, palīdzības sniegšanai māmiņām un mazuļiem, kuri nonākuši krīzes situācijās!

Māmiņu kluba Labdarības fonda darbību vari atbalstīt ik dienas, zvanot uz ziedojumu tālruni 90067000 (Maksa par zvanu 1.42 eiro)

VAI

Ziedojot Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojumu kontā:

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS

Reģ.Nr. 40008273324

norēķinu konts LV27UNLA0055000548342

Tikai kopā mēs varam paveikt vairāk un tikai kopā mēs varam sadoties rokās.