KOMENTĀRU KONKURSS: Kāds ir tavs 8.marta "standarta komplekts"?

KOMENTĀRU KONKURSS: Kāds ir tavs 8.marta "standarta komplekts"?

07. Mar 2016, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kas ir "standarta komplekts"? Šampanietis un kāds suvenīrs par godu Jaunajam gadam, mīkstā rotaļlieta Valentīna dienas svētkos, zeķes un skūšanās putas - 23.februārī, bet - kāds ir tavs komplekts 8.martam? Tulpes un šokolādes konfektes? Vai tev ir tāds komplekts, ko pati saņem šajos svētkos? Un ko dāvini citām sievietēm?

Varbūt, ka tev ir īpašs, tikai tavs komplekts?

Bet ko tu gribētu saņemt dāvanā no sava vīrieša Starptautiskajā Sieviešu dienā?

Lai nu kā, parunāsim par šo tēmu, noskaņosimies svētkiem, galu galā, drīz šī MŪSU diena - 8.marts ir klāt!

Bet tieši svētku dienā, starp visiem komentētājiem izspēlēsim divas sievišķīgas balvas!

1.VIETA

Izteikts matu mirdzums – ikvienas sievietes sapnis. Šeit nav būtiski, vai jūsu mati ir krāsoti, vai dabiski.

Līnija SEMI DI LINO DIAМOND radīta tieši matu mirdzumam, kura nekad nevar būt par daudz. Šīs līnijas devīze – nevainojami mirdzoši mati. Produkti gan vairāk paredzēti veseliem matiem, lai arī tos var izmantot arī problemātisku matu īpašnieces.

 20160228225536-33804.jpg

ILLUMINATING SHAMPOO šampūns normāliem matiem, kas dāvā spīdumu. Mati mirklī kļūst maigi un ir piepildīti ar dzīvības enerģiju uz ilgu laiku.
ILLUMINATING CONDITIONER - kondicionieris normāliem matiem, dāvā mirdzumu. Atšķetina savēlušos matus, padarot tos mīkstus, gludus un karaliski mirdzošus. Tas viss pateicoties linsēklu ekstraktam, kas bagātināts ar omega 3 un omega 6 oligoelementiem. Pēc 9-ās mazgāšanas reizes – krāsa saglabājas mirdzoša un piesātināta līdz pat 91%.

2.VIETA

FLUID ALL IN ONE - fluīds normāliem matiem, kas nav jānoskalo.Fluīds padara matus mīkstus un zīdaini maigus. Aizsargā matus no ārējās vides kaitīgās iedarbības un mitruma.

20160228230322-61891.jpg

Fluīds, kuram ir 10 svarīgas īpašības

  1. Mati iegūst intensīvu mirdzumu
  2. Tiek pasargāta matu krāsa, tā kļūst noturīgāka, piesātinātāka
  3. Atvieglo matu ķemmēšanu
  4. Pasargā no UV staru kaitīgās ietekmes
  5. Ļauj izvairīties no matu galu šķelšanās
  6. Piešķir matiem apjomu
  7. Pasargā matus no mitruma
  8. Aizver kutikulu, ļaujot matiem kļūt gludiem
  9. Mati kļūst mīksti un zīdaini
  10. Atvieglo matu žāvēšanu ar fēnu, saīsinot matu žāvēšanas laiku

CRISTALLI LIQUIDI - eļļa matu galiņiem, kas sniedz izcilu spīdumu.

Lai tiktu pie šīm balvām, komentāru joslā jāuzraksta kvalitatīvs, saturīgs komentārs par 8.marta dāvanu tēmu. Rakstiet pieredzi, vēlmes un sapņus! Laimējiet!

Balvas ieguvējus uzzināsim jau 8.martā!

VEIKSMI!

