Labākā sieva 2015: VIŅAS TIKA LĪDZ FINĀLAM!!!

Labākā sieva 2015: VIŅAS TIKA LĪDZ FINĀLAM!!!

12. Feb 2015, 15:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Interaktīvais Māmiņu Kluba projekts "Labākā sieva 2015" ir galā. Milzīgs paldies visām par dalību un īpašs paldies tām, kas tika līdz galam!

VIŅAS TIKA LĪDZ FINĀLAM!!!

Mēs ar jums lepojamies!!!

bony

20150212082217-84021.jpg

"Ir patīkami atkal un atkal atcerēties savus jaunības gadus un visas tās štelles, kas tad bija, kad bija par maz ar 24h diennaktī! atceros, kā vēl tais laikos vīrs teiksim 23:00zvana un prasa, vai braukšu līdzi uz Igauniju, uz salu, kas atrodas aiz Sāremā uz H burtu...es lecu kājās un saku, ka braukšu, tas nekas, ka gulēju saldi, bet braukšu."

Tigerpelite

"Attiecībās ir jārunā, nevajag klusēt un cerēt, ka situācija pati no sevis risināsies. Otrs cilvēks nav gaišreģis un nevar zināt kā tu jūties, ja to nesaki. Tāpat ir vajadzīga tuvība, pieskārieni, mīļums.."

Confettiss

"Piedalos projektā pirmo reizi. Pagājušajā gadā biju pamanījusi projektu, bet jau bija par vēlu pieteikties. Šogad pamanīju laicīgi:) bet dažas dienas domāju piedalīties vai ne...bet domāju, domāju un izdomāju, ka JĀPIEDALĀS!:) Kas neriskē tas nevinnē!:)"

Supersausins

"Pagājušā gadā es ieguvu sev ļoti mīļas"Sieviņas" un turpina iesākto tradīciju.Gribu redzēt cik daudz plikumus un tikumus varu parādīt šeit un cik dziļi ļaut jums ieskatīties mūsu attiecībās.
Un šogad gribu uzzināt vai tiešām esmu gatava kļūt par sievu savam "vīriņam"!"

liega spiega

"Mani savervēja pārējās alternatīvās mammas #teamalternative, nolēmu, ka nebūtu slikti uz brīdi izlīst no savas migas…"

lauruxs87

"Piedalos otro reizi. Šoreiz nolēmu piedalīties jo jau pagaišgad guvu tik labas emocijas un nu atkal vēlos piedalīties lai iegūtu ko jaunu un paskatīties uz savām attiecībām no cita skatu punkta."

sandux

"Mēs abi noteikti esam optimisti, kas vienmēr ir gatavi dažādiem piedzīvojumiem un trakumiem! Pozitīvo arī pamanām pārmaiņus - ja viens ir noskumis, tad otrs uzmundrina. Gluži kā anekdotē par optimistu un pesimistu. Pesimists saka - nu, viss, trakāk vairs nevar būt, bet optimists atbild - var, var būt!:)"

sweetcherry

20150114185357-14734.jpg

"Mūsu attiecības nav iedomājamas bez jokiem. Joki mums ir un daudz, bet ļoti daudz mums ir „melnā humora” joki, reizēm kaitinoši kā vienam, tā otram, bet spējam pasmieties katrs par sevi un viens par otru, kā arī kopā par citiem."

mamma savai princesei

 

20150212140459-35216.jpg

Mūsu ģimenē cenšamies viens otru atbalstīt, kad vienam no mums ir kaa ir cenšamies izrunāt kas ko kā. Palīdzam ar padomiem, bet vaij ņemam vērā tos tas nu ir mūsu pašu ziņā . Bet tagad rakstot vairak jau mani atbalsta mans vīriņš nekā es viņu ta liekas.

kariinal 

20150118212259-97849.jpg

"Projektā "Labākā sieva" piedalos otro reizi. Piedalos tādēļ, lai attiecībās ienāktu kāds papildus prieka mirdzumiņš. Kā jau rakstīju, no iepriekšējā projekta līdz šim dzīve mūs ir pārbaudījusi, ir bijušas tik drausmīgas situācijas, viena pat tāda, ka varēju pazaudēt dēliņu un arī vīru, diemžēl vīra vainas dēļ...... Bija tāds ļoti melns periods..... Un tā īsti neesmu tikusi tam visam pāri un vēl joprojām mācos viņam piedot.....Protams, tas viss gandrīz beidzām ar šķiršanos...... Tādēļ ar šī projekta palīdzību vēlos atkal un atkal saskatīt viņā visu labo, mīlestību, cieņu un aizsūtīt prom sliktās domas. Es esmu gatava uz visu, lai tikai palīdzētu sev atkal uzticēties viņam, lai mūsu ģimenē visiem būtu labi..."

