Piesaki sava bērniņa tēti projektā "Labākais tētis"!

30. Mar 2015, 11:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja reiz par bērniņu mēs bijām sapņojuši abi kopā, tad vēlams, lai pēc bērniņa piedzimšanas mēs abi būtu tie, kas par mazuliti rūpējas. Bieži vien mums – māmiņām šķiet, ka diez vai kāds vēl bez mums spēs tik labi tikt galā ar  mazuļa aprūpi, taču brīdī, kad mēs patiesi sākam uzticēties savam dzīves partnerim, atklājas, ka arī viņam viss padodas un mēs sev līdzās ieraugām sava bērniņa labāko tēti pasaulē!

Jāatzīst, ka Māmiņu klubā netrukt tādu tētu, kuri prot uzņemties iniciatīvu, kuri ir atbildīgi, ar mīlestību gādā par savu ģimeni un viņiem viss padodas – jā, viņi prot rotaļāties kopā ar bērniņu, viņi prot pagatavot, ko gardu mūsu mazulim, viņi prot apģērbt pērniņu, viņi reizēm pat uzdzied un ticiet vai nē, nomainīt autiņbiksītes mūsu mazajam aktīvistam viņi reizēm spēj labāk par mums! 

Tāpēc māmiņas, novērtēsim to, ka mums līdzās ir cilvēks, kurš tāpat kā mēs, rūpējas par mūsu mazuli. Un ja mēs no sirds ticam tam, ka mūsu mazuļa tētis ir labākais tētis pasaulē, pateiksim viņam paldies! Taču vēl mums ir iespēja viņu pieteikt konkursam "Labākais tētis"! Mīļie tēti, paldies jums, ka esat!

20150327113854-42335.jpg

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT->>>>