Komentāru KONKURSS: Ko mammas vēlas Ziemassvētkos?

Komentāru KONKURSS: Ko mammas vēlas Ziemassvētkos?

18. Dec 2017, 10:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jo tuvāk nāk svētki, jo aktuālāks ir jautājums, ko uzdāvināt saviem mīļajiem un tuvajiem, taču kā ar pašām mammām? Ko viņas vairāk par visu vēlas Ziemassvētkos?

Stundiņu klusuma? Iespēju pamosties dienu pēc svētkiem ar jau sakoptu mājokli un nomazgātiem traukiem? Kopā ar vīru bez bērniem aiziet uz īstu randiņu? Varbūt SPA?

Ko gan īsti vēlas mammas, gribam noskaidrot no jums pašām. Tāpēc aicinām piedalīties Māmiņu Kluba jaunajā komentāru konkursā!

Kā piedalīties?

Tepat komentāros pastāsti mums, ko Tu visvairāk vēlētos saņemt Ziemassvētkos? Tās var būt tikpat labi materiālas lietas (varbūt Tu beidzot vēlies sev jaunu kleitu vai biļetes uz koncertu), cik kaut kas tikpat netverams kā miers virs zemes un smaidi tuvāko sejās.

Taisnības labad gan uzreiz atzīsimies, ka neesam ne Ziemassvētku vecīši, ne labās burves, kuras spēj piepildīt visas vēlēšanās, taču mēs vairāk nekā esam pārliecināti, ka katra izteikta vēlēšanās tiek sadzirdēta un reiz piepildās. Tāpēc reizi pa reizei vajag ļauties arī pasapņot skaļi!

Starp visām komentāru autorēm 28.decembrī izlozēsim vienu, kura saņems balvu sevis palutināšanai.

BALVA

Ķermeņa kopšanas līdzekļu komplekts

NO

profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY

50 EUR vērtībā

20171215235736-42691.jpg

Profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY produkti tiek ražoti no dabiskas izcelsmes organiskajām izejvielām, tie ir dermatoloģiski pārbaudīti, nesatur krāsvielas, kā arī citus alergēnus, tādēļ ir piemēroti cilvēkiem ar jutīgu ādu. Produktu sastāvā ir izmantotas efektīvas augstvērtīgu aktīvo vielu kombinācijas, piemēram, ābolu sēkliņu ekstrakts, Abesīnijas krambes sēklu eļļa, ginka ekstrakts, kviešu dīgstu proteīns, jojobas eļļa, limnantes sēklu eļļa, pienskābe, spirulīna un zirgkastaņu ekstrakti, kā arī inovatīvās aktīvās vielas peptīdi, kas kompleksi veicina ādas atveseļošanās un atjaunošanās procesus, to attīrot, barojot, mīkstinot un tonizējot. GMT BEAUTY produkciju pazīst un ir atzinīgi novērtējuši vadošie skaistumkopšanas profesionāļi un viņu klienti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Skandināvijā, Krievijā, Moldovā un Ukrainā.

Minija_ Minija_ 22. Dec 2017, 09:05

Protams, vēlos, lai visi man mīļie vienmēr ir veseli, priecīgi un laimīgi. Bet, mamma arī ir cilvēks, un šogad ļiti vēlos jaunu telefonu 😀 Ar labu kameru, lai pastaigu laikā iemūžinātu jaukus mirkļus 😀

Co_ora Co_ora 21. Dec 2017, 19:46

Es gribētu veselību savējiem, lai manam vīram iet jaunajā biznesā/hobijā, lai Miķelis izaug par vispriecīgāko mazuli un, protams, mieru pasaulē! bet ja pieejam praktiski (a mazums vīrs ienāks te un izlasīs 😀) - es gribētu veselu dienu šopingā!!