dadaa

"Es esmu tāda ļoti uzstājīga un vīrs parasti bubina par to, ka es nelieku viņam mieru. Es parasti atbildu, ka vajadzēja noskaidrot no sākuma ar ko sapinies :D"

penzaylaura

"Nebiju agrāk domājusi, kurš temperamenta tips piemīt manam vīram. Visvairāk viņš atbilst holēriķim, ir arī dažas sangvīniķa iezīmes. Par sevi runājot, man ir grūti pateikt, esmu nedaudz melanholiķis ar sangvīnisku holēriķa esenci. 100% varu pateikt, ka mūsos abos nav nekas no flegmātisma, abi esam ātri, strādajoši, aktīvi. Mēs nevaram ciest cilvēkus, kuri ir lēni, slinki un nezina ko grib!"

Kaķpēdiņa

"Mēs esam hedonisti. Kāpēc utopizēt ikdienu vai nepārtraukti gausties, ja var izbaudīt? Piemēram, radīt sev svētkus darbdienas vakarā - iedzert vīnu un ēst saldās trifeles mīlējoties. Labprāt izdzīvojam plašu emociju gammu. Arī skumjas var būt skaistas, un mēs labprāt tām ļaujamies. Tāpat priekam. Galvenais optimisma avots un feinas dzīvošanas paraugs ir mūsu bērni. Skatāmies viņos un pielādējam savas pustukšās baterijas ar patiesu prieku"

greitsa

"Laba grāmata dāvanā vai grāmatnīcas dāvanu karte- tā ir lieta, kas noteikti uzlabo mana vīra garastāvokli, man pašai lieliska atpūta ir "uzsēsties uz adatas" - jeb izšūt gleznas krustdūrienā, burvīgs relax."

dadzisradzis

20150112180958-40648.jpg

"Manu noskañojumu uzlabo komplimenti un vīra kircināšana, savu otro pusīti varu iepriecināt ar gardu maltīti, vai nu.... Jūs jau saprotiet."

Banija_lv

"Atzīšos, ka pērn pēc konkursa noslēguma prātoju, ka šogad man noteikti nebūs laika, lai iesaistītos šādās avantūrās. Tāpat domāju vēl vakar, kad izlasīju par konkursa startu... un tāpat arī domāju vēl šodien, taču pēkšņi pār mani nāca apskaidrība, ka tad, ja es to tiešām vēlēšos, es noteikti starp darbu, bērnu, vīrieti, trusi, skriešanu, kāzu oganizēšanu un vienkārši atpūtu atradīšu laiku šim Labo sievu maratonam."

mamma27

"Es laikam esmu tas cilvēks,kurš cenšas pasmieties gan par citiem ,gan sevi. Jo cik var čīkstēt. Katrai lietai jāpieiet ar humoru ,jo tā dzīvot ir vieglāk. Ir daudz reizes bijis,ka kāds nopietns jautājums tiek pārvērsts par jautru joku vai paskatamies uz lietām no nenopietnās puses. Tā nu arī daudzas problēmas vairs nešķiet tik nozīmīgas."

diamondagne

"Es esmu gaisīga optimiste, dzīvojos savā pasaulē, viss šķiet tik skaisti un patīkami, līdz no darba mājās pārnāk pesimists un mana ideālā pasaule sabrūk.  Es teikšu vienmēr, ka trauks ir puspilns, bet viņš, ka pustukšs."

nosiguldas

222

"Māksliniekiem parasti ir mūza, kas iedvesmo viņu mākslas darbiem, bet mans iedvesmotājs ir mans vīrs. Es esmu pārliecināta, ka, ja nebūtu viņa, es noteikti nebūtu izdarījusi pat pusi no tā, ko esmu paguvusi septiņos gados, ko esam kopā."

