LABDARĪBAS akcija, palīdzot sarūpēt mazuļa pūriņu! Dalies un samīļo!

23. Jan 2017, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs gaidām pasaulē ierodamies mazuli – ir mulsums, prieks, neziņa, prātā neskaitāmas domas, taču ir sajūta, ka mēs mīlēsim savu bērnu un visticamāk spēsim ar visu tikt galā, jo tas būs mūsu bērns – pašu izlolots.

Mēs Māmiņu klubā vēlamies, lai ikviens bērns, kurš dzīvo Latvijā, būtu samīļots, lai mēs katru bērnu sajustu kā savu nevis svešu. Tāpēc esam nolēmuši veidot labdarības akciju – “Dalies un samīļo”, kuras laikā ikvienai ģimenei, kura ar vislielāko mīlestību ir gādājusi pūriņu savam gaidāmajam mazulim, būtu iespēja to dot tālāk, kad bērniņš paaudzies, ieliekot mūsu Māmiņu kluba īpašajās kastēs, kuras nonāks dzemdību iestādēs, lai sniegtu atbalstu māmiņām, kurām nav iespējas sarūpēt mazulim nepieciešamās lietas – drēbītes, sedziņas, kombinezonus, zeķītes, autiņbiksītes, to bez kā nevaram iztikt nekādi. 

20170121220516-75986.jpg

Mēs ticam šai idejai, jo ir pasaulē valstis, kurās šādas kastes tiek sarūpētas jau daudzu gadu garumā, ļaujot bērniem piedzīvot labvēlīgu dzīves sākumu.

Iemesli, kādēļ topošā mamma vai mamma ar bērniem nonāk krīzes centrā ir dažādi, taču nereti tas ir saistīts arī ar materiālo stāvokli – bieži vien atalgojums ir ļoti zems, ar tādu vientuļā māmiņa izdzīvot nespēj. 

20170121220611-64933.jpg 

Mēs stāstīsim par to, kā jūs varat iesaistīties ladarbības akcijā “Dalies un samīļo”, tāpēc sekojiet līdzi notikumiem mūsu interneta portālā maminuklubs.lv un, protams, mēs rādīsim arī televīzijas raidījumā, kā mums sokas, cik tālu esam tikuši, kā jūs vēl varat iesaistīties, lai viss mums viss izdotos. Mēs ticam, ka kopā spējam paveikt lielus darbus!

Māmiņu Klubs

Foto: dreamstime.com

SEKO INFORMĀCIJAI PAR AKCIJU "DALIES UN SAMĪĻO"!

LABDARĪBAS akcijas sākums jau DRĪZUMĀ!

PS. Bet droši varat sākt pārskatīt savus skapjus, sarūpējot īpašās lietiņas un drēbītes pašiem mazākajiem!

luāra luāra 13. Feb 2017, 15:51

Kad un kur būs pieejams sarakstiņs ar nepieciešamajām lietiņam?

Māmiņu klubs Māmiņu klubs 23. Jan 2017, 15:22 Agachh

Sveiki!

Mēs lielāku uzsvaru liekam uz jaundzimušo drēbītēm! Lielākus apģērbus var vest uz krīzes centriem, piemēram, pieminēto Mīlgrāvu.