Oficiālais

ALFAPARF Milano pārstāvis Latvijā - SIA "ABBIATRICE"

Ofiss-noliktava:  Ropažu 19 a, Riga

Email: abbiatrice@gmail.comoffice.abbiatrice@gmail.com

IlvaV IlvaV 08. Mar 2016, 08:17

Nekādu standarta komplektu man nav-katru reizi vīrs pārsteidz savādāk. Viņam patīk atnest daudz ziedu. Kaut gan šogad ieminējos, ka man patīk smaržīgās hiacintes podiņā, dabûju lilijas😀 Citus gadus ir bijušas labas konfektes, gājieni uz kafejnīcu, kino utt. Šogad tiku pie dekoratīvās kosmėtikas krājumu papildināšanas😀 Šo dienu atzīmėt vīram iemācīja tēvs, un to viņš māca mūsu dėliem. Abi uz skolu aizgāja ar ziediem. Šī no tiesas ir īpaša diena!

Ilvija82 Ilvija82 07. Mar 2016, 13:46

Labdien!
Ziedus no mīļā vīriņa saņēmu jau pagājušajā nedēļā, tie bija grieztie ziedi, tāpēc 8. martā gribētos puķi podiņā! Bet vispār, galvenais, lai esam kopā!

veesma veesma 07. Mar 2016, 13:46

8.martā, nu jau vairāku gadu garumā no vīra saņemu tulpītes un Rafaello konfektes, arī meitas no tēta saņem puķes un saldumiņus. Par dāvanu esmu priecīga, bet reizēm aizdomājos, vai tad neko citu nevar izdomāt. Es vēlētos, lai vīrs sagādā pārsteigumu un aizved mani vakariņās, lai varētu pabūt divatā, tik maz sanāk laika pabūt kopā divatā.
Atceros 8.martu bērnībā (padomju laikos), kad tētis mani 8.martā no rīta pamodināja un mēs devāmies abi kopā uz pilsētu nopirkt mammai ziedus, parasti tās bija sarkanas neļķes, un kādu dāvaniņu - smaržas.
Jaukus un mīlestības pilnus mums visām šos pavasara svētkus!

liiigucis liiigucis 02. Mar 2016, 11:10

Šogad 8.marts sagaidīts tik ātri,jau šodien 😀 mans vīrs šodien uzdāvināja man pārsteigumu,vienmēr esmu sapņojusi par to,ka man uzdāvinātu apakšveļu,kas patīk viņam pašam,un šoreiz pārsteigums tāds arī bija.Koši sarkana apakšveļa ar krāsainām rūtiņām,kā jau viņam patīk,ka visur ir rūtiņas 😃 😀 Neko tādu nebiju gaidījusi,un esmu ļoti pārsteigta.8.martā jāsagatavo viņam paldies deserts,jo viņš ir labākais man 😀 Tā kā šobrīd aktīvi jau gadu censonējam bebuku,tad tā būtu vislabākā 8.marta dāvana man,ko es vēlos vairāk par visu pasaulē ❤

laurlapa laurlapa 02. Mar 2016, 11:09

Man 8.marts vienmēr asocējas ar pavasara sākumu, kad sievietes ir skaisti sapucējušās, metot ziemas mēteļus un smagās šalles un cepures pie malas, apģērbā izvēloties kaut ko pavasarīgāku un spilgtāku. No rīta izejot ārā parasti čivina putniņi. Sievietes šajā dienā ir smaidīgas, jo vīrieši tām pasniedz puķes.
8.marta komplekts noteikti ir skaista sieviete un puķes no vīrieša. Mājās noteikti kūka un sarkanvīns pie skaisti uzklāta galda un mūzikas. Protams, visideālāk,ja nākamajā rītā nav jāiet uz darbu.

