№11 Ligita: Ticu mīlestībai no pirmā acu uzmetiena

№11 Ligita: Ticu mīlestībai no pirmā acu uzmetiena

07. Jan 2013, 20:50 annijalise annijalise

1.Ligita- 35 gadus jauna.

2.Ar savu mīļoto vīrieti kopā esam 11 gadus.

Es domāju ka, lai saprastu, tā ir īsta mīlestība, vai nav nav nekāda termiņa, daudzi pāri to saprot pašā attiecību sākumā, citi pēc ļoti daudzu gadu kopā būšanas laika.

Mēs ar vīru to sapratām to praktiski pašā attiecību sākumā.

 3.Pirmais mīlestībā atzinās mans vīrs, tas bija praktiski pašā mūsu attiecību sākumā.

Viņš bija atbraucis pirmo reizi apciemot manu ģimeni, tas bija tieši Līgo vakarā, lija stipri lietus, mēs bijām jumtistabiņā, ilgi runājāmies, un tad man viņš atzinās mīlestībā.

Es domāju ka tam kurš pirmais atdzīstas mīlestībā, nav ļoti liela nozīme, galvenais ka cilvēki prot izteikt savas jūtas, prot viens otram uzticēties.

4. Ticu mīlestībai no pirmā acu skatiena, un es neglaimošu sev, bet es domāju ka mūsu attiecības arī ir tādas, jo tad kad satikāmies pirmo reizi, es nodomāju- šito vīrieti es gribu sev par vīru.Mēs kad ar vīru iepazināmies abi bijām jau diezgan pieauguši- ma bija 25, vīram 28 gadi, un mēs sapratām ko abi gribam.

 

5. Man mīlestība ir - uzticēšanās otram, prasme pielāgoties otram, bet nepalikt otra ēnā.

Būt atklātam pret otru, gan ikdienas darbos, gan bērnu audzināšanā.

Un cieņa pret cilvēku ar kuru esmu kopā.

6.Neesmu filmu cienītāja, pa tv kaut kad kaut ko noskatos, bet nav man un vīram nekāda favorīta.

7. Mana mīļākā mīlas dziesma ir Aija Andrejeva ''Kafijas krūze''

http://www.youtube.com/results?search_query=aija+andrejeva+Kafijas+kr%C5%ABze

tā ir dziesma, kuru kad, izdzirdēju uzreiz iedomājos par savu vīru, arī reizēs kad viņš nav mājās es labprāt to noklausos, jo šī dziesma tik tiešām ir par to ka ikdienā ir svarīgi-vienkāršie rīti ar kafijas krūzi, kad lēnām var padomāt par gaidāmās dienas darbiem.

Bet es nekad negribētu, lai tā kafijas krūze ilgi stāvētu plauktā un atpūstos.

8. Līdzīgi kā ar filmu, nav man nekādas īpašās grāmatas favorītes, kuru es varētu ieteikt citiem.

9.Pēc manām domām šie divi jēdzieni nav izšķirami, jo ja tu mīli, tad tev arī ir jābūt mīlētai.

Es mīlu savu vīru, un mani viņš mīl arī, un tas ar gadiem nemazinās.

10. Mēs abi ar vīru iepazināmies mazā lauku krodziņā, un tajā skanēja Prāta vētras mūzika izrādei ''Šveiks'', tās bija tādas riktīgi jestras dziesmas ar zīmīgiem tekstiem.

Reizēs kad to mūziku izdzirdam abi saskatamies un pasmaidam, un viens otram kaut ko no tā vakara atmiņām pastāstam- kaut vai to ka viņš cienāja mani ar vīnu, sāļajiem riekstiņiem un apelsīnu sulu un šokolādi, bet pats vīnu nedzēra it nemaz, un man tas šķita dikti jocīgi.

Tā ka braucot garām mazajam krodziņam mēs atceramies iepazīšanās vakaru, bet tā kā tas krodziņš nebija nekas izcils, mēs savu pirmo vakaru turpinājām Daugavas krastā, ļoti skaistā vietā, kur ietek mazā Skujupīte, ūdens čaloja, gaiši spīdēja mēness, tad vēl bija ugunskurs, un jaukas sarunas, un tā ātri vien pienāca rīts ar lakstīgalas pogošanu un miglu virs ūdens.

Tajā vakarā man vīras iedeva mazu sīku akmentiņu pusmēness formā, kuru diezgad ilgi glabāju, bet laika gaitā tas tomēr ir nozaudējies, toties tie Daugavas krasti kuros mēs pavadījām diezgan daudz laika tajā vasarā, nepazudīs ilgi, jo ilgi.

11. Mūsu iepazīšanās diena ir 15.maijs, un katru gadu to cenšamies pavadīt kaut kā īpaši, un ja vien ir iespējams tad daram to ārā- ar ugunskuru un desiņām.

12. Mums tagad ir jau divas meitas, bet vakaros kad tās aizgājušas gulēt mums ir laiks tikai sev, tad varam izslēgt tv, iedegt sveces, un lutināt viens otru.

13. Mūsu kāzu dienas datums ir 15.februāris, un 14.februāris ir jauks ievads mūsu kāzu dienas atzīmēšanai, mēs viens otru kaut kā mīļi pārsteidzam, ēdam saldumus, un priecājamies par labi pavadīto laiku kopā.Tagad mūs Valentīna dienā pārsteidz arī vecākā meita, un mēs viņu arī, jo tie taču ir Mīlestības svētki.

14.Man ļoti gribas kādu košumu ikdienā piedzīvot kopā ar savu vīru, un es uzskatu ka šī ir jauka iespēja.

Man jau šis vakars šķiet ļoti jauks, jo praktiski mēnesi pirms lielās 10.gadu kāzu dienas es domās izdzīvoju laiku kad mēs iepazināmies ar vīru.

Es esmu pati labākā sieva, jo mīlu savu ģimeni, un man viņi ir paši dārgākie cilvēki uz Zemes.

Kļūsti par projekta "Labākā sieva 2013" dalībnieci! Iesūti anketu!

20130107190254-34189.jpg