Krāsas, kurās vērts iemīlēties: jaunās COLOUR CRUSH™ kolekcijas lūpu krāsas

Krāsas, kurās vērts iemīlēties: jaunās COLOUR CRUSH™ kolekcijas lūpu krāsas

15. Aug 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lūpām ir nepieciešama īpaša kopšana un rūpes, jo to āda ir daudz plānāka nekā citās sejas vai ķermeņa zonās. The Body Shop Colour Crush™ lūpu krāsas pieejamas dažādos krāsu toņos, tās kopj un nogludina lūpas, nodrošinot tām līdz pat 4 stundu mitrināšanu.

Lūpu krāsu sastāvs bagātināts ar saldo ķiršu kauliņu eļļu, Godīgas Tirdzniecības bišu vasku no Kamerūnas un Godīgas Tirdzniecības marulas eļļu no Namībijas. Pateicoties šim kopjošajam sastāvam, lūpu krāsas palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni lūpu ādā, vienlaikus lolojot tās ar košiem un drosmīgiem lūpu krāsu toņiem.

Elegants, atjaunots produkta iepakojums. Krāsu toņu izvēle jaunajā The Body Shop lūpu krāsu kolekcijā pieejama, sākot ar drosmīgiem ‘nude’ toņiem līdz pat intensīvi sarkanajiem.

NAV 100% VEGĀNISKAS, BET TAS IR ATTAISNOJAMS

The Body Shop lepojas, ka pirmie aizsāka 100% vegāniska make-up ražošanu, tomēr bišu vasks ir nozīmīga sastāvdaļa Colour Crush™ lūpu krāsu formulā. Bišu vasks palīdz nodrošināt lūpu krāsas tekstūru, un tā mitrinošās īpašības palīdz aizsargāt un kopt lūpas. The Body Shop Godīgas Tirdzniecības bišu vasks nesatur pesticīdus, tiek iegūts ilgtspējīgā veidā, savvaļā, Kamerūnas mežos.

89% PIEKRĪT - NODROŠINA INTENSĪVU PĀRKLĀJUMU, UZKLĀJOT TO TIKAI VIENĀ KĀRTĀ*

81% PIEKRĪT-  LIETOŠANAS LAIKĀ LŪPU KRĀSA NODROŠINA VIENMĒRĪGU NOTURĪBU*

90% PIEKRĪT- LIETOJOT, IR KOMFORTABLA SAJŪTA UZ LŪPĀM*

81% PIEKRĪT- PĒC UZKLĀŠANAS GLUDA SAJŪTA UZ LŪPĀM*

*Lietotāju testa rezultāti, kurā piedalījās un produktu izmēģināja 113 sievietes

20180815133358-40464.jpg

RŪPĒJIES PAR LŪPĀM UN AIZSARGĀ SAVU PLANĒTU

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS BIŠU VASKS NO KAMERŪNAS

Lūpu krāsu kolekciju bagātina ilgtspējīgā veidā iegūts Godīgas Tirdzniecības bišu vasks no biškopju kooperatīva Guide D’Espoir, Kamerūnā. Guide D’Espoir kooperatīvs turpina saglabāt  senas, tradicionālās biškopības metodes. Biškopji ievāc bišu vasku no savvaļas stopiem mežos, neizjaucot medus bišu dabisko dzīves ritmu. Viņu iegūtais bišu vasks ir augstas kvalitātes, nesatur pesticīdus un ir bioloģiski sertificēts. Sadarbība ar The Body Shop ik gadu palīdz nodrošināt ar darbu un godīgu samaksu ap 1000 biškopju.

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS MARULAS EĻĻA NO NAMĪBIJAS 

Katras lūpu krāsas toņa sastāvā ir ilgtspējīgā veidā iegūta Godīgas Tirdzniecības marulas eļļa no Eudafano sieviešu kooperatīva Namībijā.
Katru gadu maijā viņas ievāc nokritušos marulas koka riekstus, izkaltē karstajā saulē, pāršķeļ, un iegūst auksti spiestu marulas riekstu eļļu. The Body Shop lepojas, ka sadarbība ar Namībijas sievietēm ir nodrošinājusi būtisku finansiālu atbalstu, lai viņas varētu uzbūvēt pašas savu rūpnīcu, sagādātu mājlopus un apmaksātu saviem bērniem izglītību. Šī sadarbība palīdz arī aizsargāt vietējo reģionu no koku izciršanas, un iedrošina vietējos iedzīvotājus audzēt jaunus koku stādus, lai saglabātu marulas kokus nākamajām paaudzēm.

Colour Crush™ lūpu krāsa (3.3g), 12.90€

Mūsu jau esošā sortimenta ikoniskie lūpu kopšanas produkti lieliski papildina jauno Colour Crush™ lūpu krāsu kolekciju: Lūpu pomāde 12.90€, Otiņa lūpu krāsas uzklāšanai 13.00€, Lūpu spīdums 9.90€