Meilby

"Piedalos pirmo reizi. Tā ir liela avantūra man. Esmu cilvēku tips, kas labāk divi pie divi pieskaitīs un vēl divi piereizinās, kā arī kvadrātsakni izvilks, nevis jūtas uz papīra izliks, ok šajā gadījumā interneta vidē izklāstīs. Bet mēģināts nav zaudēts:D"

čabule

"Mums ļoti patīk smieties, visu laiku viens otru izjokojam, daudzus jociņus citi varētu arī nesaprast, bet galvenais, ka mēs tajā visā jūtamies labi un ērti. Patīk arī „strīdēties” vienkārši tā pa jokam, citējot kādu filmu- piemēram ‘Limuzīns jāņu nakts krāsā’. "

omulīgā

354

"Kā jau sapratāt piedalos otru reizi, šoreiz dalības mēŗkis ir noskaidrot sev, ko nozīmē Labākā sieva – konkursa dalībiecēm pamērīties kura labāka, saņemt atbildi no konkursa veidotājiem, kura ir bik labāka par pārējām, vai saprast es tiešām esmu labākā sieva savam vīram, varbūt tomēr viņš ir pelnījis ko labāku? :) Tā teikt tuvākās četras nedēļas būs par ko domāt :))"

magone3256

"Es piedalos pirmo reizi.Kā katru dienu facebooka lasiju ziņas jaunākās ieraudziju šo izlasiju domāju interesanti, un domāju palasīšu komentārus kas tas īsti ir, un tā kā redzēju ar kādu prieku un satraukumu visas rakstija, sapratu ka noteikti jāpiealās :)"

Tauriņš

"Tā kā abi esam introverti, tad maz runājam. Tā ir mūsu attiecību lielākā problēma. Tāpēc, kad viss jau ir galīgā tūtā aizgājis, tad palīdz izrunāšanās. Protams, ja mēs runātu par visu regulāri, līdz tūtai nemaz netiktu. Kā lai klusētāji iemācās runāt? Labi palīdz arī kopīgs izbrauciens, iziešana sabiedrībā, vakariņas ar draugiem – tā teikt, ierastās vides nomainīšana."

Narena

20150117233317-67894.jpg

"Vīram ļoti vajag laiku kad viņš var mierīgi pagulēt uz divāna un palasīt ziņu portālus. Galvenais šajā brīdī viņu neaiztikt)) Personīgi es varu ātri " reabilitēties" ja saņēmu kādu interesantu piedavājumu kaut kur aiziet piemērām) un protams kinoteātris priekš mums abiem ir mīļākā vieta kur labi pavadīt laiku pat ja galīgi nav spēka)"

Sarkangalvīte

480

"Ja pildot pieteikumu šim projektam es tā īsti nemācēju atbildēt par to, kas manu vīru uzlādē, tad tagad, iedziļinoties esmu to sapratusi. Un nemaz tik ļoti noslēpušās tās lietas nav. Tās ir tepat mūsu ikdienā..."

MaraKenigsvalde

20150112140707-80053.jpg

"Kad pārcēlamies uz šo dzīvokli,nopirkām jaunu veļasmašīnu.Kad veikals to piegādāja,šoferis piedāvajas par atsevišķu samaksu pieslēgt.Ta kā ar naudu bija pašvaki,atteicām.Tad nu partneris vadoties pēc instrukcijas veļasmašīnu centās pieslēgt,Es pa vidu nemaisījos,sēdēju ar bērniem istabā,jo partneris vienkārši man pateica,ka Es neko nezinot,ka Viņš visu zin un visu prot!Pēc pusstundas ieskrien partneris istabā un izmisis saka,ka "Sergejs(dzīvokļa saimnieks) virtuvē trubas ir salicis tā,ka veļasmasīnu nevar pieslēgt KARSTAJAM ūdenim!!!:D "Izdzirdot šo gandrīz no kājam nokritu,jo veļasmasīnu tak slēdz pie AUKSTA ūdens,ne karstā.Pat tagad,atceroties,smiekli nāk :D :D"

Linda & Madars

"Piedalos pirmo reizi, jo šo portālu sāku apmeklēt tikai salīdzinoši nesen (pēc bērniņa piedzimšanas). Sākumā ilgi domāju, vai piedalīties, jo tomēr diezgan publiski negribas savas attiecības izģērbt, bet tad padomāju, ka jebkurā gadījumā viss atkarīgs no manis un cik daudz vēlēšos atļauties „izģērbties”."

