KONKURSS: Laimē uzacu krāsošanu ar hennu!

KONKURSS: Laimē uzacu krāsošanu ar hennu!

19. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Ikdienā mums, sievietēm, jāpagūst tik daudz, ka dažbrīd ar 24 stundām diennaktī ir daudz par maz. Taču izskatīties labi vēlas katra, tāpēc nereti lielas problēmas sagādā savas ideālās skropstu tušas, lūpu krāsas un citu skaistumkopšanas līdzekļu meklēšana, jo vēlamies izskatīties lieliski visas dienas garumā.

Tieši tāpēc, lai varētu izskatīties perfekti visas dienas garumā un aizmirst par izplūdušu acu kontūrzīmuli, izpūrušām uzacīm vai neveikli uzkrāsotu lūpu kontūru, daudzas sievietes izvēlas mikropigmentāciju. Vai arī Tu kādreiz esi apsvērusi ideju par mikropigmentāciju?

KONKURSA JAUTĀJUMS: Pastāsti, vai Tu kādreiz esi apsvērusi mikropigmentācijas veikšanu uzacīm, lūpām vai uzacīm? Pastāsti, kāpēc esi PAR vai PRET!
Varbūt Tev jau ir pieredze ar mikropigmentāciju? Padalies ar to!
Savu atbildi raksti tepat komentāros līdz 29.martam (ieskaitot).
 

KONKURSA BALVA

Dāvanu karte uzacu krāsošanai ar hennu un konsultācijai
Profesionālās mikropigmentācijas centrā PMC

20180228103449-71118.jpg

Mikropigmentācijas centrs PMC - ideālais permanentais grims!
Mikropigmentācija ir viena no pieprasītākajām un unikālākajām procedūrām skaistuma industrijā. Ar tās palīdzību iespējams izveidot neatkārtojamu tēlu, saglabājot savu dabisko skaistumu. Tā ir moderna un mūsdienīga tehnoloģija, kas ļauj mainīt ārieni, izveidot košu, pievilcīgu tēlu. Tas ir ideāls risinājums sievietēm, kuras ikdienas rutīnas plūdumā vienmēr tiecas izskatīties koptas un pievilcīgas.
 
ĪPAŠS PIEDĀVĀJUMS tikai EXPO BEAUTY MEETUP 2018 laikā: pieraksts uz mikropigmentācijas procedūram ar 25% atlaidi un uzacu krāsošana ar hennu - tikai 19,90 EUR

Mikropigmentācijas centrs PMC atrodas tikai dažu soļu attālumā no tirdzniecības centra "Domina" - Bērzaunes ielā 7. Apmeklētāju ērtībām pieejama bezmaksas autostāvvieta.

WWW: www.pmc.lv

Facebook: @ProfesionalasMikropigmentacijasCentrs/

 

No 23. līdz 25. martam TC "Domina Shopping" gaidīs viesos ikvienu, kura vēlas uzzināt jaunākās aktualitātes skaistumkopšanas jomā, jo šajā marta nedēļas nogalē tirdzniecības centrā norisināsies EXPO BEAUTY MEETUP 2018 - spilgtākais pavasara pasākums skaistumkopšanas industrijas speciālistiem, kā arī aktīvām un stilīgām sievietēm, kuras ļaujas pārvērtībām!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 ir lieliska  izdevība sekot skaistumkopšanas industrijas tendencēm, smelties iedvesmu, izbaudīt jauko gaisotni un apgūt kaut ko jaunu. Sieviešu iecienītākie skaistumkopšanas zīmoli un kompānijas iepazīstinās ar nozares jaunumiem un dalīsies zināšanās skaistuma un veselības jautājumos.
Uzzini vairāk par pasākumu, apmeklējot EXPO BEAUTY MEETUP 2018 mājas lapu!

20180228135129-65997.jpg
 
Seko līdzi aktivitātēm Māmiņu Klubā un iepazīsties ar EXPO BEAUTY MEETUP 2018 dalībniekiem!
FejuFeja FejuFeja 21. Mar 2018, 10:08

Mikropigmentācija mani vienmēr ir vilinājusi, taču līdz šim ir atturējušas bailes no rezultāta, jo gana bieži nācies redzēt sievietes, kuru uzacis ir TĀDAS, ka vismaz man būtu kauns iet ārā no mājas. Taču, neskatoties uz to, vēl aizvien turpinu prātot par mikropigmentāciju uzacīm (acu kontūrlīniju nekrāsoju, tāpat arī lūpu, tāpēc tas nebūtu tik aktuāli). Pieļauju domu, ka profesionāla meistara rokās manas uzacis beidzot kļūtu vienādas, savādāk, patlaban viena ir ar izteiktāku loku, kamēr otra - gandrīz taisna svītriņa 😃

Iveria Iveria 19. Mar 2018, 19:48

Neesmu veikusi mikropigmentāciju, tikai katru mēnesi pie kosmetologu krāsoju un atjaunoju uzacu formu, pretējā gadījumā izskatās ļoti pabalējušas. Ļoti gribētu izmēğināt krāsošanu ar hennu, bet manā mazpilsēta vēl nezinu nevienu, kurš piedāvātu šādu kvalitatīvu procedūru.

sandux sandux 19. Mar 2018, 16:32

Esmu veikusi mikropigmentāciju uzacīm. Nu jau esmu atjaunojusi pirms 1,5 gadiem veikto pigmentāciju. Tomēr ir tā, ka uzacu matiņi ir gaišākā krāsā un tik un tā pa laikam ir jākrāso, lai neatšķiras no ietetovētā. Tāpēc domāju, ka hennas krāsošana šo visu varētu atvieglot😀
Mana kolēģe tetovēja arī lūpas. Tas man liekas par traku. Nespēju iedomāties, kā dzīšanas procesā vispār var ēst un smaidīt. Un, tetovējot acu līniju, manuprāt, var palikt vispār bez acīm... Bet nevienai nevar liegt to prieku. Es labprāt gribētu iekrāsot arī acu līniju, lai katru dineu nav jāmokās, tās zīmējot😀

lauvinja lauvinja 19. Mar 2018, 10:48

Pieredzes nav, neesmu sānēmusies. Bet gribētu vaikt mikropigmentāciju uzacīm, lai nav jānēmās ar krāsošanu.

nosiguldas nosiguldas 19. Mar 2018, 10:24

Esmu tikai par. Man ir neliela pieredze ar mikropigmentācijas procedūru. Personīgi man sāpēja ļoti, bet tas noteikti ir atkarīgs no katra individuāla sāpju sliekšņa. Man veidoja acu līniju. Es krāsoju uzacis, jo tās ir ļoti gaišas, izmantoju tumšas ēna, kas dienas laikā kaut kur pazūd. Tāpat personīgi man sagādā problēmas pareizi izveidot uzacu līniju. Līdz ar ko tas ir vēl viens plus, jo pareizi veidota uzacu līnija, kas ilgāku laiku neprasa korekciju un nav jākrāso ir īsta dāvana mūsdienu sievietei, kas visu laiku ir skrienoša.😃