Vai pēc dzemdībām vajadzīga koriģējošā apakšveļa?

24. Sep 2013, 15:58 siiiceee siiiceee

Sveikas,

mani jau vairākas nedēļas nodarbina jautājums par koriģējošo /savelkošo apakšveļu? skatos piedāvājumu gandrīz katru dienu,bet nesaprotu vai ir jēga no tās apakšveļas vai nav? grībētos izm'ēgināt,lai ātrāk viss sastājas vietās un pazūd no nevietām :)

preču klāsts ir liels, sākot ar savelkošām zeķubiksēm un beidzot ar koriģējošo bodiju, kuru labāk izvēlēties?

padalieties ar savu pieredzi koriģējošo apakšveļu lietošanā!!un vai kaut ko līdzēja?un kādu veidu izmantojāt?

paldies un jauku Jums dienu :)

meiva meiva 24. Sep 2013, 20:32

lai cik jocīgi tas neliktos, tieši mans tētis bija tas kurš teica ka josta nepieciešama 😀 ne tik daudz smukumam, cik palīdzēšot vēderam un iekšējiem orgāniem 😀 Kur viņš to ņēma, man nav ne jausmas 😀
Bet jostu es lietoju un vēders savilkās ātrāk. Lietoju tikai pa dienu. Un kā jau Tekila1313 ieteica, vēders jāievelk kārtīgi. Es parasti apgūlos uz gultas, vēders tad pats iekrita uz iekšu un jostu virsū 😀

siiiceee siiiceee 24. Sep 2013, 19:05 bārbala zāle

nu jā, es arī plānoju doties uz tonus elastu, lai man iesaka kādu, jo palasot ,tomēr saskatu vairāk pozitīvu efektu 😀 paldies!!

siiiceee siiiceee 24. Sep 2013, 16:32

un ,ja nav noslēpums, cik Jūs pieņēmāties svarā?
man vēl divas nedēļas /līdz noteiktajam termiņam/ jāstaigā, esmu pieņēmusies diezgan plus 17kg, un nemānīšos ,ka esmu diezgan satraukusies par figūru, jo mammai pēc manis vēderiņš tā arī nesagāja atpakaļ ,liekā āda, ko var koriģēt ar ķirurģisku iejaukšanos. tā kā esmu mazliet sabijusies, zinu,ka katrai organisms citādāks, bet nu sirdsmieram.