ZaneMelro

"Neēsam no tiem, kuriem kaimiņi klauvēs pie sienas, neizturot mūsu skaļās diskusijas, kaut kā spējam izlavierēt tā, lai abi būtu ikdienā laimīgi attiecībās, tad arī nebūs īpašas vajadzības tās vēl papildus uzlabot. 7 gadu kopālidošanas laikā piemiedzam viens otram ar aci, kad gribas kašķi un lidojam tālāk :)"

anabella9

"Piedalīšos otro reizi, īsti neapzinoties, ko uzņemos. Ikdiena noteikti būs vēl raibāka. Jāatzīst, ka arī mūsu attiecībās šobrīd ir iestājies neliels ledus periods-pēkšņi radusies sajūta, ka runājam katrs savā valodā. Šī būs viena no iespējām to ledu nedaudz izkausēt. ;)"

mademoiselle G

20150112155601-56985.jpg"Jā, projektā Labākā sieva piedalos pirmo reizi. Draudzene pamudināja mani piedalīties. Pagājušajā gadā sekoju līdzi viņas gaitām un tas likās diezgan interesants pasākums. Kad pavaicāju vīram, ko viņš domā par to, vai man vajadzētu piedalīties, tad viņš atbildēja: "Nu nez. Citām tad vairs nebūs šanses uzvarēt." Mīļi. :)"

 

evijake

"Izskatās, ka mēs abi esam optimisti ar sīku pesimisma šprici. Lielākoties cenšamies dzīvot tā, lai glāze būtu vairāk kā pilna, bet, protams, ir situācijas un periodi, kad viss liekas pelēks un neforšs."

Elīna&Jānis

"Ja ir kaut neliela iespēja pajokot, tad mēs to noteikti izmantojam. Īpaši mums patīk melnais humors, kuru daudzi nesaprot vai pat apvainojas. Paši mēs jokus labi saprotam, bet man nepatīk, ja par mani daudz joko, toties pašai patīk citus izjokot. Mans vīra kungs joko par visu, arī par sevi, viņš par visiem jokiem pasmiesies. Bet par viņa jokiem gan daži nesmejas :)"

annijalise

"piedalos trešo reizi,  un šogad es jau gada sākumā sāku gaidīt šo konkursu, jo tas ir jauks, ir ikdienā pie kā pakavēties, katreiz kad iesūtu blogu labprāt izlasu citu dalībnieču blogus, pavērtēju tos, ļoti patīk vērot citu dalībnieču paveikti tieši tad, kad jau saņemam nopietnākus uzdevumus"

Sanda M

"Oi, humora izjūta ir neatņemama sastāvdaļa mūsu attiecībās, reizēm apspriežot nopietnas tēmas, mēs stundām varam jokot un improvizēt dažādas situācijas, līdz ir jāsaņemas, lai kļūtu nopietni.

Ja ir nepieciešamība uzlabot attiecības, tad iniciatore esmu es, un pamatā tā ir izrunāšanās, taču tāda nepieciešamība ir reti."

 Zemeniic

"Piedalīšos otro gadu. Labāko sievu projekts man dzīvē deva lieliskas 4 draudzenes, ar kurām kopā nu saucām sevi par Lielisko sievu komandu - nevaru palaist mūsu komandas īpašos svētkos! :)"

MiniAnna

"Jā,šogad piedalos pirmo reizi. Man ir divi iemesli kādēļ nolēmu piedalīties.
Pirmkārt jau tādēļ,ka arī vēlos piedzīvojumu,vēlos izkopt mūsu attiecības un iespējams uzlabot tās.
Otrkārt tādēļ,ka pēdējā laikā mūsu attiecības ir sašķobījušās.
02.02. svinēsim 10 gadus un pašlaik mums iet galīgi greizi. Tāda sajūta,ka pat pirms kāzām ir iestājusies attiecību krīze.
Par cik vasarā ir plānotas kāzas,tad ceru,ka pirms kāzām spēsim visu sakārtot un salikt pa vietām."

