Kosmētikas lietošanas knifiņi

27. Feb 2015, 14:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dr. Hauschka dekoratīvās kosmētikas līnija tirgū ir no 1999.gada, tā aizsākās kā turpinājums medikamentu un ķermeņa kopšanas līnijām. Kas te īpašs? Kosmētikas sastāvs ir pilnībā dabīgs, ar vācu sertifikātu apstiprināts. Augu eļļas un minerāli iegūti pēc dabas ritmiem, ņemot vērā katra auga ziedēšanas, ražas novākšanas laiku.

Kā soli pa solim padarīt savu seju skaistāku?

1. Pirms grima uzklāšanas mitrinām sejas ādu

Dr. Hauschka rožu krēms ādu kopj, mitrina un atsvaidzina, rozes - tas jau senlaicīgi zināms kā jaunības eliksīrs.

Āda ap acīm jāsāk kopt jau no 23 gadu vecuma.

Mitrinošs acu krēms jāuzklāj viegli iepliķējot ādā tādu nelielu krēma daudzumu. Acu zonai piemērots krēms mitrina vairāk ādu ap acīm, nekā sejas krēms.

2. Varam klāt tonālo krēmu vai lietot korektoru

Korektoru var uzklāt ar tonālā krēma otu vai ar pirkstiem. Jāatceras arī par zonu ap degunu un lūpu kaktiņus. Korektora krāsai jābūt 1 toni gaišākam, nekā cilvēka sejas ādas tonim. Vispopulārākais mūsu platuma grādos ir tonis nr 1 no Dr. Hauschka, vai, ja sieviete apmeklē solārijus, tonis nr 2.

  • Uz delnas neizmēģinām krēmus, jo rokas āda tiek apasiņota citādāk, nekā sejas āda. Testu veicam, arī, ja uz ādas ir kaut kas uzklāts, tomēr uz sejas ādas uzklājot ar vates kociņu tonālo krēmu.
  • Nekad nevajag izvēlēties toni, kas ir tumšāks par jūsu sejas ādas toni. Ja pašas nevarat izvēlēties, var droši jautāt veikala konsultantam palīdzību.
  • Vislabāk klāt var gan ar otu, gan ar švammīti, gan ar pirkstiem. Ar otiņu būs vidējs - maigs segums, ar pirkstiem - kā dienas krēms, ar sūklīti būs biezāks klājums kā fotosesijām piemērots.

Pirms tonālā krēma uzklāšanas ādu samitrinām, lai uzklāšana būtu maiga.

Tonālo klājam plānā kārtā, lai atsvaidzinātu sejas ādu ar lejup vērstām kustībām, nevis no sejas uz augšu. Sejas poras un apmatojums ir lejup vērstā līmenī augošs. Pretējā gadījumā tiek atvērtas poras un pacelti matiņi. Sākam ar pieri vai sejas vidusdaļu un virzamies uz leju. Tonālo krēmu klājam arī zonā ap acīm, jo tas kalpo kā lielisks pamats arī acu dekoratīvajai kosmētikai, un atceramies arī ar kakla zonu.

Dr. Hauschka sastāvā ir granātābols, kas uztur formā ādu, saglabā tās mitruma līmeni. Āda staro un ir smaržīga.

3. Atceries par pūderi!

Pūderis ir viena no svarīgākajam sastāvdaļām kas matē tonālo krēmu un noņem lieko eļļas daudzumu. Dr. Hauschka pūderis ne tikai matē, bet arī uzlabo ādas stāvokli.

  • Birstošais pūderis ir vieglāks. Kompaktais ir sedzošāks, tas noklāj blīvāk.
  • Ja nebūs piepūderēti plakstiņi, ēnas saguļas plakstiņu krokās, jo plakstiņi dienas laikā svīst.

Pūderi lietojama pavisam nedaudz ar otiņu vai ar pufiņu. Ar pufiņu spēcīgāk uzklājam, ikdienā - nedaudz ar otu, sejas T zonā.

Lai iegūtu iedegumu, uz vaigiem varam lietot bronzas pūderi.

4. Vaigu sārtums

Vaigu sārtums svaigākai sejas ādai, der arī nogurušai sejas ādai. Neko ādā neberzējam, 1-2 reizes pārejam pāri ādai ar otiņu.

5. Ietonējam uzacis, plakstiņus

Uzklājam zeltītu ēnas toni pa visu plakstiņu arī vietā, kur ir acs kauls.

6. Acs laineris

Ja gribas, var trenēties, bet, ja ir jāsteidzās, var skatīties spogulī uz leju, nostiept plakstiņu un pa rokai turot vates kociņu, velkam ar laineri līniju. Laineris, atšķirībā no zīmuļa, dienas gaitā neizsmērēsies. Ja ir uzklāts acu laineris, var nemaz acu plakstiņu ēnas nemaz nelietot.

7. Kas vainas uzacīm?

Uzacu matiņus noķemmējam uz leju un ieklājam tikai caurspīdīgajos punktiņos uzacis ar zīmulīti un atķemmējam visu atpakaļ.

8. Skropstas

Ikdienā ieteiktu izmantot skropstu atliecēju. Atliecam, paturam. Un tad klājam skropstu tušu. Apjoma tušai birstīte būs apjomīgāka, pagarinošai - ne tik apjomīga.

 

Svarīgi: Ja izceļam acis, lūpām jābūt maigākā tonī. Ja izceļam lūpas, tad acīm jābūt mierīgos toņos.

Esi skaista arī ikdienā!

Māmiņu Klubs

TU ESI SKAISTA! DABISKA!

20141128161307-16084.jpg