KONKURSS! Izdomā recepti ar gardo "Džiugas" sieru un iegūsti to dāvanā!

KONKURSS! Izdomā recepti ar gardo "Džiugas" sieru un iegūsti to dāvanā!

11. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Слава литовских сыроделов давно перешагнула границы их родины. Торговая марка «Džiugas» («Джюгас») признана одной из лучших не только в Европе, но и в Америке. Говоря об этом сыре, можно смело употреблять самые лестные комплименты и яркие эпитеты – продукт действительно того стоит. Несмотря на огромную конкуренцию в отрасли, «Džiugas» («Джюгас») продолжает из года в год завоевывать сердца новых поклонников и собирать престижные награды различных конкурсов.

Ценители хорошего сыра давно заметили отличительную особенность этого продукта: в зависимости от срока созревания, он значительно отличается по вкусу. «Džiugas» («Джюгас») – не исключение. Его характер и вкус можно сравнить с характером человека: легкий в юности; окрепший в зрелости; степенный, строгий, порой сложный для понимания в почтенном возрасте. Давайте попробуем разобраться, какой именно «Džiugas» («Джюгас») больше всего подойдет именно вам.

- See more at: http://oede.by/publication/raznoe/diugas_dzhyugas__udovolstvie_vkusa_i_vybora/#sthash.lAliCjSJ.dpuf

Mums ir ziņa, kas jūs noteikti iepriecinās! Māmiņu Klubs paziņo jauna konkursa sākšanos! Atkal dalīsimies dažādās receptēs, papildināsim pārbaudītas vērtības, un dalīsimies rezultātā.

20131105163152-12842.jpg

Un iesākumam.. Atvērsim vaļā ledusskapi! Piekritīsiet, ir produkti, kas praktiski vienmēr tajā ir. Un viens no tiem - siers. Universāla lietiņa, jo to var ne tikai ēst tāpat, bet ar to var papildināt arī dažādus ēdienus, un ar to kopā var radīt jaunas garšas.

Sieru sortiments ir ļoti liels. Kuru lai izvēlas? Lai piedalīties šajā konkursā, izvēlies izsmalcināto cieto Lietuvas sieru "Džiugas"!

20131105100047-60845.jpg

Lietuvas tirdzniecības uzņēmumu asociācijas ceturto reizi organizētajā konkursā „Populārākā prece” („Populiariausia prekė“) „Žemaitijos pienas” ražotais cietais siers DŽIUGAS® ir atzīts par vispirktāko preci Lietuvā.

Valsts iedzīvotāju pirktākās preces 2012.gadā bija noteiktas saskaņā ar mazumtirdzniecības tīklu SAS „Maxima LT”, SAS „Palink”, SAS „Rimi Lietuva”, SAS „Norfosmažmena” datiem. Kaut arī siers DŽIUGAS® ir saņēmis daudz balvu, šī ir īpaši nozīmīga, jo galvenie konkursa vērtētāji un tiesneši bija Lietuvas pircēji. Konkursa rezultāti pierādīja, ka žemaišu ražotais cietais siers ir lielisks ne tikai pēc komisijas domām, bet arī pēc pircēju, kas ir paši galvenie vērtētāji. Ne velti siers DŽIUGAS® ir kļuvis par savdabīgu valsts simbolu, jo bieži vien tas tiek vests kā garšīga dāvana draugiem un darījuma partneriem uz citām valstīm, kā arī aizbraukušajiem tuviniekiem.

12 mēnešus nogatavinātam, gabaliņos salauztam sieram DŽIUGAS® bija jāuzveic ne tikai lietuviešu sieri, jo konkursā piedalījās visas tirgū esošās preces, tādēļ apsteigti arī titulētākie konkurenti no Itālijas, Francijas un citām valstīm, kas jau no seniem laikiem ir slavenas ar saviem sieriem. Bet, no otras puses, šādi iepakotam un lietošanai sagatavotam DŽIUGAS® sieram Lietuvā nav analogu.

Telšu siera meistarus iepriecina pieaugošais cietā siera DŽIUGAS® pieprasījums Lietuvā un pircēju lojalitāte pret sava novada produkciju. Pamazām mainoties ieradumiem, lietuvieši arvien vairāk apēd dažādus sierus.

„Žemaitijos pienas” siera meistari no sirds pateicas pircējiem par nozīmīgo viņu darba novērtējumu, kas mudinās arī turpmāk radoši un ar optimistisku noskaņu iepriecināt savus klientus ar jaunumiem un nevainojumu produktu kvalitāti.

Nogaršosim? Protams!

Un to darīsim četru nedēļu garumā. Galvenās balvas šajā projektā nav, toties katru nedēļu būs veicināšanas balvas!