21. Dec 2017, 11:22

..Es gribu nesteidzīgi sajust Ziemassvētku garu!: dzestrajā ziemas gaisā izelpot gaisu un redzēt kā tas pārvēršas mākonī, saklausīt gurkstošo sniegu zem kājām, kad dodamies uz Svētnīcu, dzirdēt baznīcā skanam bērnu balsis :"Klusa nakts, Svēta nakts..."; sasmaržot silto un gardo Ziemassvētku mielastu kā Dieva svētību, izbaudīt bērna aizkustinošo prieku par dāvanu maisu, tumsā skatīties uz sveču liesmām egles zaros , naksnīgajās debesīs vērot spožāko Zvaigzni, sajust Mīlestības kluso pieskārienu!

paluma.ruuta paluma.ruuta 20. Dec 2017, 10:21

Veselu bērnu, kurš bezgala laimīgs 😀 Bet sev sev patiešām vēlētos jaunas smaržas, lai sevi palutinātu un justos īpaši un sievišķīgi!

Runner Runner 19. Dec 2017, 15:54

Veselību un dzīvesprieku saviem mīļajiem sev vienu muguras masāžu 😀

danjux danjux 19. Dec 2017, 10:58

Ak, ja būtu tās labās burves un slepenie Ziemassvētku vecīši un rūķīši, kas varētu piepildīt mūsu netveramās vēlēšanās... Tad es ļoti vēlētos, pirmkārt, veselību savai ģimenei un visiem mīļajiem. Manuprāt, tas ir pats svarīgākais. Ja būs veselība, būs arī viss pārējais! Otrkārt, neizsīkstošu mīlestību, iecietību un pacietību pret sev tuvākajiem. Un noteikti vairāk prieka ikdienā un spēju priecāties par pavisam ikdienišķām lietām un notikumiem. Noteikti vēlētos vairāk laika ar mīļo vīru. Varētu vēlēties arī paklausīgākus bērnus 😃 Šī bija tā skaļā netveramo lietu izsapņošana...
Ja runājam par materiālām lietām - ļoti vēlos (un izskatās, ka izdosies to īstenot) aizbraukt ar vīru un abiem bērniem atpūsties kādā SPA. Labprāt gribētu arī jaunu virtuvi 😀 nu labi - vismaz iesākumā pietiktu ar virtuves kombainu! 😃 Vēl priecātos par matu taisnotāju, jo nesen kļuvu par karē matu griezuma īpašnieci. Noteikti priecātos arī par iespēju apmeklēt masāžas vai skaistumkopšanas salonu!
Priecīgus svētkus! 😀

19. Dec 2017, 00:19

Tik grūti sakārtot domas un uzrakstīt to, ko vēlos. Taču kad sāc par to domāt, tad vesels saraksts sanāk! 😃 Vispirms vēlos mieru sevī, to es pati varu izdarīt, vajag tikai sakārtot dažas ikdienas lietas un uz Z-svētkiem neaizdomāties par sīkumiem, bet izbaudīt svētkus kopā ar ģimeni. Tas tā, ja godīgi. 😃 Vēl gribētos, kādu izbraucienu prom no mājām, ar vīru un bērnu. Dažas dienas kādā SPA viesnīcā ar mīļajiem blakus. 😀 Priecīgus svētkus!

Brīve Brīve 18. Dec 2017, 22:27

Mierīgu svērku sajūtu!

sandux sandux 18. Dec 2017, 22:23

Arī vēlos mīnus 10 kg, divtulību ar vīru, veselību visai ģimenei, rotu kastīti, aiziet uz kino. Izgulēties. Beidzot.

iieeva iieeva 18. Dec 2017, 20:57

Noskatoties svētku koncertu "Eņģeļi pār Latviju" , it neko vairāk negribās kā veselību visiem bērniņiem ❤

Elionore Elionore 18. Dec 2017, 18:49

Gribās bez stresa un bezmiega pabeigtu bakalaura darbu, kas jānodod janvāra sākumā... Gribās svinēt Ziemassvētkus un izgulēties, nevis naktis pavadīt pie datora un dienas "kaut kā". 😀

