Kura saņem dāvanu no"Stresam Nē!"

Kura saņem dāvanu no"Stresam Nē!"

06. Jul 2017, 13:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sliktais stress ir kā apburtais loks, kas negatīvo ienes visā ģimenē. Tāpēc aicinājām ikvienu dalīties ar savu pieredzi stresa uzveikšanā.

Ziniet, jūsu idejas ir viena par otru oriģinālāka un tās noteikti varēs aizlienēt arī citas ģimenes.

Piemēram, papīra ziedu veidošana, dārza darbi, mandalu krāsošana, pastaigas un vēl dauz citas metodes. Starp tām noteikti atradīsi arī sev piemērotāku.

 

Balvas no kampaņas “Stresam Nē!” saņem

inleila;

crossonova

 

Apsveicam! Balvas sākot ar rītdienu varat saņemt Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1. Balvas jāizņem līdz š.g. 7.augustam.

Kā slikto stresu uzveic inleila?

Pēdējā laikā man palīdz lielisks antistresa līdzeklis-lielo papīra ziedu veidošana. Kāds stress vai kreņķi paliks pēc 36 vai vairāk papīra ziedlapinu zīmēšanas, izgriešanas, salīmēšanas?:D Un redzams rezultāts :)

crossonova slikto stresu uzveic šādi:

Kā es tieku galā ar stresu? Vienkārši to ignorējot. Ar diviem maziem bērniem un gaidot trešo esmu sapratusi, ka stress tā pat nepalīdz, tas tikai traucē! "Paredzama stresam" sāku gatavoties savlaicīgi un iegalvoju sev - būs labi, risinājums ir vienmēr! Pēkšņā stresa situācijā cenšos uzreiz pārslēgties uz stresa izraisītās situācijas risinājumu. Piedega svētku ēdiens - kas ir ledusskapī alternatīvai vai arī ko piedāvā visātrāk piegādāt uz mājām jau gatavu? Kaut ko nepagūšu pagatavot/sagatavot - vai to vispār vajag, ja vajag tad ciemiņi var arī pagaidīt , neesmu svētku serviss! Bērni saķēpāja jauno paklājiņu - ar ko vislabāk izmazgāt?
Reizēm pieslēdzot krāsojamajai grāmatiņai pieaugušajiem, bet tas vairak kad ir nogurums, nevis stress.
 
Konkurss sagatavots sociāli izglītojošās kampaņas “Stresam Nē!” ietvaros. Lai uzzinātu vairāk, kā sadzīvē tikt galā ar slikto stresu, aicinām ieskatīties arī mājaslapā www.stress.lv un atgādinām, ka ikdienas stresa noturības veidošanā ļoti būtiska loma ir magnijam un B6 vitamīnam.
inleila inleila 06. Jul 2017, 19:07

Paldies! 😀