Kvalitatīvi, uzticami un par pieejamām cenām ādas kopšanas produkti  internetveikalā www.dermosil.lv

Kvalitatīvi, uzticami un par pieejamām cenām ādas kopšanas produkti internetveikalā www.dermosil.lv

12. Aug 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dermosil - pirmais Somijas internet-veikals, kas specializējas tieši kosmētikas produkcijas tirdzniecībā un svin jau savu 20 gadu jubileju! Latvijā Dermosil sāka savu darbību 2015.gada septembrī, kad tika atvērts online internet-veikals latviešu valodā.

Dermosil produkcija tiek izgatavota no kvalitatīvām izejvielām, kas tāpat kā gatavā produkcija netiek pārbaudīta uz dzīvniekiem. Visa produkcija tiek dermotoloģiski pārbaudīta. Dermosil zīmola produkcijas izstrādes process koncentrējas Somijā, Korsnas municipalitātē, kur atrodas arī Dermosil galvenais birojs.

Uzņēmuma pamatā ir vienkāršs, ātrs un drošs kvalitatīvas ādas kopšanas produkcijas iegādes ideja. Pasūtījumu lielais apjoms un produkcijas izplatīšana bez starpnieku iesaistes nodrošina uzņēmumam iespēju saglabāt labu augstas kvalitātes un pieņemamas cenas attiecību.

Produkcijas klāsts regulāri paplašinās, un šobrīd tajā ietilpst 374 preču. Ir pieejami kosmētisko un mazgāšanas līdzekļu pamatprodukti visai ģimenei.

20160804133528-11993.jpg

Ādas kopšana

Dermosil preču klāstā atradīsiet, piemēram, izmeklētus Skin Comfort sejas ādas tīrīšanas un kopšanus līdzekļus, svaigus un sievišķīgus Vitamin E, All Seasons un Berry Therapy, kā arī brīnišķīgus Spa & Sauna sērijas ķermeņa kopšanas līdzekļus, kuros apvienota maiga ādas kopšana un moderns dizains. Dabiskās kosmētikas piekritēji būs apmierināti ar Nature sēriju, kas sastāv no dažādiem kosmētikas līdzekļiem, kuriem piešķirts ECOCERT sertifikāts. Piemēram, Burkānu eļļa, natural -Daudzveidīgas iedarbības barojošā eļļa pastiprina iedegumu un kopj ādu. Ja Jums ir jutīga āda vai novērotas kādas alerģiskas reakcijas, iesakām izmēģināt Sensitive sērijas līdzekļus ar atzīmi "Sadarbībā ar Alerģijas un Pulmonologu biedrību Somijā". Vīriešiem būs piemēroti bagātīgās kosmētikas līdzekļu Man produkti, savukārt bērniem produkti no Junior sērijas, kas ir speciāli izstrādāti bērnu maigai un jutīgai ādai.

20160804133521-23904.jpg

Matu kopšanas līdzekļi

Dermosil matu kopšanas preču klāstā ir iekļauti 45 produkti. Scandinavian Hair Care sērija sastāv no dažādiem matu kopšanas līdzekļiem krāsotiem un visu tipu matiem. Turklāt ir pieejami produkti arī lielos  un ekonomiskos iepakojumos. Dabiskās kosmētikas cienītājiem ir izstrādāts šampūns un kondicionieris no Nature sērijas, kuriem piešķirts ECOCERT sertifikāts. Piemēram, šampūns ar bērzu sulu Nature,  nesatur sulfātus un silikonu.

Produktu klāstā atradīsiet gan matu gumijas, kas nebojās matus, gan matu sukas, gan  matu dvieli, kurā ērti ietīt slapjos matus uzreiz pēc dušas.

 20160804133456-60058.jpg

Dekoratīvā kosmētika

Kosmētikas līdzekļu izvēlē vērā ir ņemts ziemeļnieciska ādas tipa prasības un tai piemērotie dabiskie toņi.

Daudzi no kosmētikas līdzekļiem ir nearomatizēti un piemēroti jutīgai ādai, jo nesatur nekāda veida plaši pielietojamās alerģiju izraisošās sastāvdaļas.

Turklāt sortimentā ir daudz interesantu produktu, piemēram, ilgnoturīga lūpu krāsa flomāstera izskatā, vai ūdensnoturīgā skropstu tuša, kuru viegli nomazgāt ar siltu ūdeni, kura temperatūra ir aptuveni 38 grādi, bet kura nepievils ne lietus laikā, ne sporta zālē.

20160804133549-88113.jpg

Piegāde un pasūtījumi

Pasūtījumus iespējams veikt internetā www.dermosil.lv individuāli vai arī veidojot grupas pasūtījumus. Piegādes laiks kopš pasūtījuma veikšanas ir 3-5 darba dienas. Visi sūtījumi tiek piegādāti no Somijas uz mājās vai darba vietas adresi. Ja pasūtījuma summa ir mazāka par 40EUR, jāsedz arī transportēšanas izdevumi 5 EUR apmērā.

Veicot pasūtījumu internetā klients saņem arī bonusa punktus, ko var tērēt, lai iegādātos kādu no bonusa grupas produktiem. Klients pats izvēlas to, kas viņam iepatīkas no konkrētās produktu grupas. Bonusu produktu grupas sortiments arī pastāvīgi tiek mainīts.

Jautājumu gadījumā Jūs varat sazināties ar Dermosil , izmantojot mājas lapā pieejamo tērzētavu , rakstot e-pastu uz service@dermoshop.lv  vai zvanot 20014414.

 20160804133602-52606.jpg