Komentāru KONKURSS: Ko sev un mīļajiem novēli Jaunajā gadā?

Komentāru KONKURSS: Ko sev un mīļajiem novēli Jaunajā gadā?

31. Dec 2017, 09:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl viens skaists gads aizvadīts un jau pēc dažām stundām sveiksim jauno 2018.gadu. Šajā mirklī, kad pulkstenis iezvana Jauno gadu, vēlam gan saviem tuvākajiem, gan arī paši sev veiksmi, veselību, laimi, bagātību un izdošanos.

Lai Jaunajā gadā Tu varētu aizslaucīt visas iepriekšējā gada raizes, bēdas un neizdošanās, mēs Tevi aicinām piedalīties konkursā un laimēt balvu, kas noderēs saimniecībā un palīdzēs padarīt jaunajā gadā savu māju spodru.

Kā piedalīties konkursā?

Tepat komentāros pastāsti, ko Tu 2018.gadā novēli saviem mīļajiem, Māmiņu Klubam un, protams, arī pati sev!

Starp visiem komentāru autoriem 5.janvārī izlozēsim vienu laimīgo, kas iegūs praktisku un noderīgu balvu.

BALVA

DĀVANU KOMPLEKTS

NO

TRI-BIO

20171228230343-14577.jpg

Attēlam ir ilustratīva nozīme.

TRI-BIO Produktu izgatavošanā tiek izmantotas tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas un jaunākās bioķīmijas tehnoloģijas. Produkti ir koncentrēti un tādēļ ir ļoti ekonomiski lietošanā. Produkti ir izgatavoti no dabīgam augu  un minerālu sastāvdaļām (Dabīgie tīrīšanas līdzekļi) un/vai satur  probiotiķus - labvēlīgus dzīvus mikroorganismus, kas padziļināti tīra mikroskopiskā līmenī (Probiotiskie tīrīšanas līdzekļi), iekļūstot neredzamās plaisiņās un porās . Virsma tiek pasargāta no pārlieku mitruma, neveidojas traipi pēc uzkopšanas, tiek likvidētas jebkāda veida smakas. Pēc tīrīšanas uz virsmas veidojas neredzama probiotiska aizsargkārtiņa, kas turpmāk rūpējas par pašu virsmu un rada labvēlīgu mikrovidi, aizkavējot kaitīgu mikroorganismu vairošanos un turklāt samazinot infekcijas risku.Visi TRI-

BIO tīrīšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām.                   Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu. Visiem produktiem ir piešķirts EKO sertifikāts.

04. Jan 2018, 12:35

Mieru sirdī, patiesu smaidu sejā, vieglumu rokās, labas un gaišas domas galvā, mīļus, patiesus un labestīgus cilvēkus sev blakus un apkārt, velesību un mājas.. un pār visu Mīļu Ģimeni katram, kur atgūt spēkus, gūt mierinājumu un atbalstu gan priekos, gan ne tik priecīgos brīžos.. ar ko lepoties un būt komfortā ar sevi..

inleila inleila 03. Jan 2018, 22:20

Sagaidīts jaunais gads-tas nāk ar to, kas vēl nav bijis!😀
Visām māmiņām un viņu ģimenēm vēlu arī stipru veselību, daudz prieka un mazāk bēdu, sasniegt vismaz daļu iecerēto mērķu un sapņu!
Māmiņu klubam vēlu attīstīties tālāk, paplašinot pasākumu, lekciju, piedāvājumu.
Sev vēlu vairāk laika veltīt hobijam, fiziskām aktivitātēm un grāmatu lasīšanai.

nosiguldas nosiguldas 03. Jan 2018, 21:33

Mīļās māmiņas vissvarīgākais ir Veselība kuru no sirds vēlu visiem. Vēl nedaudz spēku un mīlestību

03. Jan 2018, 14:15

Jaunajā 2018. gadā saviem mīļajiem novēlu vienmēr atrast kaut mirkli pašiem SEV ! Lai atpūstos no ikdienas steigas, apdomātu un relaksētos. Ieklausīties klusumā un sadzirdēt pašam savas vēlmes. Izbaudīt mirkli šeit un tagad!
Pati sev novēlu vairāk pievērsties saviem hobijiem, kas ar bērniņa ienākšanu ģimenē uz laiku ir aizmirsti. Novēlu iemācīties saplānot laiku tā, lai visu varētu izdarīt. Pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar mīļajiem.
Māmiņu Klubam novēlu būt tik pat radošam un iepriecināt mūs ar aktuālu un noderīgu informāciju visa gada garumā.
Lai mums kopā izdotos!