Ievas_mamma Ievas_mamma 18. Dec 2017, 16:52

Tā kā randiņu, ko tik ļoti vēlos, ar draugu dāvināsim viens otram Ziemassvētkos (un dosimies janvārī), tad ļoti vēlos sporta zāles abonementu. Vēlos skriet! Noskriet visu stresu, kas dienas laikā sakrājas. Jā, gribētu arī uz SPA, bet tad tādu kārtīgu - ar pirti, džakuzi... Un kopā ar labāko draudzeni. 😀

Cielavinna Cielavinna 18. Dec 2017, 16:30

Šajos Ziemassvētkos esmu jau saņēmusi visskaistāko dāvanu- savu ilgi gaidīto otro dēliņu, mazo ziemeļbriedīti. Kopumā es vēlētos tikai vienu- veselību savai ģimenei un visām pārējām Latvijas stiprajām ģimenēm. Būs veselība būs ar vispārējais

greenpushka greenpushka 18. Dec 2017, 16:11

Tā kā menesi atpakaļ mūsu ģimene palika uz vienu princesiti kuplāka, tad visvairāk par visu uz šiem ziemassvētkiem es gribētu lai laiks apstājas un mes varētu izbaudīt šo brinumpilnu mirkļi visi kopā.. visa ģimene.. lai atkal tā kā bērnība iestāsies miers un parliecība ka viss būs labi, ka visi būs veseli un neviens nemirs, ka arā beidzot būs sniegs un iekša mirdzes egle, smaržos pēc piparkūkam, un ziemassvētku vēcitīs noteikti atnāks tieši mūsu māja...

kalninaieva kalninaieva 18. Dec 2017, 14:55

Šajos Ziemassvētkos par visu vairāk vēlos laiku, ko pavadīt kopā ar savu vīrieti. Vēlos būt vienkārši sieviete, jo ikdienā esmu mamma 3 bērniem, no kuriem jaunākajai meitiņai ir tikai 6 mēneši. Esmu laimīga mamma, bet tik ļoti gribētos pavadīt kādu burvīgu vakaru kādā restorānā, vai skaistā koncertā.

Mzc Mzc 18. Dec 2017, 13:32

Šogad mani mīļie ir parūpējušies man par koncetra apmeklējumu divatā ar vīru un arī skaistumkopšanas salona apmeklējumu man, bet vairāk par visu vēlos mierīgus svētkus ar savu ģimeni, neskrienot apkārt pasaulei apciemojot visus radus, vienkārši būt mājās pie savas eglītes, ēst mandarīnus, cept piparkūkas un būt kopā.

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 18. Dec 2017, 13:26

Ziemassvētkos vēlos saņemt enerģijas devu visai turpmākai dzīvei. Dienu pēc dienas pietrūkst enerģijas, lai būtu kopā un rotaļātos kopā ar bērnu. Vakaros jūtos emocionāli pārgurusi un gribās, lai visi man liek mieru, bet tai pašā laikā gribās būt kopā ar vīru un bērnu un katram veltīt laiku. Man lūdzu enerģijas pilnu lādi, lai pietiek priekš vīriņa, priekš bērna un vēl pāri lai paliek!

18. Dec 2017, 13:14

es mīlu ik minūti,ko pavadam visa ģimene kopā, bet tas kas man pietrūkst visvairāk ir atpūta divatā ar vīru. Un patiesībā,kad kāds no tuviniekiem man jautā - ko vēlos saņemt dāvanā es tā arī atbildu - laiku! laiku mums ar vīru mazakiem vai lielākiem brīvsoļiem jeb pārfrāzējot - lūdzu pieskatiet puikas un mēs nedaudz atpūtīsimies divatā!

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 18. Dec 2017, 12:50

Ehh, kā es gribētu, lai vīrs šajos Ziemassvētkos būtu kopā ar mums - kopā pie mūsu skaistās eglītes, kuru ar mazo izrotāsim 😀 tā būtu pilna laime 😀 no materiālām lietām: vēlos tikt pie laminātora un Bernina šujmašīnas - ja netikšu Ziemassvētkos pie kārotā, gan jau laika gaitā izdosies tikt 😃 😀

madaram madaram 18. Dec 2017, 12:47

Laimīgu vīru!!!

1 2