Kura iegūst Tri Bio dāvanu grozu?

01. Feb 2018, 09:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tīrība mājās ir svarīga ikvienam no mums, sevišķi laikā, kad ārā ir ziema un apkārt klejo dažādi vīrusi. Mūsdienās cilvēki dzīvo ļoti aktīvu dzīves ritmu, kad ikdienas steigā arvien mazāk pievēršam uzmanību tam, kādus sadzīves tīrīšanas līdzekļus mēs izvēlamies un kāds vispār ir produktu sastāvs, kurus lietojam. Mēs regulāri uzkopjam mājokli un rūpējamies par tīrām rokām, bet vai mēs zinam ar kādiem līdzekļiem izvēlamies tīrīt mājokli un vai tie ir veselībai draudzīgi? Kādu iespaidu šie līdzekļi atstāj uz mums pašiem?

TRI-BIO ir jau daudziem Māmiņu Klubā labi pazīstams, mēs esam par drošu un veselīgu vidi, nodrošinot ģimenēm tik tiešām ekoloģiskus un efektīvus tīrīšanas līdzekļus un vēl - mūsu preču sortimentā ir patiesi viss, kas katrai ģimenei vajadzīgs! Visi TRI-BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu. Turklāt visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts un tos īpaši iesaka Astmas un Alerģijas biedrība.

Vakar aicinājām Tevi sekot līdzi Online TV sižetam par to, kā parūpēties par ģimenei un mazulim draudzīgu apģērba un vides kopšanu.

Konkurss, kurā vaicājām, kam jāpievērš uzmanība, izvēloties veļas mazgāšanas līdzekļus, noslēdzies.

BALVU

DĀVANU GROZU NO TRI-BIO

IEGŪST

danjux

Apsveicam! Balva Tevi jau gaida Māmiņu Kluba birojā. Tā jāizņem līdz š.g. 1.martam.

Neaizmirstiet sekot līdzi informācijai tepat www.maminuklubs.lv un TRI-BIO facebook lapā https://www.facebook.com/TRIBIO.Latvija/