pandulaacis pandulaacis 02. Mar 2016, 10:00 zane_zanīte

Ja es dzīvotu Ogrē, Sieviešu dienā noteikti ietu uz Pūres beķereju - kaifīga vieta! ❤

kerstyna kerstyna 02. Mar 2016, 09:13

Tikai sarkanas tulpes un bučas, jau kuro gadu 8. martā strādāju un šis komplekts ir vienmēr 😀
Bet tulpes ir jau no bērnības... no tēta 😀

inleila inleila 01. Mar 2016, 15:24

Darbā pāris gadus pēc kārtas no vīriešiem sievietēm kolēģēm bija dāvanā liela torte un pāris tulpes. 😃 Mājās parasti vīrs un vīra tēvs uzdāvināja kādu puķīti, saldumus. Bērnudārzā dēls audzinātājām un auklītei dāvināja ziedus, lai jau no bērnu kājas mācās dāvināt ziedus. 😃 Šogad, ja sanāks, ar vīru vakarā aiziesim pavakariņot ārpus mājas, un pirms svētkiem, svētdien, uz svētku koncertu iesim.
Bet, ja īsumā tad 8. marta komplekts ir ziedi un kāds saldums, un, protams, saulains noskaņojums!🌷

Lāsma M. Lāsma M. 01. Mar 2016, 10:41

Kopš esmu atsākusi darba gaitas, tad nu dažādu apstākļu sakritības dēļ, jau otro gadu šī diena man būs brīvdiena- un man pat tas patīk! 😀
Bet par "dāvanu" komplektu runājot- tās noteikti ir tulpes- parasti dzeltenā krāsā! Un arī kāds saldumus, kuru kopā ar mīļoto nobaudām! 😀

mamma27 mamma27 01. Mar 2016, 09:12

Darbā vienmēr ir bijusi šajā dienā tāda pacilāta sajūta! Un ja vēl saulains laiks,tad vēl jo īpaši. Jāatzīst ,ka mājās, kā kuru reizi. šad un tad esmu saņēmusi ziedus, ir bijusi arī kūka- varen liela un negaršīga ,bet no sirds😃 Tagad saldumus taisu pati. Tomēr tas,ko es gribētu šajā dienā ir krāsainu tulpju pušķis un aiziet kaut kur vakariņās,lai nav atkal mājās jāgatao.
Tā ka man ir dēls,tad dārziņā vienmēr viņš visām meitenēm un audzinātājām nesa vai nu kādu mazu saldumiņu vai puķi. šogad skolnieks.Tad nu domājam ,kā viņš varētu pārsteigt savas meitenes klasē un skolotāju. Puķes varētu novīst pa dienu!Jāsagādā kāds saldums būs!😉Lai izaug man feins džeks,par to mums pašiem japarūpējas.

zane_zanīte zane_zanīte 01. Mar 2016, 08:53

šis marts man ir sācies ar jautājumu. Kādu? Mans vīrietis man pajautāja vai mēs gribot svinēt 8.martu. Kādas esot manas domas? Piebildīšu, ka viņam 8.marts asociējas ar padomju laiku aizgājušo godību un trim noļukušām tulpēm. Uz ko man vienīgā atbilde ir, ka ziedus man var dāvināt katru dienu 😃
Bet 8.marta standarta darba dienas komplekts ir ziedi no kolēģiem darbā, un ja iekrīt nodarbību diena - ziedi un saldumi arī no vīriešiem deju nodarbībās. Mājās mums, zināmu iemeslu dēļ, īpaši šī diena atzīmēta netiek, bet nemanot tāpat cenšos 8.martā īpaši sapucēties, un vakarā mājās pagatavot kādu gardumu.
Ja 8.marts iekristu brīvdienā - tad neizbēgama būtu programma ar pastaigu pa mūsu mīļo pilsētu Ogri un pusdienu baudīšana mūsu iemīļotajā kafejnīcā Niko 😀
Godīgi - labāk ir būt apčubinātai un mīlētai katru dienu nekā saņemt ziedus vienu reizi gadā, tikai tāpēc, ka sabiedrībā tā ir pieņemts 😃