PIRMAIS UZDEVUMS

Uzdevums jāizpilda līdz: 11.novembrim ieskaitot

Džiugas uzkoda

20131105095527-37411.jpg

Lai izpildītu šo uzdevumu:

- Izdomā uzkodas recepti, kurā viena no sastāvdaļām būs "Džiugas" siers,

- iegādājies nepieciešamās sastāvdaļas,

- pagatavo uzkodu, pievieno foto no gatavošanas procesa,

- savu blogu ar recepti pievieno rubrikā Sieviešu Klubs, izvēloties tagus Gardas-receptes, Gatavo-ar-Dziugas-sieru

- Norādi uzkodas nosaukumu un sastāvdaļu proporcijas

BALVU FONDS

Katru nedēļu izspēlēsim balvas interesantākās receptes autoram

 

20131105162723-41488.jpg

Siera DŽIUGAS® komplekts ar medu un siera nazi cietajam sieram

Džiugas. GATAVO AR GARŠU

 

20131105095436-55275.jpg

www.dziugashouse.lt

lauvinja lauvinja 06. Nov 2013, 08:36

Vispirms gribu pateikt paldies par šādiem konkursiem, jo no tiem iedvesmojos un dažas no receptēm pārņemu savā ikdienas un svētku galdā! Paldies SK redakcijai un dalībniecēm par to!

Protams, reizēm arī man rodas pārdomas, lasot dažu labu recepti un apskatot iznākumu, vai tā recepte pirms tam ir tiešām notestēta un nogaršota, vai arī tā jau simtu septīto reizi ar nelielām variācijām tiek pārpublicēta no konkursa uz konkursu, bet pa lielam tas mani netraucē - tas lai paliek uz katra paša sirdsapziņas.

mamma27 mamma27 05. Nov 2013, 19:45

Es jau šo sieru izmantoju pie Risoto😀 bet nu iespējams ,ka izdomāsim,varbūt kas iešausies prātā😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 05. Nov 2013, 17:41

Man tāpēc vienmēr ir paticis, ka pagatavotais galā ir jānogaršo ekspertiem! 👍

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 05. Nov 2013, 17:41

man arī! MM, kā es tagad gribētu, ar medu😀

taschinka taschinka 05. Nov 2013, 17:32

Ko vēl esmu pamanījusi,ka ja konkursā ir noteikts pievienot konkrētā sadaļā,piemēram kā šajā konkursā ir jaievieto receptes izvēloties: Gardas-receptes, Gatavo-ar-Dziugas-sieru,tad neuzskatu,ka pašam vajag piedomāt un ieķeksēt vel kādu sadaļu,tik tādēļ,ka tas iederētos pie tēmas.Tādēļ jau rodas visādi misēkļi un var rasties nesaprašana.

taschinka taschinka 05. Nov 2013, 17:28 smaidiga24

Es netēmeju,ka tu piedalies dēļ balvām,vienkāŗsi izteicos,jo daudzi piedalās gan dēļ balvām vien.
Par to ieskaitīšanu gan ir jāpasaka,ja ir gadījies misēklis.Domājams,ka tīšām jau tavu recepti nepiemirsa.

taschinka taschinka 05. Nov 2013, 17:18

Man ir gadījies dzirdēt atzīšanos no cilvēka,kas trakoti piedalījās recepšu konkursos un vienīgā vēlēšanās bija tik pie balvām.Kā rezultātā tika iesūtītas receptes,slavētas,bet realitāte tāda,ka lielākā daļa esot nonākušas miskastē.
Tā kā pirmais kāpēc jagatavo,lai pasiem garšo un tik tad,lai piedalītos konkursā.

taschinka taschinka 05. Nov 2013, 17:15 smaidiga24

Es uzskatu,ka konkursā piedalīties tik tādēļ,ka ir konkurss un balvas nav jēgas,jo tiek tērēts laiks un nauda.Svarīgākais ir,ja vēlas piedalīties,jo vēlas gatavot un izmēgināt jaunas idejas,jo tad arī bez uzvaras ir prieks par jaunatklātam receptēm,kas radušās.

Konkursā rīkotājs izvērte receptes, kas iesūtītas konkrētā sadaļā, tā kā tiek izslēgta kādas receptes nepamanīšana, ja ir atzīmēts atbilstošais tags. Ja runa ir par redakcijas sagatavotu kopsavilkumu, reizēm gadās palaist kādu garām, bet visas, visas receptes tiek vērtētas!

taschinka taschinka 05. Nov 2013, 16:49 Wuda

Rīt jāiet medībās pa veikaliem 😃

taschinka taschinka 05. Nov 2013, 16:45

Kur var iegādāties tādu sieru?