Labākā sieva 2014: ceturtais uzdevums

Labākā sieva 2014: ceturtais uzdevums

16. Feb 2014, 10:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Sveikas jaukās projekta "Labākā sieva 2014" dalībnieces, un, protams, arī lasītājas.
 
Mūsu projekts iet uz beigām. Godīgi sakot, ir skumji no jums atvadīties, bet zinu, ka priekšā ir jauni projekti, jaunas iespējas tikties, jaunas lekcijas un nodarbības kaut vai tepat, Māmiņu Klubā.
 
Iepriekšējā nedēļa tika veltīta sievietes vēlmēm. Un, kā jau mēs sapratām - sieviete ir būtne, kas VĒLAS. Un tas ir brīnišķīgi. Tāda ir mūsu daba - GRIBĒT. Un, ja mēs ko no sirds vēlamies, tad obligāti to arī iegūstam.
 
Svarīti ir iemācīties skaisti, sievišķīgi palūgt. Palūgt ar dziļu ticību tam, ka esat tiesīga iegūt visu, ko vēlaties. Tiesīga tikai tāpēc, ka esat piedzimusi par sievieti. Tātad, esat spējīga radīt BRĪNUMUS.
 
Aizdomājieties uz mirklīti.. Vienkārši apstājieties savā iekšējā telpā un padomājiet par to, ko mūsu, tātad - jūsu, ķermenis var dāvāt šai cilvēka pasaulei. No divām šūnām mūsu ķermenī attīstas CILVĒKS. Tas ir īsts brīnums.
 
20140209223322-56687.jpg
Tātad, ja mūsu varā ir tāds brīnums, tad visam pārējam būtu viegli, rotaļīgi, kā dejā, skaisti un spontāni jāizdodas. Galvenais tikai tikt skaidrībā ar savām vēlmēm un uzņemties atbildību par savu vēlmju sekām, jo atbildība noteikti iestāsies, tiklīdz vēlmes būs izpildītas.

CETURTAIS UZDEVUMS

Izpildes termiņš: 16.februāris ieskaitot

20140120080729-41857.jpg

1. Salīdziniet abas piramīdas, kas jums šo divu nedēļu laikā ir izveidotas. Sava vīrieša vajadzību piramīdu un savu, personīgo vajadzību piramīdu. Salīdziniet un jebkurā formā atbildiet uz projekta pamata jautājumu - ar ko tad vīrieša un sievietes daba atšķiras. Tā var būt kolāža, teksts, zīmējums utt. Izvēlaties pašas.
 20140209223928-71728.jpg
2. Atrodiet laiku un klusu, mierīgu vietiņu, varat ieslēgt mūziku un atcerieties sevi kā piecus gadus vecu meiteni. Uzrakstiet viņai vēstuli par to, kāda brīnišķīga sieviete no viņas izaugs. Pastāstiet par to, cik skaisti ir būt par sievieti. Izdomājiet kādu veidu, kā nosūtīt šo vēstuli uz savu pagātni.
20140209223308-30019.jpg
Publicēt vēstuli vai nē, varat izlemt katra pati. Tas nav obligāti. Galvenais parādiet, ka tā bijusi uzrakstīta, un izstāstiet, kādā veidā esat izdomājusi to "nosūtīt".
 
3. Izdomājiet veidu, kā padalīties ar vīru tajā, ka lepojaties ar to, ka ar jums kopā ir tieši VIŅŠ. Un tieši tāds, kāds viņš ir, jums ir vajadzīgs, jo viņa vīrišķā daba tik labi papildina jūsu sievišķo, un tikai kopā jūs varat radīt līdzsvaru un simbola IŅ un JAŅ formas pilnību.
 20140209223809-50890.jpg
 
4. Un noslēgumā mēs, kā jau īstas sievietes, pabursimies un radīsim "Ģimenes laimes recepti".
 
Ņemiet caurspīdīgu burku, piemēram, puslitra, un kārtās salieciet tajā dažādas sastāvdaļas. Piemēram, miltus, kakao, sauso pienu, riekstus, šokolādi. Tās var būtu jūsu mīļākās ēdamlietas, pati varat izvēlēties.
 
Katrai kārtai jādod nosaukums. Piemēram, milti - uzticība, šokolāde - romantika utt.
 
Procesa beigās jums sanāks burciņa, kuras saturu jebkurā brīdī var izbērt trauciņā, pievienot tai olas, iespējams, sviestu, sajaukt visu un izcept gardus cepumiņus. Tātad - tai jābūt ĪSTAI ģimenes laimes receptei.
 
Pastāstiet, kādas sastāvdaļas izmantotas, ko katra no tām apzīmē, kā noformēta burciņa, kā tā likta lietā vai kur novietota. Vēlams, lai tā būtu redzamā vietā. Iztukšot to var pēc savas vēlēšanās. Galvenais noteiktums - papildiniet to atkal, lai tā nekad nebūtu tukša.
 
5. Un tradicionālais lūgums - uzrakstiet personīgo projekta kopsavilkumu: ar ko tas jums īpaši paliks prātā, kāpēc tā utt.
20140209224006-48112.jpg
 
Manas dārgās, no visas sirds jums saku paldies par jūsu atbildēm un katra uzdevuma realizāciju!
 
Paldies par atklātajiem blogiem un jaunajām idejām!
 
Jūs visas esat labākās sievas un katra no jums - pati pilnība. Lūdzu, neaizmirstiet, šis projekts nav Oskara ceremonija, mēs neizvēlamies labākās sievas titula īpašnieci.
 
Šis projekts jums deva iespēju pārdomām un analīzei.
 
Jūsu pieredze ir nenovērtējama dāvana un atbalsts visiem, kas lasīja jūsu blogus un bija kopā ar jums visu šo četru nedēļu laikā. Un balvas ir tikai patīkams papildinājums un iespēja jūs iepriecināt.
 
Pateicos jums un novēlu jums milzīgus resursus tam, lai patiesi būtu spēks sniegt mīlestību!
 
Alika Sorokina, psiholoģe.
annijalise annijalise 10. Feb 2014, 10:49

ļoti jauki uzdevumi👍👍👍
šī taču ir Mīlestības nedēļa, tā ka MĒS KATRA PRATĪSIM ŠOS UZDEVUMUS PAVEIKT ŽILBINOŠI.