Karenzy

20150116013741-79421.jpg

"Diemžēl man nepiemīt pedantisms, kā kārtīgam melanholiķim pienāktos – pagājušo gadu iesāku dalību konkursā un paliku pusceļā. Šogad apņemšanās noturēt uzņemto kursu līdz galam! Lai šis stāsts ir sākums visam!"

u

"Sabiedrībai par atklātību Māmiņu klubs, varu atzīties, mans vīrs man pārmet, ka es viņu neatbalstot! Jā, lūk, ir mana āža kāja. Savai aizstāvībai, varu paskaidrot, ka es pati neesmu no cilvēkiem, kam baigi nepieciešams citu atbalsts, es esmu pašpietiekama un ja es kaut ko izdomāju, man ir samērā vienaldzīgs citu viedoklis un kaut kāds vārdisks apliecinājums, ka rīkojos pareizi. Ja jau reiz es esmu tā izdomājusi, tad tas nevar būt nepareizi un basta! Līdz ar ko arī vīru es atbalstu savādāk, nevis tukši klapējot pa plecu, ka 'visi ir kretīni, viņš ir malacis', kā viņam to gribētos, bet man ir slēptās atbalsta formas, piemēram, dot izvēles brīvību, pasakot, ka viņš var rīkoties kā vēlas. Manā valodā, tas nozīmē, ka es atbalstu rīcību, kuru viņš uzskatīs par pareizu."

wonderalice

"Es esmu izteikta reāliste. Nu, okei, ar tieksmi dažkārt noskaņoties uz sliktāko, lai tad, kad viss notiek daudz labāk kā cerēts, ir lielāks gandarījums, un sliktāk par sliktāko scenāriju jau īsti nevar būt, tādēļ izpaliek vilšanās, ja gaidas nepiepildās. Mans vīrs tomēr laikam ir tas, kas biežāk uzsver, ka viss nemaz taču nav slikti. Un tā jau ir, jo nekad nav tā, ka VISS ir slikti. : ) Vispār, tā labi padomājot, laikam atkarībā no tā, kurš ir sagruzījies, otrs ir tas, kas mēģina saskatīt pozitīvo, lai uzmundrinātu. Atgriežoties pie vīra, es teiktu, ka viņš arī ir reālists, drusku skeptiķis, bet tomēr ar optimista ievirzi."

Rolanda

"Pašā attiecību sākumā norunājām, ko nekad nedarīsim. T.i. ja gadīsies kāds kašķis, nekad nevāksim mantas un netēlosim šķiršanos. Tfu, tfu, tfu – nekad pat domas nebija! Ja gadās, ka esam pārāk uzvilkti un kaut kas „neštimmē”, apsēžamies un izrunājam, kas kuram uz sirdī sakrājies. Tā laiciņu pēc kašķīša ik pa laikam pārjautām: „Vai gribi par kaut ko parunāt?” Bet tas jau ir ar humoriņu, jo visu izrunājam uzreiz."

Jolanta Piraga

"Ja salīdzina mani ar manu vīru, tad esmu visai liela optimiste, uz visu raugos no gaišās puses, un lieki nepārdzīvoju par kaut kādiem sīkumiem, kas ir nebūtiski, un nevienam nekaitē. Lai gan mans vīrs ir optimists, jebšu kā viņš saka - Reālists, pesimismu mēģinam izskaust no mūsu mājas!"

Katjuha*

"Vīram uzlabot noskaņojumu var pavisam vienkārši- labi izturēties pret viņu, arī sataisot "svētku" vakariņas vai brokastis gultā, kad viņš to pavisam negaida! Vīram arī patīk mierīgi atpūsties pēc darbiņa."

thegirl

"Nezinu vai humoram jāizmēra svars, bet mūsu mājās smieklu netrūkst.  Protam pajokot viens par otru un katrs par sevi ,taču tas tikai mūsu starpā.  Visvairāk mums patīk izjokot un mulsināt citus :D"

