25.04 17:00-18:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 12
Daudzus gadus nebiju šo torti ēdusi un gatavojusi, jo nebija manījusi veikalos īstās vafeles priekš vafeļu tortes kā mēs gatavojām bērnībā. Bērnībā ar māsu un brāli vafeļu tortes paši gatavojām un parasti tik vasarā, kad varēja rotāt ar svaigām ogām no krūma.
Un nesen ejot pa tirgu pamanīju vafeles, kuras izskatījās kā agrāk, bērnībā: diezgan plānas, lai torte būtu mīksta.
Sastāvdaļas laikam nav pat vērts rakstīt, tāpat visi zina:) : vafeles, iebiezinātais piens, ievārījums (izmantoju svsigas saberztas upenes ar cukuru)
Vafeļu plāksnes pārsmērē ar iebiezināto pienu un ievārījumu un ļauj ievilkties uz 2-3 stundām.
Rotāju ar svaigām upenēm.
Un torte ar bērnības garšu un atmiņām par bērnību ir gatava! :)