danjux danjux 03. Jan 2018, 12:09

Jaunajā gadā novēlu:
Veselību. Jo, ja būs veselība, būs arī spēks sasniegt visu pārējo.
Mīlestību, pacietību un iecietību pret sevi un sev mīļajiem.
Vairāk prieka un smaidu ikdienā un spēju priecāties pat par mazām lietām un panākumiem.
Lai izdodas gadu aizvadīt tā, ka gada beigās varam teikt - šis gan bija labs gads! Laimīgu Jauno gadu!

Māmiņu klubam novēlu būt tikpat aktīvam, noderīgam un interesantam kā līdz šim! 😀

03. Jan 2018, 09:59

Būt harmonijā starp citiem pienākumiem un saviem mīļajiem, pilnvērtīgi izbaudīt un pavadīt laiku kopā un darīt to, ko Tu patiesi no sirds vēlies!

02. Jan 2018, 23:45

Visiem visiem 2018. gadā novēlu lai viena vēlēšanās piepildās!!! Bet nevis parastā vēlēšanās, tā ko tu ievēli, bet dziļi domās šaubies, ka kautkas tāds tev var piepildīties! Tā viena "nereāla" vēlēšanās. Es ļoti ceru, ka katram tāda piepildīsies. Laimīgu jauno gadu <3

greenpushka greenpushka 02. Jan 2018, 23:04

No sirds novēlu lai nakamgad būtu vairak baltas sniegainas pasakas, kā ari vairāk saules aiz loga un pavadari sirdī!!

Runner Runner 02. Jan 2018, 14:24

Savai ģimenei novēlu pēc iespējas vairāk kopā būšanas mirkļus un protams stipru jo stipru veselību. Sev es novēlu vairāk smaidīt un mazāk raizēties 😉

02. Jan 2018, 13:02

2018. gadā novēlu sev jaunu enerģijas pieplūdumu, vairāk brīvo laiku sevis pilnveidošanai in veiksmīgi atsākt darba gaitas, bez liekiem stresiem gan man, gan dēliņam, jo gaidāmas atkal pārmaiņas. Lai Marko rosina jaunas idejas blogošanai. Protams, pāri visam veselību!veselību! veselību!
Māmiņu Klubam novēlam būt tik pat radošam. Lai izdodas tikpat fantastiski pasākumu, kādi tie bija 2017. gadā, in apsolāmies tos apmeklēt. Protams, gaidām solītās izmaiņas mājaslapā.
Māmiņu kluba lasītājām in skatītājām novēlu, lai smeļaties iedvesmu, atrodat atbildes uz jautājumiem, atrodiet jaunas draudzenes, jo tas viss te ir iespējams!

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 02. Jan 2018, 11:19

Novēlu Jaunajā 2018. gadā patiesu mīlestību vienam pret otru, labu veselību un laiku vienam priekš otra un sev! Novēlu jaunajā Suņa gadā vairāk smaidīt, radīt un dāvāt pozitīvas emocijas! Kā arī laimīgas 365 dienas, jaukas 52 nedēļas, 12 mīļus mēnešus, 4 pārvērtībām bagātus gadalaikus!

02. Jan 2018, 00:15

Lai 2018. gads nes vairāk prieka, laimes, piedzīvojumu , panākumu un smaidu kā vecais gads!
Vēlēju tuvākajiem arī lai bērni paklausīgi un vīri/sievas lutina vairāk kā 2017.gadā! Lai smaids rada smaidu, lai prieks vairo prieku! Lai tuvākie veseli blakus un viss pārējais.. pārējais, ko katrs vēlas lai piepildās no sirds 🤗

01. Jan 2018, 22:02

Kā reiz teica Imanta Ziedonis - tādas lielas laimes jau nav - ir tikai mazas laimītes... tādēļ vēlu ikkatram daudz mazas laimītes un patiesus mirkļus, kas tad arī būs mūsu katra lielā laime. Lai izdodas kā bērnam priecāties no sirds un patiesi - par pirmo sniegu, atrastu ziedu pļavā vai citu šķietami nieku!