Cielavinna

20150212092506-22055.jpg

"Īstenībā mēs abi mācāmies no bērna, kurš māk priecāties par pašu mazāko skudriņu, kas šķērso viņam ceļu, vai putniņu kas spirgti paceļas gaisā, par vilciena pūtienu tālēs. Šī mazā sirsniņa ir mūsu prieka avots, kas māca mūs dzīvi saskatīt viņa acīm, lai mēs spētu iemācīties priecāties par lietām, kuras ikdienas steigā pat nepamanam"

knaģītis

"Pati dalību konkursā uzsākumu jau trešo gadu. Un lai gan sākumā biju domājusi atrasties vien lasītāju rindās #teamalternative dāmas pamudināja uz piedalīšanos arī šogad.
Vīlusies savā izvēlē neesmu, jo jau pirmās nedēļas jautājumi, teiksim tā, priecē. Kā arī lika atsvaidzināt zināšanas visos cilvēka temperamenta jautājumos. "

Laurra'

"Manuprāt, Mēs abi vienlīdz vienādi pamanām dzīvē pozitīvos mirkļus,jo lielākoties daram kopā visu to,ko mums kopā patīk darīt. Priecājamies,par kādiem sasniegumiem utt.  Piemēram:Viņš priecājas par jaunas garšas atklāšanu paša brūvētajam alum, es priecājos līdz ar Viņu. Es priecājos par bērna sasniegumu, Viņš priecājas arī..."

ingucis_

20150115183457-40360.jpg

"unājot par mani un manu vīru visnotaļ es varu teikt ''roka roku mazgā'', tad nu mūsu dzīves ritms iet roku rokā, līdz ar ko grūti ir saprast, viņš vai es saskata to pozitīvo?! - tad kad, kādam kas neizdodas, tad otrs atbalsta un saskata pozitīvo, bet brīžos, kad nevaram saskatīt pozitīvo, tad smeļamies pozitīvismu no mūsu meitas. Taču skatoties to, kas raksturo pesimistu un optimistu, tad es sliecos, ka esmu pesimiste - esmu tā kas dzīves situācijās mēģina atrast visu visu kam piekasīties, jā jā arī tad, kad nevajag, bet šāda piesardzība atmaksājas."

Kristīne Z.

"Mēs viens otru liekam mierā. Pa dienu es darbojos pa māju, gatavoju, mazgāju, eju ārā ar meitu, un daru visu citu ko vien varu darīt. Viņš strādā. Vakarā viņš atpūšas pie datora ar aliņu, es vienkārši sēžu gultā un skatos savu meksikāņu seriālu (lai cik tie nebūtu glupi)ar tēju vai kādu ņammu. Ir patrakots ar sīkuci, ir kopīgi paēsts, parunāts , bērns nolikts gulēt. Un ir klusums. Katrs skatās savu seriālu ,esam laimīgi un klusumā :D"

ilvija82

"Mūsu ģimenē abi esam optimisti, abi spējam pamanīt pozitīvus mirkļus. Dažās situācijās es esmu vairāk pesimiste nekā optimiste un otrādi, bet vienmēr iznākums ir optimistisks."

Gukse

"Vīram patīk pasmieties par mani dažreiz, bet tie ir labie smiekli. Piemēram, man ir ļoti bail no dzīvniekiem, bet vīrs ir dzīvnieku mīlis. Pirms kāzām vēl noteicu, lai rēķinās, ka mūsu mājās dzīvnieku nebūs! Vīrs vienmēr smējās, ka gaida laiku, kad būs bērni, jo bērniem noteikti nespēšot atteikt, ja viņi gribēs kādu dzīvnieciņu. Nu ir pagājuši 2 gadi laulībā, un vasarā pie mums atnāca kaimiņu izmestā kaķenīte, kura ir lielākais prieks tagad mūsu mājās. Tad, nu vīrs vēl dažreiz pasmejas par manu teikumu pirms kāzām, ka mājās dzīvnieku nebūs!"

APBALVOŠANA SĀKSIES 13:00!

Dāvanas pasniegsim ik pēc 15 minūtēm.

UZMANĪBU! Dāvanas nedāvināsim, vadoties pēc kādas reitingu tabulas!

Katra balva, ko dāvināsim jums - ir PATEICĪBA par jūsu ieguldīto darbu. Neviens un nekas nenovērtēs jūs labāk par jums pašām. TIKAI JŪS zināt, cik daudz jūs sasniedzāt un cik godīgas bijāt pašas pret sevi šo nedēļu laikā.

Paldies par to, ka atklājāt mums daļiņu sevis!

Ilvija82 Ilvija82 12. Feb 2015, 13:14

Mēs esam labākās sievas saviem vīriem! 😀