Koši un droši Māmiņu kluba Vasaras festivālā, kopā ar ERGO

Koši un droši Māmiņu kluba Vasaras festivālā, kopā ar ERGO

05. Jun 2018, 15:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai vispār ir iedomājams tāds kārtīgs festivāls, kurā nebūtu padomāts par drošību. Māmiņu kluba draugs, apdrošināšanas kompānija ERGO jau vairāku gadu garumā ir kopā ar Māmiņu kluba Vasaras festivāla apmeklētājiem, lai ne tikai iepriecinātu mazos festivāla apmeklētājus, bet arī pastāstītu vecākiem, kā parūpēties par bērnu un ģimenes drošību ikdienā. 

20180605150954-52504.jpg

Ergo šajā gadā bija parūpējušies par to, lai mazākie festivāla apmeklētāji festivāla dienu varētu pavadīt sev tīkamā tēlā, ļaujoties talantīgu animatoru čaklajām rokām un zīmējot uz mazajām sejiņām visneiedomajamākos tēlus. 

No ERGO festivāla telts tālākās gaitās devās mazi drosmīgi supervaroņi. Gaisā pacēlās milzum daudz košu taureņu, tāpat, ļoti daudz mazo sejiņu pārtapa par lauvām, tīģeriem, kaķīšiem un suņiem! Bez princesēm festivālā neiztikt, tāpēc ERGO teltī, mazākās festivāla apmeklētājas ieguva arī krāšņus princešu zīmējumus, kas noteikti vēl visu atlikušo dienu priecēja ne tikai mazās dēmas, bet visu pretīmnācējus! 

20180605151435-28664.jpg

Ja runājam par drošību, tad svarīgi ir atcerēties, ka mēs, bērnu vecāki esam atbildīgi par to, kas notiek ar mūsu bērniem, gan publisku pasākumu laikā, gan arī ikdienā. Ja vien Jūs vēl neesat padomājuši par to kā parūpēties par savu bērnu drošību un nākotni, tad, iespējams, ERGO var Jums nākt talkā ar padomu>>>>

PALDIES, Jums, ERGO, ka bijāt kopā ar mums Māmiņu kluba Vasaras festivālā un ne tikai iepriecinājāt mazākos festivāla dalībniekus, bet arī pastāstījāt vecākiem - kā parūpēties par drošību! 

Māmīņu klubs, 2018