Ilvija82 Ilvija82 01. Jan 2018, 12:46

Sveiki! Nākamajā gadā visiem vēlēju veselību, jo, ja tā būs, tad viss pārējais nāks pats no sevis!

sandux sandux 01. Jan 2018, 02:04

Visiem novēlu mērķi, uz kuru tiekties un kuru sasniegt! Dzīvot ne tikai citiem, bet arī sev! Lai paši un ģimene vesela!
Māmiņu klubam kļūt vēl lielākam un daudzpusīgākam!🌷

laurlapa laurlapa 31. Dec 2017, 22:48

Lai ir ko mīlēt un ir kas mīl!!! Lai piepildās viss iecerētais! Laimīgu, bagātu un skaistu Jauno gadu!
Lai Jaunais gads kā balta sniega pārsla,
Sniedz prieku katra sirsniņai.
Gan maziņam, gan lielam
Un dāvā laimi mums.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 31. Dec 2017, 18:30

Nebūšu nekāda radošā un neizdomāšu neko jaunu, bet novēlēšu gan saviem mīļajiem, gan sev pašai, gan arī Māmiņu Kluba komandai to pašu, pašu svarīgāko, proti, STIPRU VESELĪBU! Bez tās nu nekur un nekā - ja būs veselība, tad arī piepildīsies pārējie sapnīši, būs spēks iet uz priekšu un izdarīt milzum daudz lietu ❤❤❤
Laimīgu Jauno Gadu!!! ❤

P.S. Lai skanētu nedaudz interesantāk mans novēlējums, izdomāju to "pasniegt" pantiņā:

Ko lai vēlu Jaunā gadā?
"Smalki izteikties" nav manā dabā...

Varbūt vēlēt, lai ir jauni trauki?
Nē, tas neskan diez ko jauki...

Vēlu visiem stipru Veselību -
To vislielāko dzīves Vērtību!

DĪVA27 DĪVA27 31. Dec 2017, 17:41

Vārdi nav mani un autoru nemaz nezinu, bet ar šiem dziļo domu vārdiem es
Jaunajā gadā sveicu savus vistuvākos un arī jūs,Māmiņuklub!!!!
Ir laiks...
Salikt pa plauktiņiem
Sakārtot domas , nosvērt labo un slikto, un nomazgāt spārnus...
Apzāģēt spīta radziņus, satikties ar sirdsapziņu,
Piezvanīt dvēselei un apjautāties kā klājas....
Pārbrist nevaļas grāvjus un iedzert tēju kopā ar nokavētiem saullēktiem...un tad ieskatīties patiesībai acīs...
izsolē pārdot visus grēkus, lai Jaunajā gadā varētu mīlēt tā kā vēl nekad!!!!

mincenee mincenee 31. Dec 2017, 14:09

Es novēlu ikvienam apstāties un ievilkt elpu trakajā dzīves skrējienā un izvērtēt prioritātes, atrast laiku sev un saviem mīļajiem, paraudzīties uz dzīvi no cita skatupunkta, saskatīt prieku ikdienišķās lietās un novērtēt to, kas ir dots, nevis gausties par to, kā nav un apskaust citus! Lai vairāk pozitīvā, un ņemsim savu likteni savās rokās, nevis plūdīsim pa straumi! Dzīvojam tikai vienreiz! Jādzīvo tā, lai pašiem gandarījums, nevis ar domu - ko citi par to padomās! Māmiņu klubam novēlu arī turpmāk būt atbalsta plecam topošajām un esošajām mammām, apgūstot to lielisko iespēju būt par mammu! Lai daudz radošas idejas un aizraujoši pasākumi! Un paldies par kopā būšanu šogad un superīgajām balviņām!

Co_ora Co_ora 31. Dec 2017, 12:41

Novēlu laiku! Izmantot laiku lietderīgi, iegūt to tik daudz, cik nepieciešams, kas ne mazāk svarīgi - NOVĒRTĒT laiku kopā ar savējiem, laiku darbā, laiku sev un arī gadalaiku! 😀

1 2