KONKURSS: Laimē JUST ēterisko eļļu Guduči rullīti!

KONKURSS: Laimē JUST ēterisko eļļu Guduči rullīti!

03. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
No 23. līdz 25. martam TC "Domina Shopping" gaidīs viesos ikvienu, kura vēlas uzzināt jaunākās aktualitātes skaistumkopšanas jomā, jo šajā marta nedēļas nogalē tirdzniecības centrā norisināsies EXPO BEAUTY MEETUP 2018 - spilgtākais pavasara pasākums skaistumkopšanas industrijas speciālistiem, kā arī aktīvām un stilīgām sievietēm, kuras ļaujas pārvērtībām!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 ir lieliska  izdevība sekot skaistumkopšanas industrijas tendencēm, smelties iedvesmu, izbaudīt jauko gaisotni un apgūt kaut ko jaunu. Sieviešu iecienītākie skaistumkopšanas zīmoli un kompānijas iepazīstinās ar nozares jaunumiem un dalīsies zināšanās skaistuma un veselības jautājumos.
Uzzini vairāk par pasākumu, apmeklējot EXPO BEAUTY MEETUP 2018 mājas lapu!

20180228135129-65997.jpg
 
Seko līdzi aktivitātēm Māmiņu Klubā un iepazīsties ar EXPO BEAUTY MEETUP 2018 dalībniekiem!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 būs pārstāvēta arī Šveices kompānija JUST, kas piedāvā ķermeņa kopšanas līdzekļus, ārstniecības augu krēmus un dabīgās ēteriskās eļļas.

Plašāku informāciju par JUST produktiem atradīsi www.just31.eu. Taču, kamēr lielo skaistumkopšanas nozares notikumu vēl tikai gaidām, mums Tev ir konkurss!

KONKURSA JAUTĀJUMS: Tepat komentāros pastāsti, ko Tu dari, kad Tevi pārņem nogurums?

BALVA

JUST ēterisko eļļu Guduči rullītis

20180302092417-85337.jpg

JUST ēterisko eļļu Guduči rullītis:

  • palīdzēs pret garīgo izsīkumu un emocionālo nogurumu;
  • stimulēs un atjaunos zaudēto vitalitāti; 
  • atvieglos noguruma un stresa radītās galvassāpes.

Starp visiem komentāru autoriem uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 14.martā.

filologe filologe 13. Mar 2018, 14:49

Kad mani pārņem nogurums, es uzkurinu pirtiņu, kamēr tā kurās, dotos pastaigā pa mežu. Pastaigas laikā savācu dažādus zariņus mežā, piemēram, bērzu, kadiķu, ozolu, izveidoju pirts slotiņu. Staigājot par mežu, cenšos nedomāt par ikdienas lietām, bet ieklausos dabas skaņās, putnu dziedāšanā, vēja plūsmā. Pastaigas laikā atpūtinu no ikdienas nogurušo prātu, bet ķermenis atslābinājumu iegūst pirtī, kartsums un mežā salasīto zariņu slotas smarža atslābina ikvienu ķermeņa daļu. Pēc pirts rituāla iedzeru siltu tēju un dodos gulēt. Nākamājā dienā esmu enerģijas pilna un nogurums ir zudis un jau sen aizmirsies😀

Elionore Elionore 11. Mar 2018, 19:14

Ar nogurumu cīnos atkarībā no situācijas - ja ir iespēja, dodos gulēt vai atlaižos, ja tas ir dienas pirmajā pusē - ieeju dušā. Ja nogurums pārņem laikā, kad at meitu esmu divatā, ejam ārā papildus pastaigā, bet, ja nogurums uzmācies pavisam negaidīts un man ir jābūt produktīvai un enerģiskai, lai ko paveiktu, ķeros pie diezgan nelabvēlīgiem līdzekļiem - kafijas un saldumiem..

SantaViksne SantaViksne 08. Mar 2018, 16:13

Tieši šobrīd ir periods, kad bez maz vai katru dienu cīnos ar nogurumu, jo man ir 2 mēnešus vecs bēbīts - tas nozīmē miega trūkumu 2 mēnešu garumā. Ja ir iespējam cenšos pa dienu pagulēt. un vēl atļaujos apēst pa kādam saldumam - enerģijai. Vislabāk tumšo šokolādi - mazu gabaliņu 😀

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 05. Mar 2018, 11:45

Man nogurumu palīdz uzvarēt būšana pie dabas. Tās var būt pastaigas, rušināšanās puķu dobē vai ziemā karstas kakao malkošana dārzā klausoties dabas skaņās. Tādējādi es mirkli esmu ar sevi, atbrīvoju prātu neparko nedomājot un pēc mirkļa ar sparu varu doties dzīvē.😀

nosiguldas nosiguldas 05. Mar 2018, 11:43

Labāk protams, lai tā nenotiek, bet mana recepte ir kātrīgs miegs, laba filma, pie kuras iespējams izraudāties un kafija ar kanēli. Man bērni uz ziemassvētkiem uadāvināja relaksējošu masāžu, tad jāsaka, ka tā ir viena laba iespēja sevi palutināt, kad esi ļoti noguris.😃

04. Mar 2018, 17:27

Kad parnem nogurums,labi palidz pastaigas svaiga gaisa,kada atspirdzinosa sula un labs miegs. 😀

Ilvija82 Ilvija82 03. Mar 2018, 14:17

Sveiki! Man palīdz tasīte kafijas ar pienu!

03. Mar 2018, 13:37

Kad enerģija izsmelta, labpràt paguļu ar dēliņu diendusu, tad izdzeram launagā kādu uzmundrinošu smūtiju ar citrusaugļiem un dodamies laukā ķert pavasara saulīti, kas mūs šobrīd ļoti lutina. Tas noteikti uzlādē!

mincenee mincenee 03. Mar 2018, 01:38

Vislabāk palīdz miegs un atpūta. Bet, ja tam nav vaļas, tad talkā nāk kāds salds našķis vai dzēriens.